Hoteller i Viborg (Region Midtjylland, Danmark)

 1. 930 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 2. 750 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 3. 728 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 4. 595 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 5. 867 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 7. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 9. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 10. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Viborg

Find utroligt billige hoteller i Viborg, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Viborg online
 • Find et billigt hotel i Viborg!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Viborg

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

VIBORG – I HJERTET AF JYLLAND

I hjertet af Jylland ligger Viborg , som emmer af hygge og spændende oplevelser. Den charmerende bymidte kan bestemt anbefales at gå på opdagelse i – her er snoede brostensbelagt gågader, adskillige smukke kirker (heriblandt Domkirken), lækre butikker og caféer og en håndfuld spændende museer og parker.

DOMKIRKEN

Byens stolthed og varetegn, Viborg Domkirke , ligger smukt i hjertet af byen. Dette er et must see under ethvert besøg i byen. Domkirken er oprindeligt bygget helt tilbage i 1100-tallet, men har flere gang været udsat for skadelige brande. Kirken blev desværre dårligt restaureret efter den sidste brand i 1726, og i 1863 valgte man derfor at rive kirken ned og genopbygge den i sin oprindelige stil. I kirken vil besøgende se de mange smukke kalkmalerier og i kælderen et museum med krypten, som er den eneste bevarede del af den oprindelige kirke. Det kan varmt anbefales at se kirken både udefra og indefra men bestemt også oppefra. Det er nemlig muligt at gå op i klokketårnet og nyde udsigten over Viborg og den omkringliggende natur.

Fra Domkirken kan du tage på adskillige guidede byvandringer, som alle giver en rigtig god fornemmelse af byens mange seværdigheder. Vil du helst gå på opdagelse selv, kan du få en byvandringsoversigt med kort og beskrivelser hos VisitViborg.

Nytorv er kun et stenkast fra Domkirken, og her var der i mange århundreder byens vigtigste handelsmarked. På torvet kan du se Nul-Stenen, som er anlagt med byens centrum. Torvet var oprindeligt en kirkegård, men dette stoppede Kong Frederik d. 2., og der er derfor mange gange blevet fundet menneskeknogler under belægningen af brostene.

Vil du gerne bo på et dejligt hotel tæt på den gamle Domkirke og bymidte, kan Best Western Palads være den oplagte løsning. Dette luksuriøse 3-stjernede hotel har rigtig meget at byde på inklusiv en pool, dampbad, sauna, egen restaurant, legeland for de små, suiter til romantiske get-aways og businessfaciliteter. Fra hotellet er det bestemt muligt at nyde alle byens seværdigheder og attraktioner, samtidig med at gæsterne både starter og slutter dagen i god stil.

SHOPPING I VIBORG

Er du afsted med en gruppe venner eller veninder, og har I lyst til at shoppe, er I kommet til det helt rigtige sted. Viborg har mange gode shoppemuligheder både i form af specialbutikker og storcentre.

Sct. Mathias Centret og Viborg Storcenter er de to største butikscentre, som byder på masser af butikker med det nyeste inde for mode, sko, legetøj, elektronik, musik, indretning og personlig pleje. Du er garanteret talrige gode tilbud her.

En god shoppedag indeholder optil flere lejligheder for at sidde ned og få en kop kaffe eller et dejligt måltid. Prøv eksempelvis Café Baghuset på Fischers Plads, hvor du kan nyde en moderne caféstemning med et lækkert måltid. Menukortet er varieret og spændende og gå ikke glip af caféens friskpressede juice.

Vi du gerne bo billigt under dit ophold i byen er et bed and breakfast et godt alternativ til et lille hotel. Oasen er et skønt B&B, som byder på hyggelige værelser, dejlig morgenmad, gratis trådløst internet og en dejlig gårdhave, som frit kan benyttes under opholdet. Det er i sandheden en lille oase i Viborg.

OPLEV NATUREN

Naturen i og omkring Viborg er rigtig dejlig og byder blandt andet på søer, adskillige parker og den karakteristiske hede med hærvejen.

De to søer øst for bymidten, Søndersø og Nørresø, er omringet af dejlige stier og parker. Én af disse parker er byens ældste – og måske smukkeste – nemlig Borgvold Parken lige mellem de to søer. Den dejlige park byder på en billedskøn udsigt, masser af træer, buske og blomster, en legeplads, en kiosk i sommerhalvåret samt kulturelle og historiske monumenter som en mindesten for Erik Ejegod og tre skulpturer. Der er også udlejning af vandcykler, både og kanoer, så de to søer virkelig kan udforskes. Har du fisketegn er det også oplagt at fiske i søerne. Som en del af Borgvold Parken ligger Bibelhaven med træer, urter og buske, som nævnes i både Det Gamle og Det Nye Testamente. Rundtomkring i denne have, som blev anlagt i 1989, kan der findes bibelcitater ved siden af planterne.

I byens centrum vil du ikke kunne undgå at støde på den smukke Latinerhave , som ligger rundt om hjørnet fra Domkirken. Latinerhaven er en dejlig rolig kontrast til den ellers livlige og spændende bymidte. Haven er ikke ufattelig stor, men er kompakt med adskillige smukke bede og mange bænke, hvor gæsterne kan sætte sig og reflekterer eller blot nyde synet og duften af de mange blomster og urter. Har du tid og lyst, er det skønt at tage en take-away kaffe og en god bog med i haven og bare slå dig ned på én af de mange bænke. Haven er inddelt i flere afsnit med planter opdelt efter årstid. Alle besøgende i Viborg mellem maj og august anbefales at tage på en sejltur med skibet ”Margrethe I”. Turen varer omkring en time og byder på en helt fantastisk udsigt fra søsiden over Viborg med de mange parker og Domkirken. Skibet blev bygget i 1935 men har siden 1990 sejlet i Viborgsøerne og har anløbsbro i parken Sønæs, som også byder på en 725 meter lang vandresti.

Er du taget til Viborg for at opleve nogle af de mange parker og den charmerende bymidte, kan det anbefales at booke en overnatning på hotellet Best Western Golf Hotel Viborg. Dette lækre 4-stjernedet hotel har en skøn beliggenhed lige ved Borgvold Parken og med udsigt til Søndersø. Hotellet har en privat 18-hullers golfbane, egen restaurant samt moderne og luksuriøse værelser. Det er bestemt et oplagt bud på en dejlig overnatning, hvis du vil nyde byen og naturen – og booker du på et hoteltilbud, har du virkelig meget at glæde dig til.

Som én af Danmarks ældste byer har Viborg en imponerende historie og en charme, som kan mærkes, så snart du er i den gamle bymidte. Domkirken og de mange parker side om siden med den moderne livsstil giver en dejlig og unik harmoni i byen.

Ofte stillede spørgsmål om Viborg