Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park (Petworth, Storbritannien)

Hotel Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park (Petworth, Storbritannien)

Om Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park

Moderne hus, privat pool i udkanten af Petworth, South Downs National Park Pool House er et for nylig ombygget, lyst, moderne hus, der er roligt beliggende i udkanten af Petworth og et område med enestående naturlig skønhed. Det er kun en kort gåtur til centrum af den historiske by med dens nærbutikker, delikatesseforretninger, mange antikvitetsforretninger, uafhængige detailhandlere, gastro-pubber og caféer. Det er også inden for gåafstand fra det historiske Petworth House and Park.Ejendommen drager fordel af udelukkende brug af en stor opvarmet swimmingpool i sommermånederne (fungerer kun fra slutningen af maj til begyndelsen af september). Indvendigt består huset af en stor åben plan stue med spiseplads og veludstyret moderne køkken med bordplader af granit. Der er et nedenunder soveværelse med kingsize seng og ensuite vådrum (og direkte adgang ned ad trappen til poolen og haven - kun i sommermånederne). Ovenpå er der yderligere to soveværelser med ensuite, det ene kingsize-seng og det andet en dobbeltværelse. Der er også et andet opholdsstue ovenpå med en lille dobbelt sovesofa. (Der er et ekstra gebyr på £ 50, der skal betales ved ankomsten for påfyldning og levering af ekstra sengetøj sovesofa kræves)Huset er møbleret med moderne møbler og beslag med lys egetrægulve overalt. Sengene er alle meget behagelige, og linningen af hotelkvalitet har et meget højt trådantal og stryges for hånd! Der er rigelig plads til at parkere op til tre biler uden for (ekstra biler efter aftale) og kun i sommermånederne, en stor velholdt pool og poolhave lagt til græsplæne med blomsterbed og vandrende roser. Moderne og komfortable havemøbler, inklusive seks pool-liggestole og et spisebord og seks stole, er udstyret med en grill.BEMÆRK - i den højeste sommerperiode (21. juni - 5. september) bookinger kun fredag til fredag.Ingen kæledyr. Ingen børn under 14 år. Rygning forbudt. 'Kunne aldrig finde et bedre eller pænere sted at bo. Vi er meget behagelige her. Carole er dejlig. '(3. besøg)”Vores anden gang her, vi havde en dejlig uge, Poolhouse er dejligt og meget rent. Vi vender tilbage igen. ''Dejlig afslappende ferie. Andet besøg hos os, alt var perfekt. ''Vidunderlig beliggenhed smuk poolhus dejlige og hjælpsomme værter''meget afslappende ophold - fremragende base for at se Sussex, Surrey og god togforbindelse til London''Helt perfekt ferie i dit dejlige poolhus. Tak også for de velkomstgaver - meget godt modtaget. '”Vi havde alle et dejligt ophold i dette fantastiske hus og nød at bruge poolen. Vi ville bestemt blive her igen. '

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Wi-fi
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Kontaktinformation

The Poolhouse , Petworth , Storbritannien

Ofte stillede spørgsmål om Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park

  • Er der et poolområde på Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park?

    Ja, Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park?

    Ja, Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park?

    Ja, Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park?

    Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park ligger på The Poolhouse, , Petworth i Storbritannien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park?

    Populære attraktioner i nærheden af Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park inkluderer London Gatwick Airport, Brighton Pier, Brighton Seafront, Brighton & Hove Children’s Festival, Goodwood Racecourse, Brighton Centre, Brighton Marina, Surbiton.