Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg (Lutherstadt Wittenberg, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg (Lutherstadt Wittenberg, Tyskland)

Om Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg

Lejlighed - Grønt - Cranach-hostel Wittenberg Lejlighed - Grønt:Lejligheden GREEN har to rummelige dobbeltværelser med opholdsområde, et veludstyret køkken og badeværelse. 2 dobbeltværelser med opholdsområde badeværelse med bruser Max. Belægning 4 personer Ikke-ryger lejlighed fuldt udstyret køkken gratis Wi-Fi Der er ikke noget tv på værelserne eller på vandrerhjemmet.Vandrerhjemmet i Cranach ligger i det tidligere hjem for malerfamilien Cranach, midt i den gamle by Wittenberg. Her boede og arbejdede den berømte kunstner og nære ven af Martin Luther i det 16. århundrede. Århundrede som maler, farmaceut, krovært og borgmester. I denne tradition driver Cranach Foundation sit hostel til økonomisk støtte fra maleriskolen med sit kunstundervisningstilbud til børn, unge og voksne. I dette kreative miljø på maleriskolen, trykkeri, atelier og paradishave tilbyder vandrerhjemmet Cranach sine gæster en unik overnatningsoplevelse. Hjørnehuset på markedet og dets stille gårdhave med Röhrwasserbrunnen meddeler stadig Cranach-familiens rigdom. Over Renaissance Wendelstein kommer du til 26 smukt restaurerede og individuelt møblerede værelser på tre etager med en vidunderlig udsigt over det historiske markedsplads eller den idylliske gårdhave. Værelserne er udstyret med moderne møbler i et enkelt design, der er lavet i et lokalt tømrerværksted. Farvede lamper og antikke møbler giver hvert værelse sin helt egen accent. Tv-apparater er ikke tilgængelige.   Det store hus med sine rummelige korridorer inviterer sine gæster til at slentre og opdage. Mange detaljer fortæller om husets forskellige design og brug gennem århundreder. På grund af den historiske struktur tilbyder vandrerhjemmet ikke en elevator, og som i Cranachs tid er det bedst at udforske til fods til fods.   Nyd den unikke atmosfære i Wittenbergs gamle bydel, og vær velkommen i Cranach-familiens hjem. Bemærk, at bygningen har stejle trapper på grund af bevarelsesordren, og der er ingen elevator. Kære gæster, desværre kan ingen rabatter for børn overvejes, når du booker online. Kontakt turistinformationen pr. Telefon! Børn op til 3 år overnatter gratis på Cranach-Hostel, børn op til 7 år overnatter for EUR 25,00 og for børn op til 12 år EUR 35,00 inklusive morgenmad.Ankomster er mulige fra 14:00 til 17:00 og afganger fra 07:00 til 10:00.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Køkken
  3. Køleskab
  4. Tørretumbler

Ofte stillede spørgsmål om Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg

  • Er der et poolområde på Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg?

    Nej, Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg?

    Nej, Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg?

    Nej, Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg?

    Populære attraktioner i nærheden af Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg inkluderer Goslar Julemarked, Ferropolis, Schloßkirche Wittenberg, Lutherhaus, Fläming-Therme Luckenwalde, Guteneck Julemarked, Stiftung Bauhaus Dessau, Titanen der Rennbahn.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg?

    Afbestillingspolitikken for Apartment - Red - Cranach-Herberge Wittenberg varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.