Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow (Nuthe-Urstromtal, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow (Nuthe-Urstromtal, Tyskland)

Om Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow

Holiday Village on the Vineyard, Dobbrikow Dette sommerhus er rengjort med effektive rengøringsmidler. Vores rengøringspersonale følger alle retningslinjer fra de lokale myndigheder. Det er muligt at holde afstand ved afhentning af nøgle.Hyggelig lille ferieby med rustik restaurant i en vidunderlig smuk bjergskråning mellem 2 søer og med udsigt over vandet. En smuk badeplads giver afkøling på varme sommerdage. Petri Jünger udnytter de gode fiskemuligheder i søområdet. Anlæggets 36.000 kvadratmeter store skovområde giver rigelig plads til unge og gamle til at løbe rundt, lege og slappe af. Dobbrikow er i øvrigt det distrikt med flest søer i Nuthe-Urstromtal kommune, som ligger midt i naturreservatet af samme navn, og hvis vandkvalitet jævnligt kontrolleres. Aktiviteter i området: I højsæsonen tilbydes en hyggelig pizzaaften for børnene en gang om ugen. Lige ved Fläming Walk, et 150 km afmærket netværk med 12 cirkulære stier, er feriekomplekset med sin egen sø ideel for naturelskere, vandrere, stavgangsentusiaster og fiskere. Cyklister, skatere og cyklister vil finde et 'mekka for ruller og cykler' i den sydlige del af Teltow-Flämings-distriktet: Fläming Skate. Højdepunkt: Der er en direkte busforbindelse til Berlin kun et stenkast fra dit feriekompleks! Benyt lejligheden og oplev hovedstadens Mobilitys seværdigheder og gode shoppingtilbud: Ikke egnet til personer med nedsat mobilitetVedrørende COVID-19: Gæster til dette feriehus accepteres kun, hvis de kan overholde COVID-begrænsningerne og kravene som implementeret af den lokale regering. Tjek venligst restriktionerne igen kort før afgang, da COVID-restriktionerne ændrer sig over tid. Inddeling: Køkken(kogeplade(Komfur med to kogeplader, elektrisk), brødrister, kaffemaskine, køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn(parabol)), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, toilet), babybadekar, vaskemaskine(betalt), varme, terrasse, havemøbler, barnestol, baby crib(free)Disse omkostninger er mandarotiske og opkræves på stedet. De er ikke inkluderet i lejeprisen.: Depositum; € 100; € 100Sengelinned; Til lokale tariffer (Please enquire before stay)Strøm; Til lokale tariffer; Til lokale tarifferValgfrie tjenester, som du kan arrangere på stedet: Håndklæder; Til lokale tariffer (Please enquire before stay)Wifi; Til lokale tariffer; Til lokale tariffer

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Kabel-TV
  3. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow

  • Er der et poolområde på Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow?

    Nej, Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow?

    Nej, Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow?

    Nej, Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow?

    Populære attraktioner i nærheden af Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow inkluderer Alexanderplatz, Kurfürstendamm, Prenzlauer Berg, Berlin Mitte, Kreuzberg, Berlin Hovedbanegård, Berlin Zoo, Friedrichshain.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow?

    Afbestillingspolitikken for Holiday Village Am Weinberg, Dobbrikow varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.