Hoteller i Kiel (Slesvig-Holsten, Tyskland)

 1. 423 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 2. 470 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 3. 446 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 4. 450 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 5. 1.400 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  485 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 6. 632 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 7. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 9. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Kiel

Find utroligt billige hoteller i Kiel, Tyskland. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Kiel online
 • Find et billigt hotel i Kiel!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Kiel

 • 1.276 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 522 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 338 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024

KIEL – SLESVIG-HOLSTENS SKØNNE HOVEDBY

Den Nordtyske by Kiel er hovedbyen i delstaten Slesvig-Holsten blot 80 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Kiel har en charmerende placering lige ved Kielerfjorden, som har domineret byens udvikling både på grund af vandet, som løber igennem byen, men også på grund af den travle havn.

ALTSTADT

Kiels gamle bymidte, Altstadt, har både charme og seværdigheder. Det kan virkelig anbefales at gå en tur rundt i Altstadts mange gågader for at mærke stemningen og se attraktionerne. Som enhver tysk by med en rig historie, har Kiel en stor, flot rådhusbygning – Kiel Rathaus Paternoster – som blev bygget i 1907-1922 med et 106 meter højt rådhustårn, der i dag er byens varetegn. Det er muligt at tage op i tårnet og nyde udsigten over Kiel, fjorden og omegnen. Der er både trapper og elevator op til udsigtspunktet, så alle kan komme derop. I rådhuset er der elevatorer, ligesom på Christianborg, hvor den langsomt kører, så folk kan stå på og af efter behov. Det er sjovt at prøve.

På Rådhuspladsen, Rathausplatz, er der endnu en seværdighed at besøge inden turen gå videre rundt i Altstadt. Den Olympiske Ild er nemlig at se på pladsen, og her brænder den smukt både dag og nat beskyttet fra regn og vind af glas.

Altstadt er smukt indrammet af fjorden til den ene side og søen Kleiner Kiel med parker og haver til den anden. I midten af Altstadt ligger pladsen Alter Markt med St. Nikolai Kirken. Kirke er åben for besøgende hele dagen, og det kan bestemt anbefales at tage et lille kig indenfor. Det er det ældste, bevarede bygningsværk i byen fra 1242. Dog blev dele af kirken næsten ødelagt af bombardementer under 2. Verdenskrig, men er i dag smukt genopbygget.

Vil du gerne bo på et dejligt hotel i den gamle bydel er det 3-stjernede hotel Lüneburg-Haus en oplagt kandidat. Her har du mulighed for at booke en billig overnatning i hjertet af Altstadt. Det er et hyggeligt hotel med egen restaurant, som er blandt de bedste i byen. Stemningen er afslappet men meget service-mindet, og du er garanteret i gode hænder her. Der er parkering tilknyttet, hvilket går det ideelt, hvis du er kørt til Kiel.

SHOPPING I KIEL

Kiel er en skøn by at shoppe i hele året rundt. Er det koldt, vådt og blæsende kan du nyde shopping i byens lækre indkøbscentre. Skinner solen og er vejret dejligt, kan du til gengæld nyde de mange gågader fulde af butikker, caféer og restauranter.

Holstenstrasse er en af de ældste gågader i Tyskland og Europa, og er samtidig en meget populær shoppegade. Her er en dejlig blanding af specialbutikker, store high-street butikker, små fortovscaféer og restauranter – med andre ord, det ultimative udgangspunkt for en succesfuld shoppetur.

Holtennauer Strasse siges at være blandt byens smukkeste gader for shopping, dels fordi de omkringliggende bygninger er smukke og yderst velbevarede, og dels fordi gaden skærer igennem et grønt areal. Elsker du sko og skobutikker er dette det helt rigtige sted at tage til.

Dänische Strasse er en skøn gade, som du finder i Altstadt. Side om side med unikke specialbutikker med både dyre og billige varer – butikker, som primært ligger i den gamle bydel – er der eksklusive mærker at vælge imellem i butikkerne på Dänische Strasse. Gaden løber fra Alter Markt med torvet og St. Nikolaj Kirken og nordøst herfra. Er du i Kiel i midten af november og frem til jul, er det ved Alter Markt, at mange af de skønne juleboder er at finde.

Kiel har også adskille indkøbscentre, og blandt disse skal specielt Sophienhof og CITTI-PARK Kiel nævnes. Sophienhof har en dejlig central beliggenhed lige ved havnen og hovedbanegården. Her er 120 butikker fyldt med alt det nyest inden for mode og tilbehør fordelt over to flotte etager. Sophienhofs madafdeling er meget imponerende og bestemt et besøg værd – køb gerne dagens forfriskninger her.

CITTI-PARK Kiel er et paradis for shoppelskere. Et paradis på 40.000 m2. Her finder du alt det nyeste inden for mode, tilbehør, elektronik, skønhed og velvære, legetøj – ja, alt. På grund af størrelsen bliver mange modeshows, udstillinger og koncerter også afholdt her. Med gratis parkering og adskillige dejlige caféer kan du nemt tilbring rigtig mange timer her.

Vil du helt bruge dine penge i butikkerne og ikke på fornemme hoteller, så er B&B Hotel Kiel et godt bud på en dejlig men billig overnatning. Hotellet ligger i centrum på gaden lige mellem fjorden og hovedbanegården – et perfekt udgangspunkt for at besøge byens mange butikker. B&B Hotel Kiel tilbyder dog mere end blot bed & breakfast – værelserne er moderne, rene, med eget badeværelse og toilet, og du kan nyde godt af gratis wifi, gratis parkering på hotellets egen parkeringsplads og en skøn morgenmad.

EN HAVNEBY

Kiel har mange spændende museer og udstillinger, men Schiffahrtsmuseum på gaden Wall i den gamle bydel burde været et must see for alle besøgende. Her får gæsterne en dejlig blanding af byens historie, søfartstraditioner og begivenheder – hvilket netop er, hvad der har haft så stor en indflydelse på byen og dens udvikling.

En gammel ubåd er halveret, og det er muligt at få en idé om de trange kår mandskabet arbejdede under i disse gamle ubåde. Det er ikke byens største museum, men giver en dejlig fornemmelse af, hvordan havnen har været den vigtigste del af byen i mange, mange år. Her er meget at se og tænke over for både store of små.

Er du taget til Kiel for at få en fornemmelse af byens spændende historie, nyde den gamle bydel med lidt shopping, men vil også gerne nyde luksus under hotelopholdet, så er Romantik-Hotel Kieler Kaufmann et godt bud. Dette fantastiske 4-stjernet hotel byder på flot indrettede værelser med et lokalt touch, en skøn udsigt og lækre spisemuligheder i både restauranten og på terrassen, men også pool, fitness og spa. Hotellet er bestemt blandt byens bedste, som både egner sig for den forretningsrejsende samt for brudeparret på bryllupsrejse.

Ja, Kiel har meget at byde på og alt sammen blot 80 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Om du er afsted på en forlænget weekend eller giver byen ret til at forkæle dig i flere dage, er det den perfekte destination.

Our top-rated cheap hotels in Kiel

Ofte stillede spørgsmål om Kiel