Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt (Teupitz, Tyskland)

Hotel Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt (Teupitz, Tyskland)

Om Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt

Famielienfreundliche indkvartering, moderne nye stat, Kæledyr tilladt Landstedet er beliggende i den idylliske landsby Teupitzsee Egsdorf på Teupitz. Det er omgivet af et stort naturreservat med bakkede skove og søer. Til den vestlige side af landsbyen forlænge gamle blandede skove og oprindelige Supflandschaften som gentagne gange fører til klare skovsøer.På den østlige side af det store Teupitzsee til det sted, som strækker sig direkte til Dahme Lake kæde grænser i umiddelbar nærhed. Den Teupitzsee er forbundet til den føderale hovedvej vand netværk.Bygget i 1900 i den gamle landsby Egsdorf hus blev grundigt renoveret og dyre i årene 2013 og 14 og rekonstrueret. Det resulterede i tre stilfulde lejligheder, der kan rumme op til personer i alt nyt.Stranden ligger omkring 100 m fra huset. Plottet med sin Middelhavs-stil gård inviterer dig til at blive og opfordrer solbadning.Om aftenen kan du grille her, sidde omkring lejrbålet eller bare nyde den fred og ro.Ferielejlighed 'Bordeaux' til 2-4 personerLejligheden 'Bordeaux' i stueetagen af ​​huset og har to værelser, et køkken og et stort badeværelse. Det er omkring 70 kvadratmeter.det fik sit navn fra farven navnet på den dybe røde ler. Den er udstyret med valnød gulve og for det meste antikke møbler lavet af valnød. Dette gør denne lejlighed udstråler en varm og i hvile atmosfære.Om lejligheden hall med garderobe du når køkken med spiseplads og tekøkken og direkte adgang til en rummelig terrasse. Køkkenet har et komfur, en ovn, et køleskab med separat fryser og en opvaskemaskine. Desuden er køkkenet fuldt udstyret med service, bestik og køkkenredskaber (gryder, pander, ...) og vand, vin og champagne glas. Den hyggelige soveværelse inviterer også dig til at blive hængende. De har en udstyret med en 7-zone koldskum madras og høj kvalitet spaltegulv dobbeltseng. Med de elektriske persienner, kan du mørkere rummet helt, eller vågne op som ønsket af sin østvendte om morgenen sollys.Den anden stue / soveværelse er helt omgivet med vinduer ud i Middelhavet-stil gårdhave. Også her en stor terrasse med solterrasse.Badeværelset har et spa-bad, stor marmor vask og en vaskemaskine.Her kan du føler dig helt sikker.Et tv, cd-afspiller, radio og trådløs internetforbindelse er blandt andre bekvemmeligheder i lejligheden.Størrelse plus cirka 70 m². Terrasser.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Telefon
  4. Kabel-TV

Kontaktinformation

Chausseestraße , Teupitz , Tyskland

Ofte stillede spørgsmål om Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt

  • Er der et poolområde på Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt?

    Nej, Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt?

    Ja, Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt?

    Ja, Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt?

    Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt ligger på Chausseestraße, , Teupitz i Tyskland.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt?

    Populære attraktioner i nærheden af Famielienfreundliche Unterkunft, Moderner Neuer Zustand, Haustiere Erlaubt inkluderer Alexanderplatz, Kurfürstendamm, Prenzlauer Berg, Berlin Mitte, Kreuzberg, Berlin Hovedbanegård, Berlin Zoo, Friedrichshain.