Hoteller i Prag (Prag, Tjekkiet)

  1.327 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  686 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 1. 467 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  671 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 2. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 3. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Prag

Find utroligt billige hoteller i Prag, Tjekkiet. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Prag online
 • Find et billigt hotel i Prag!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Prag

  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 749 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 939 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  552 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 574 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

PRAG – EN AF ØSTEUROPAS SMUKKESTE HOVEDSTADER

Tjekkiets hovedstad, Prag, byder på et væld af historiske bygninger, hyggelige bydele, masser af caféer, restauranter og barer, rig mulighed for billig shopping og selvfølgelig den smukke Moldau flod med de mange flotte broer.

Der er mange gode, billige hoteller i Prags centrum, hvilket gør byen til en populær rejsedestination – specielt til last minute-rejser. Vælger du et hotel i hjertet af den smukke hovedstad, vil du være inden for gåafstand til størstedelen af byens mange flotte seværdigheder og attraktioner. Om du er på romantisk ferie med din bedre halvdel, på familietur eller på fest- og shoppetur med vennerne, så vil Prag være stedet for dejlige ferieminder.

DEN SMUKKE GAMLE BYDEL

Den gamle bydel i Prag – Staré Mesto – er et must at besøge. Denne charmerende og ældste del af byen byder på historiske bygninger, brostensbelagte gader, smalle gyder, hyggelige caféer og restauranter samt et smukt gammelt torv. Alt sammen i hjertet af Prag.

Det er næsten som at gå ind i en anden by – og tidsalder – når du pludselig bevæger dig væk fra Prag City med den moderne livstil. I den gamle bydel er der altid liv og glade mennesker. Stop gerne op et øjeblik og nyd gadekunsternes smukke håndværk eller gå ind i en af de mange spøjse butikker. Du finder også mange caféer og restauranter i Staré Mesto – mange med små hyggelige gårdhaver og kældre.

Er du sulten kan du nyde både frokost og aftensmad på den dejlige restaurant Maitrea. På Maitrea vil du kun få vegetariske retter serveret – men frygt ej – det er yderst lækre retter, og sundhed er en topprioritet her. Der bruges kun friske råvarer, hvilket du uden tvivl vil kunne smage og sætte pris på. Stedet byder på skønne salater, supper, gryderetter og andet godt.

Torvet i Starè Mestro er intet mindre end pragtfuldt. Et pompøst torv, hvor du ikke vil føle dig indeklemt overhovedet, da det er både luftigt og åbent, omringet af hele seks kirker, en dejlig grøn park, søjlegange og hyggelige gader. I 1992 blev den gamle bydel optaget på UNESCO’s kulturarvsliste og er derfor fredet.

Du vil sikkert lægge mærke til en menneskeforsamling omkring rådhustårnet i Staré Mestro, hver gang klokken nærmer sig et helt klokkeslæt. Dette er ikke en tilfældighed. Når rådhusklokken slår hel, vil du kunne opleve et helt unikt mekanisk show i det gamle astronomiske ur. To låger åbnes over uret og små figurer, som skal ligne de tolv apostle, kommer frem én efter én, og hilser på den store forsamling af mennesker. Rundt om uret sker der en masse anden aktivitet, og når det hele er færdigt, vil forsamlingen spredes, inden en ny former sig knap en time senere. Uret stammer helt tilbage fra 1410, så hele showet er i den betragtning meget imponerende. Læg mærke til, at det kaldes for et astronomisk ur. Alle oplysninger om verdensrummet fra 1410 – blandt andet planternes placering, solens og månens gang – kan ses på skiverne og viserne.

Kunne du tænke dig et godt hotel i den gamle bydel, er Hotel Hastal Prague Old Town et oplagt valg. Her kan du nyde en dejlig morgenmadsbuffet og nogle smukke, charmerende værelser. Hele hotellet er indrettet meget autentisk og i overensstemmelse med hotellets lange historie. Hotellet tilbyder lufthavnsservices, hvilket ofte bliver benyttet af gæsterne. Den dejlige beliggenhed gør, at du er inden for gåafstand til alle de historiske seværdigheder i den gamle bydel, men hotellet ligger på en rolig gade, så nattelarm er der intet af.

MOLDAU-FLODEN OG DE MANGE BROER

Moldau-floden løber smukt igennem hjertet af Prag, og er med til at give byen sin flotte, og om aftenen romantiske, stemning. Der er over 30 broer i Prag, som forbinder de to dele af byen med hinanden. Den mest kendte bro, og én af Prags hovedattraktioner, er Kalsbroen. Karlsbroen er en halv kilometer lang gangbro i hjertet af byen – bygget for over 650 år siden. Broen forbinder de to ældste bydele – Malá Strana og Staré Mesto – med hindenden.

