Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village (Alicante, Spanien)

Hele huset/lejligheden 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village (Alicante, Spanien)

Om 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village

SPECIALTILBUD TIL 2020 5% rabat på tidlig reservation frem til 31. april. BOOK til 31. april 2020 særlig rabat på 5%Denne dejlige rummelige 3 værelses / 3 rækkehus villa ligger i et roligt og fredeligt kompleks med sin smukke flisebelagte og smukke have med en fantastisk udsigt over de lyserøde søer og ud over havudsigten fra alle sine 3 terrasser. Det er et åndedrag væk fra den fælles pool og er kun 800 yards gang til et veludstyret supermarked og sikre legepladser og en dejlig spadseretur ind i den lokale landsby med dens mange vandhuller, restauranter og vidunderlige kirke. En 20 min kørsel vil tage dig til de smukke strande i Guardamar og 15 min kørsel ind til hovedbyen Torrevieja med dens vandland, golfbaner og forskellige strande og natteliv. Det store tagterrasse, ideelt til solbadning og fantastisk udsigt over det omkringliggende område.Fra det største soveværelse, der har en stor dobbeltseng, franske vinduer, der åbner ud til en rummelig terrasse møbleret med et bord og stole til al fresco spisning. På samme niveau er der et værelse med 2 enkeltsenge og badeværelse.Nedenunder et stueetagen enkelt- / dobbeltværelse ved siden af et toilet og brusebad, ideel til en med begrænset mobilitet. (5 skinnede trin til hoveddøren) Haven har sin egen terrasse, der fører igennem fra stuen og den store flisebelagte havegrill, der er fremragende til underholdning. Der er et F / F moderne køkken med alle moderne faciliteter og en opholdsstue / spisestue til 6.NB: Kontakt ejeren for tilladelse til at medbringe kæledyr. Ekstra gebyr for kæledyr 4 euro pr. Nat.Loftvifter i alle værelser.Aircon-enheder i soveværelse og stue. Venligst lad IKKE aircon køre, når du er ude af huset og hold vinduerne lukket for optimal kølighed.Prisen inkluderer mit møde og hilse service og rengørings- / omskiftningsgebyr på € 60, der skal betales kontant til Sam vores agent ved ankomsten.Lufthavn: Alicante og Murcia: 34. 2 kmFærge: Santander-Bilbao Nordlige Spanien: 683. 5 miGode tilbud på Ryanair, Easyjet, Flybe og Aerlingus, der flyver til Alicante og Murcia-booking så meget på forhånd som muligt.Kun 25 min. Kørsel til villa fra begge lufthavne, enten ved motorvejen eller tage en naturskøn kyst direkte.!Billeje billigere end uk-check ud på internettet, da priserne ændrer sig regelmæssigt. Lokal taxa afhentes fra lufthavnen ca. 40. 00 euro hver vejBilfærger fra Plymouth / Portsmouth til Santander eller hvis du bringer kæledyr!Kør fra færgen ca. 11 timer med en fantastisk rejse ned, masser af natur, spanske byer osv!Lokale busser kører regelmæssigt mellem større byer og strande i Torrevieja og Guardemar Del SeguraAktiviteter i nærhedenFiskeri i nærheden, der er en golfbane inden for 30 min kørsel, der er tennisbaner i nærheden, Vandland i nærheden, Vandsports i nærheden, Nærmeste strand: 5. 6 km.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Strygebræt
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village

  • Er der et poolområde på 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village?

    Ja, 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village?

    Ja, 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village?

    Ja, 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village?

    Populære attraktioner i nærheden af 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village inkluderer Alicante Lufthavn, Playa de San Juan, Playa de San Juan, Marina de Alicante, Postiguet Strand, Centro, Acuario Mediterráneo, Puerto de Alicante.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village?

    Afbestillingspolitikken for 3 Terraced Villa, Stunning Views, Beautiful Garden, Peaceful ,walk To Village varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.