Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Apartments Am Heidensee, Schwerin (Schwerin, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Apartments Am Heidensee, Schwerin (Schwerin, Tyskland)

Om Apartments Am Heidensee, Schwerin

Lejligheder ved Heidensee, Schwerin Dette sommerhus er rengjort med effektive rengøringsmidler. Vores rengøringspersonale følger alle retningslinjer fra de lokale myndigheder. Det er muligt at holde afstand ved afhentning af nøgle.Absolut topbeliggenhed med udsigt over søen: Nyt lejlighedshotel midt i Mecklenburgersøerne og kun 50 m fra Heidensee. Sø- og haveanlægget er smukt sydvendt og de allergivenlige og smagfuldt indrettede lejligheder har hver altan eller overdækket terrasse. Fælleshaven kan bruges flittigt, da her er grillplads og solbadeplads. Du kan også bruge din fritid på vandet; du kan leje motorbåde på stedet. Intet står i vejen for et afslappende ophold og de forskellige aktiviteter i hele området giver masser af variation. Detaljer: forbrugsbaserede energiomkostninger, sengelinned, håndklæder, slutrengøring WiFi-turismegebyr 20% rabat på entréen til Mumpitz indendørs legepark i Wismar Aktiviteter i nærheden: Tiden i 'byen med syv søer og skove' kan bruges individuelt. Især naturelskere og vandsportsentusiaster vil få noget for pengene. Brug for eksempel bådudlejningen i din umiddelbare nærhed til et afslappende krydstogt eller en eventyrlig kanotur. Sejlads og en lang række andre vandsportsaktiviteter er også populære aktiviteter. For dem, der søger fred og ro, er der mange smukke steder for en fisketur eller turde tage et kig på den kulturelle verden i Schwerin. Foruden talrige meget forskellige museer er der for eksempel 'Mecklenburgische Staatstheater Schwerin', hvor der i løbet af året foregår forskellige forestillinger med noget for enhver smag. Kendte bygninger, såsom Schwerin-slottet på øen mellem Schwerin-søen og Burgsee-søen, bliver stadig mere populære turistmagneter og er altid et besøg værd. Mobilitet: Nogle genstande er velegnede til bevægelseshæmmede efter anmodningVedrørende COVID-19: Gæster til dette feriehus accepteres kun, hvis de kan overholde COVID-begrænsningerne og kravene som implementeret af den lokale regering. Tjek venligst restriktionerne igen kort før afgang, da COVID-restriktionerne ændrer sig over tid. Inddeling: åbent køkken(spisebord, kogeplade(Komfur med to kogeplader, glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, køleskab), stue / spisestue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn(parabol)), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, toilet), bruser med lysterapi, vaskemaskine(betalt), varme(gas), terrasse, have, cykelopbevaring, havemøbler, grill, parkeringDisse omkostninger er mandarotiske og opkræves på stedet. De er ikke inkluderet i lejeprisen.: Valgfrie tjenester, som du kan arrangere på stedet:

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Ofte stillede spørgsmål om Apartments Am Heidensee, Schwerin

  • Er der et poolområde på Apartments Am Heidensee, Schwerin?

    Nej, Apartments Am Heidensee, Schwerin har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Apartments Am Heidensee, Schwerin?

    Nej, Apartments Am Heidensee, Schwerin tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Apartments Am Heidensee, Schwerin?

    Nej, Apartments Am Heidensee, Schwerin tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Apartments Am Heidensee, Schwerin?

    Populære attraktioner i nærheden af Apartments Am Heidensee, Schwerin inkluderer Ratzeburger See, Altstadt, Schwerin Castle, Alter Hafen, Wismar West, Tierpark Wismar, Erlebnisbahn Ratzeburg, Mecklenburgisches Staatstheater Schwerin.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Apartments Am Heidensee, Schwerin?

    Afbestillingspolitikken for Apartments Am Heidensee, Schwerin varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.