Hoteller i Lübeck (Slesvig-Holsten, Tyskland)

  1.175 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 1. 925 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 2. 867 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 3. 1.454 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  650 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
  675 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 4. 672 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 5. 469 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  613 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Lübeck

Find utroligt billige hoteller i Lübeck, Tyskland. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Lübeck online
 • Find et billigt hotel i Lübeck!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Lübeck

  598 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  674 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 514 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024

LÜBECK – BYEN MED DE SYV TÅRNE

Kun 80 km syd for den danske grænse, i området Slesvig-Holsten, ligger den skønne by Lübeck . Lübeck er især kendt for et helt fantastisk julemarked, men det gør ikke byen mindre attraktiv i årets resterende elleve måneder.

Lübeck formår på forunderlig vis at virke både stor og lille på samme tid. Stor, fordi byen er rig på seværdigheder, butikker, hoteller og restauranter – der er virkelig meget at se i den charmerende tyske by inklusiv flotte kirker og mange museer. Men også lille, da byen er bygget yderst harmonisk på en lille ø, som har en hyggelig, charmerende og afslappende stemning.

ALSTADT – DEN GAMLE BYDEL

Lübeck har en gammel bydel, hvis historie går helt tilbage til middelalderen. Her kan du rigtig nyde Lübecks afslappende stemning i de smalle brostensbelagte gader.

Holstentor er den første af byens must see seværdigheder. Den smukke gamle byport giver en storslået entré til den gamle bydel. I dag fungerer Holstentor som et museum, hvor det er muligt at blive klogere på både bygningens og byens spændende historie. En af udstillingerne indeholder en lille modelby af Lübeck, og her kan du virkelig fornemme byens imponerende netværk af gader, de mange kirker og deres tårne.

En af disse kirker er den imponerende Marienkirche, som er den tredjestørste kirke i Tyskland. Det er en meget interessant kirke, da den er påbegyndt i romansk byggestil i 1200 men fuldført i gotisk stil i 1350. Desværre blev kirken bombet under anden verdenskrig i 1942 men blev genopbygget igen. Man har dog valgt at lade kirkeklokkerne blive liggende, hvor de faldt under bombardementet, hvilket i sig selv er et imponerende syn og et minde om verdenskrigen. Der er daglige guidede ture i kirken, hvilket varmt kan anbefales, da du vil få en grundig gennemgang af kirkens imponerende opbygning og dens spændende historie.

Tæt ved Marienkirche finder du en af de mest elskede frokostcaféer i Lübeck: Cafe Erdapfel. Erdapfel er det tyske ord for kartoffel, og det er netop, hvad caféen specialiserer sig i – bagte kartofler. Priserne er yderst rimelige og udvalget af tilbehør og fyld til bagekartoflerne er stort, men vegetarisk. Er du afsted med flere, er det en rigtig god idé at vælge forskellige fyld, da i vil kunne bytte og smage de mange lækre muligheder og udgaver af en bagekartoffel.

Kunne du tænker dig en billig men dejlig overnatning på en af Lübecks mange hoteller i centrum, er Ringhotel Jensen et rigtig godt bud. Dette 3-stjernede hotel er et godt alternativ til billige vandrehjem og Bed & Breakfast-steder. Det er et dejligt hotel med en meget hyggelig stemning og en super beliggenhed. Hotellet ligger kun 300 meter fra centrum og dermed også tæt ved den gamle bydel Alstadt.

DE SYV TÅRNE

De fem hovedkirker med deres imponerende tårne skaber tilsammen Lübecks tilnavn – byen med de syv tårne. For en smuk lille ø er tårnene dominerende både indefra byen – du vil altid have udsigt til mindst ét tårn - men også udefra byen.

Udover Marienkirchen er St. Petri kirken bestemt også et besøg værd. St. Petri kirken finder du i den gamle bydel, og her har du mulighed for både at opleve den smukke kirke, men også at komme op i kirketårnet og nyde udsigten over Lübeck. Der er elevator op til udsigtsposten, hvilket giver alle mulighed for at komme op og tage nogle helt fantastiske billeder. St. Petri kirken har den dag i dag ingen menighed, men benyttes derimod til udstillinger og arrangementer.

