Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck (Ratekau, Tyskland)

Hele huset/lejligheden authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck (Ratekau, Tyskland)

Om authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck

stilfuldt og nostalgisk nær Timmendorfer Strand Østersøen og gamle bydel Lübeck Bor i det næsten 200 år gamle bindingsværkshus på søen Hemmelsdorfer et par minutter i bil fra Timmendorfer Strand og Lübecks gamle bydel.Det kærlige og trofast renoverede bindingsværkshus har 6 lejligheder, alle med egen adgang, egen indgang og stor terrasse med grill, træmøbler og puder. Alle soveværelsesvinduer kan mørklægges. Den bindingsværksfacade med stilfulde trævinduer, det luksuriøse komplette udstyr med antikke elementer garanterer afslapning i ånden fra svundne tider.Lejligheden nr. 4 (61m²) ligger på havesiden af huset med egen adgang via terrassen (31m²) og tilstødende parkeringsplads. Den sydvestlige terrasse er brolagt, har en grill, hvide træmøbler og puder. Boldlys skaber en romantisk atmosfære i den blå time fra 21:00 til midnat.Lejligheden nr. 4 strækker sig over to etager.Stuen med køkken og tilstødende spiseplads ligger i stueetagen. En smuk dæmpbar lysekrone med 12 lysetårne over træbordet med 4 stole. En hyggelig dagseng med masser af puder med udsigt over fladskærms-tv kan let omdannes til et 160x200 m hyggeligt område. Der er et musiksystem med CD-afspiller, USB og Bluetooth til individuelle lydsystemer.Det højglansede indbyggede køkken efterlader intet at ønske. Det inkluderer et køleskab inkl. Fryser, håndvask, opvaskemaskine, udstillingsvinduer med tallerkener og glas, en komfur med keramisk kogeplade og berøringskontrol, en ovn og to bundskabe med skuffer. Køkkenudstyret er komplet med gryder og pander og alle de nødvendige redskaber til madlavning, såsom: kartoffelmaskemaskine, dåseåbner, korkeskrue, skræl, blandepind, træske, hvidløgspresse, anstændig kniv osv. En fuldautomatisk kaffemaskine fra Saeco og en mælkeopskyller fremkalder en perfekt cappuccino. Der er også en kaffemaskine, kedel og brødrister. Opvaskemaskiner og bestik er til 12 personer, så opvaskemaskinen også kan fodres. Der er også espressokopper, kaffekrus, kornskåle og nogle antikke serveringsskåle og -plader.I den 1. En trætrappe (14 trin) fører til en lille gang. Herfra går det ind i badeværelset og soveværelset. Badeværelset med hvide nostalgiske fliser tilbyder et badekar og regnbruser, en forfængelighed med to skuffer, et stort spejl med to ekstra lys og en håndklæderadiator. En hårtørrer med diffusor også et bad og et håndklæde pr. Person er klar.I soveværelset er der en dobbeltseng (180x200) med en dejlig tyk madras. Hver side af sengen har et natbord med en lampe og et fluffy tæppe foran sig. En rummelig antik garderobe med indvendig belysning og en oval spejldør udstråler en nostalgisk atmosfære. To kommoder, hver med tre skuffer, giver meget mere lagerplads. Sengene er frisklavet med fantastisk sengelinned. Der er to puder pr. Person. En internetforbindelse via W-LAN er inkluderet i prisen i alle boliger. Vaskemaskine og tørretumbler samt strygejern og strygebræt kan bruges.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck

  • Er der et poolområde på authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck?

    Nej, authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck?

    Ja, authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck?

    Ja, authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck?

    Populære attraktioner i nærheden af authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck inkluderer Hansa Park, Lübeck Julemarked, Travemünde, Hauptbahnhof Lübeck, Ratzeburger See, Innenstadt, Dieksee, PLAZA Premium Timmendorfer Strand.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck?

    Afbestillingspolitikken for authentic and nostalgic near Timmendorfer beach Baltic Sea and old town Lübeck varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.