Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24 (Løkken, Danmark)

Hele huset/lejligheden Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24 (Løkken, Danmark)

Om Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24

Lyst og smagfuldt indrettet sommerhus beliggende i kort afstand ... Dette sommerhus er rengjort med effektive rengøringsmidler. Vores rengøringspersonale følger alle retningslinjer fra de lokale myndigheder. Det er muligt at holde afstand ved afhentning af nøgle.Lyst og smagfuldt indrettet sommerhus med spabad og sauna beliggende i kort afstand fra strand og hav ved Grønhøj Strand på en herlig plænegrund med masser af legemuligheder for børnene. Huset er opført i 1978/1999/2017, løbende vedligeholdt og moderniseret. Det indeholder opholdsstue/køkken i åben forbindelse, fire soveværelser, badeværelse med bruseniche og gulvvarme, gæstetoilet, spabad, sauna samt en meget stor, åben terrasse med udekøkken med bord og vask med tilsluttet koldt vand. Stuen er rummelig og meget lys på grund af de store vinduespartier mod syd og vest. Møblementet er i høj kvalitet og den kendte danske sommerhusstil. Fra stuen er der direkte adgang til terrassearealet. Til indendørs underholdning er der opsat Smart-TV, Playstation 4 og Blu-Ray-afspiller. Internet uden begrænsning. Grunden er en stor, plan plænegrund delvist omgivet af beplantning. Til børnene er der både gynge, sandkasse, klatrestativ, rutsjebane og legehus. Da huset er forsynet med både luft-til-luft varmepumpe og brændeovn, kan der forventes små udgifter til opvarmning. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Af hensyn til ro, lejes dette sommerhus ikke ud til ungdomsgrupperInddeling: åbent køkken(komfur(elektrisk), emhætte, kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, fryser(60-99L), køle-fryseskab, vaskemaskine), Stue/soveværelse(Fjernsyn(parabol, Tyske TV-kanaler, Dansk TV (DR1 og TV2)), kakkelovn(træ), CD-afspiller, stereoanlæg, barnestol), soveværelse(dobbeltseng, barneseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(3x køjeseng), badeværelse(gulvvarme)(badekar eller bruser, vaskekumme, toilet), badeværelse(vaskekumme, toilet), spilcomputer, Bubble bath(privat, indendørs, varmelegeme, tømmes, 2 personer), terrasse, grill, legeredskaber, fiskerensebord, luft til luft-varmepumpeDisse omkostninger er mandarotiske og opkræves på stedet. De er ikke inkluderet i lejeprisen.: Slutrengøring; DKK 1.113, eller al rengøring skal foretages af jer selvKæledyr; Ikke tilladtSengelinned; Muligt at leje per pakke, DKK 110 p.p./OpholdStrøm; DKK 3,20/kWhVand; DKK 60/m3Valgfrie tjenester, som du kan arrangere på stedet: Håndklæder; Inklusiv i prisen når du lejer en linnedpakkeViskestykker; Inklusiv i prisen når du lejer en linnedpakkeWifi; Gratis (Min. 50/50 Mbit)Barneseng; DKK 100/opholdHøj stol; DKK 100/ophold

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Velvære / spa
  1. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24

  • Er der et poolområde på Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24?

    Nej, Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24?

    Nej, Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24?

    Ja, Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24?

    Populære attraktioner i nærheden af Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24 inkluderer Blokhus, Fårup Sommerland, Lønstrup, Aalborg Airport, Skallerup, Aalborg Zoo, Aalborg Havn, Løkken Syd.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24?

    Afbestillingspolitikken for Four-Bedroom Holiday Home In Løkken 24 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.