En anden rigtig dejlig måde at opleve Lübeck på er ved en af de mange kanalrundfarter, som du kan vælge imellem. Dette er en skøn måde at se Lübeck på, og passer perfekt til alle slags turister i alle aldersgrupper. På turistkontoret vil du både kunne finde information om kanalrundfarterne, som tilbydes, men også mange spændende gåture i den smukke tyske by. Book eventuelt en guidet gåtur, som varer cirka 2 timer, hvor du virkelig vil kunne nyde byens arkitektur, historie og hyggelige stemning. Er du ikke til store grupper, er der også rig mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd. Vælg mellem ruterne Lübecks bedste, Lübeck på tidsrejse, Lübeck mesterklasse (som specielt giver dig muligheden for at se den smukke arkitektur i byen), Lübeck græsgrøn og til sidst Lübeck barrierefri, som egner sig til kørestole.

På din gåtur igennem byen må du endelig stoppe op ved Cafe Niederegger. Dette er Lübecks førende marcipankonditor, og her vil du have mulighed at nyde de mange marcipanvarianter i caféen, gå på opdagelse på marcipan-museet på husets anden sal samt at købe gaver og souvenirs med hjem. Efter en lang gåtur på opdagelse i Lübecks gader, et dette det perfekte sted at stoppe op, holde en velfortjent pause og nyde en kop kaffe med et marcipanbrød.

SHOPPING I LÜBECK

Lübeck har altid været kendt som en velfungerende og spændende handelsby – helt siden 1143, hvor byen blev grundlagt. Den gamle bydel blev en metropol for handel igennem århundreder, og den dag i dag kan du stadig fornemme stemning af en rig hansestad.

Shopping er derfor også en udpræget del af Lübeck, og du vil kunne finde hundredvis af dejlige butikker. På gågaden Breite Strasse kan du finde de fleste store kæde- og mærkevarebutikker, og på en anden meget centrale gade, Köningsstasse, er der også mulighed for at finde alt i det nyeste inden for mode. Begge gader har selvfølgelig adskillige restauranter og caféer, hvor du kan nyde en drink eller et dejligt måltid midt i al shoppingen.

Lübeck har også mange specialforretninger, som er spredt ud over hele byen. Specielt den gamle bydel Alstadt byder på adskillige håndværksforretninger, smukke gallerier og unikke smykke- og urmagere.

Leder du efter et dejligt hotel tæt ved de mange butikker og Alstadt, så book en overnatning på Hotel Radisson Blu Senator . Med den skønne beliggenhed tæt ved Lübecks mange seværdigheder og lige ud til floden Trave, er du sikker på et dejligt ophold både på hotellet og i byen. Hotellet byder på store flotte værelser, adskillige mødelokaler og en morgenmadsbuffet, som byder på alt, hvad hjertet kan begære. Der er desværre ingen spa på hotellet, men til gengæld kan du slappe af i den indendørspool og varme sauna efter en dejlig dag i byen. Desuden byder hotellet på mange ekstra servicer, som er perfekte for forretningsrejsende: En ”grab and run take away breakfast” hvis der ikke er tid og mulighed for en traditionel morgenmad inden mødet starter, ”Express Laundry”, hvor du kan aflevere dit vasketøj inden kl. 20 og modtage det nyvasket kl. 23 samme aften, samt fleksibilitet når det kommer til check ind og check ud-tider.

Julemarkedet i Lübeck er en oplevelse uden lige, og kunne du tænke dig at opleve et hyggeligt tysk julemarked, er Lübeck den perfekte destination. I december måned er byen fuld af hyggelige boder, som byder på alt fra tøj, julepynt, varme drikke, typiske tyske julespecialiteter som eksempelvis kringler og pølser. To ting er garanteret: Du vil komme i julestemning, og du vil have rig mulighed for at smage den tyske udgave af gløgg - Glühwein.

Lübeck er en vidunderlig by, og det er derfor ikke en overraskelse at UNESCO i 1987 optog byen på listen over verdens kulturarv. Her er meget at se og opleve, mange steder at få et skønt måltid og masser af dejlige butikker – perfekt til en forlænget weekend!

Our top-rated cheap hotels in Lübeck

  860 kr pr. nat
  Forventet pris for:okt. 2024
  1.156 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 1.100 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  450 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Lübeck