Under dit besøg til Prag, bliver du nødt til at gå over denne berømt bro mindst én gang. Stop op, iagttag floden og vandets stille gang, mærk de mange millioner af trin og tidens tegn på stenene du går på, tag et obligatorisk selfie og nyd udsigten til de to bydele. Karlsbroen har 30 store, flotte helgenstatuer, som alle er både smukke og interessante at iagttage. Du vil også opleve at mange gadesælgere og malere har små boder på broen, og hvis det lykkedes dem at friste dig til at købe, så husk at prutte om prisen.

Er du filmelsker, hvil du formegentlig kunne genkende Karlsbroen fra adskillige film. Eksempelvis har både Johnny Depp i filmen From Hell og Tom Cruise i den første Mission Impossible film benyttet broen som scene.

Karlsbroen har i sit lange liv været udsat for mange ting og har også gennemgået flere renoveringer. Ved den sidste større renovering i 1978 blev al trafik lukket endeligt, og broen fungerer derfor kun som gangbro i dag. Indtil da have hestevogne, hestetrukne sporvogne, elektroniske sporvogne og sidst busser haft en daglig gang på broen.

Hvis du kan, er det uden tvivl besværet værd at opleve Karlsbroen både om dagen og om aftenen, når solen er gået ned over byen. Mange af Prags historiske bygninger og seværdigheder er oplyst om aftenen og natten, og at stå midt på Karlsbroen og se de oplyste bygninger på begge sider af floden er utroligt smukt og charmerende.

Et skønt 5-stjernet hotel lige ved Moldau-floden er InterContinental Prague. Her kan du booke et meget luksuriøst værelse med den mest fantastiske udsigt over floden og byen. Med den centrale beliggenhed er du ikke langt fra Staré Mesto og dermed også Karlsbroen. Hotellet har en masse faciliteter, som man forventer ved et 5-stjernet hotel midt i en hovedstad, hvilket blandt andet inkluderer business center, fitness center og spa. Nyd en skøn middag på den flotte restaurant på tagterassen – perfekt til en speciel lejlighed – om dette er fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum, forlovelser eller noget helt fjerde.

SHOPPING I PRAG

Shopping i Prag er en meget populær aktivitet for turister. De mange butikker, markeder og shoppingcentre gør den tjekkiske hovedstad til noget af et shopping-mekka.

Er du vild med markeder, så vil Prag ikke skuffe. Prag har mange faste markeder året rundt, hvor du er sikker på at finde noget unikt og lækkert. Er du i Prag omkring julen og påsken, vil du uden tvivl nyde stemningen i Prags markeder på disse tider af året. Her kan du nemlig opleve skønne tjekkiske traditioner. Ved julemarkederne, som oftest starter i slutningen af november, er der julepyntet efter alle kunstens regler, og her kan du gå fra bod til bod og nyde hyggen og samtidig gøre nogle gode kup. Smag den søde honningvin og julekager, for rigtig at nyde de tjekkiske juletraditioner og –mad.

Et af de største fødevaremarkeder i Prag, Havelska, finder du i den gamle bydel Staré Mesto. Her kan du finde næsten alt hvad både øjet og maven kan begære af lækre og friske fødevarer.

Bazaren i Prag er ofte en populær turistdestination, dels fordi du kan finde billige varer, og dels fordi det generelt er en spændende oplevelse i sig selv. Bazaren finder du på den nordlige bred af Prag i området Holesovice. Bazaren kaldes for Det Gule Marked, men vær opmærksom på, at det snarere kan være ”det sorte marked”, når det handler om kopier af mærkevarer.

Er du mere til butikker end markeder, så er det også meget at vælge imellem i Prag. Overalt i byen kan du finde lækre butikker – både internationale kendte mærker, mærkevarer og lokale specialbutikker. Der er også optil flere store flotte shoppingcentre, hvor du uden tvivl vil kunne finde noget at pakke i kufferten til hjemturen.

Det er ikke uden grund Prag tiltrækker så mange turister hvert år. Det er en by fyldt med historie og interessante bygninger, masser af butikker, caféer, restauranter, billige hoteller, dejlige grønne parker og en helt fantastisk flod, som løber igennem hjertet af byen. Prag er helt sikkert en af de smukkeste hovedstader i Østeuropa.

Our top-rated cheap hotels in Prag

 • 732 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 625 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  355 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 477 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 388 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024

Ofte stillede spørgsmål om Prag