Hoteller i Thisted (Region Nordjylland, Danmark)

 1. 573 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 2. 839 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 3. 545 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 4. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 7. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 9. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 10. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Thisted

Find utroligt billige hoteller i Thisted, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Thisted online
 • Find et billigt hotel i Thisted!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Thisted

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

THISTED – HISTORIE, BYLIV OG NATUR

Thisted er en charmerende og hyggelig by fuld af historie. Thisteds bymidte byder på små snoede gader, gamle bygninger, en dejlig havn, et søbad, som er yderst populært i sommermånederne, og ikke mindst en flot park, butikker og restauranter. Hvis du ser Thisted fra fugleperspektiv er det næsten muligt at danne en trekant omkring bymidten mellem havnen, Thisted søbad og parken Christiansgave.

BYMIDTE MED GAVE FRA KONGEN

Christiansgave er virkelig dejlig at gå rundt i, og byen forstår at sætte pris på parken med de mange aktiviteter og arrangementer der ofte afholdes. Du vil blandt andet støde på et flot friluftsteater, hvor der om sommeren vises forestillinger. I 1844 skrev den daværende konge, Christian d. 8., et gavebrev til Thisteds borgere, hvor han overgav byparken til dem. Lige siden har parken været kendt som ”Christiansgave”. Det kan varmt anbefales at nyde parken – om dette er i form af en gåtur, en cykeltur, på legepladsen med børnene, en picnic eller i forbindelse med de mange arrangementer.

Syd for Christiansgave finder du Store Torv, Thisted Kirke samt gågader. Her er der mange butikker og caféer, og der er uden tvivl noget for enhver smag og pengepung.

Vil du gerne bo på et hyggeligt hotel tæt på parken og bymidten, kan Hotel Thisted være det oplagte valg. Hotellet har egen restaurant som både serverer en stor morgenmadsbuffet samt aftensmad med velsmagende og veltilberedte anretninger. Med en overnatning på dette hotel er du inden for gåafstand til bymidten og mange af Thisteds attraktioner.

Fra Hotel Thisted er det ligeledes nemt at gå til Thisted Søbad, som glædeligt benyttes af både borgere og gæster på varme sommeraftener. Søbadet består af et græsareal samt et hjørne med sandstrand. Der er to badebroer, hvorfra der kan hoppes i vandet, som selvfølgelig er Limfjorden ved Thisted Bredningen.

Er vejret ikke helt til en tur i vandet, kan du stadig nyde Thisteds flotte beliggenhed med en gåtur på havnen. Her finder du også enkelte caféer og restauranter, hvorfra et måltid og udsigten kan nydes.

SMAG PÅ THISTED

Som de fleste danske byer ved kyst, søer eller fjorde er der stor tradition for fiskeretter i Thisted. For at opleve dette kan et besøg hos Fiskehuset Thisted klart anbefales – den ligger lige ved havnen, naturligvis. Om dagen er det en flot fiskehandler fyldt med frisk fangst og endda mulighed for en bid uformel frokost. Om aftenen forvandler stedet sig til en fiskerestaurant med en meget imponerende fiskebuffet. Om sommeren er det endda muligt at nyde måltidet udenfor og med et glas koldt hvidvin. Stedets slogan siger det hele: Fra haw til maw.

Thisted Bryghus er ligeledes et besøg værd, og her kan du få en rundvisning på bryghuset samtidig med at blive klogere på både øllen og historien bag, som stammer helt tilbage til 1902. For et lokalt bryggeri har Thisted Bryghus et stort sortiment bestående af blandt andet pilsner, classic, porter, guldøl og hvidtøl. I 1995 fremstilledes der for første gang økologisk øl i Danmark – mere præcist af brygmesteren på Thisted Bryghus. I dag fremstilles der, som det eneste sted i Danmark, optil flere økologiske øl.

I løbet af året afholder Thisted optil flere ”Thisted by Night”, hvor der for alvor hygges igennem, butikkerne holder åbent til kl. 23, og der er arrangementer og opvisninger i byen. Ofte vil disse kulturelle aftener være temalagte, enten i form af Jule by Night i december eller en western sommeraften ofte afholdt i maj eller juni, hvor byen fyldes med hotdogs, cowboys og en rodeotyr. Natten afsluttes med et flot festfyrværkeri.

OPLEV THY-OMRÅDET

Thisted er den største by i Thy, og det er bestemt anbefalelsesværdigt at gå ned på Store Torv og se den gamle rådhusbygning. Nogle af lokalerne fungerer i dag som en kunstudstilling, og stueetagen er blevet til et turistbureau, hvorfra du kan finde oplysninger om seværdigheder og udflugter både i Thisted og i Thy.

På Store Torv ligger ”0-kilometerstenen”, og alle afstande i byen er målt med afsæt fra denne sten.

Er du interesseret i byens og områdets historie er det besøg til Thisted Museum oplagt. Her kan du opleve en spændende udstilling om interiør i datidens Thisted og mindestuer for to af byens mest kendte borgere – nemlig forfatteren J.P. Jacobsen og skolelederen Christen Kold. Museet har derudover en stor oldtidssamling og optil flere skiftende særudstillinger.

For at virkelig opleve Thisted og Thy-området er et besøg til Danmarks største national park et must. Nationalpark Thy ligger en lille køretur fra Thisted og byder på storslået natur ved Jyllands nordlige vestkyst – hjørnet af Danmark. Her kan du opleve en unik natur bestående af klitter, heder, et utal af søer, et livligt fugleliv og ikke mindst meget frisk luft.

Søger du en billig overnatning til dit ophold i Thisted kan Bed and Breakfast Snehvide anbefales. Dette B&B ligger mellem Nationalpark Thy og Thisteds hyggelige bymidte – omkring ti minutters kørsel fra begge. Værelserne er lyse og moderne, og der er fællesarealer som køkken, badeværelse, opholdsrum, have og parkering tilknyttet. Dette er bestemt et rigtig godt alternativ til vandrehjem, hostel og små billige hoteller.

Thisted har så meget at byde på, om du er interesseret i historie eller natur, vil slappe af i parken og ved vandet eller nyde byens livlige aktiviteter med butikker, caféer og de adskillige arrangementer, som afholdes året rundt.