Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony (Börgerende-Rethwisch, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony (Börgerende-Rethwisch, Tyskland)

Om Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony

Stille men alligevel centralt med direkte panoramaudsigt over naturreservatet Den 64 m² store lejlighed, direkte ved siden af et naturreservat, der ligger i stueetagen, kan kun nås med få skridt og er derfor næsten uden barriere. Stuen, der ligger i den sydvestlige del, og den store balkon foran den giver en storslået udsigt over de uhindrede omgivelser. Lejligheden ligger ca. 40 m fra den lille brugte lokale vej, den 2. Series. En separat, aflåselig parkeringsplads hører til lejligheden samt en lagerplads til cykler. Bortskaffelsesbeholdere til husholdningsaffald (papir / plast / restaffald) er placeret i indgangspartiet til boligkomplekset. Stop med offentlig transport ligger kun få skridt væk fra lejligheden. Lejligheden er smagfuldt møbleret, så du straks føler dig hjemme. Alle værelser, med undtagelse af køkkenet og badeværelset, er tæppebelagte og om nødvendigt opvarmes ved gulvvarme. Det store soveværelse har to senge (90 x 200 cm). Herfra kan du også komme til en kl. Opbevaringsrum, der blandt andet giver mulighed for at opbevare din bagage. Her finder du også balkonstolafdækninger og parasol. Hvis et lille barn rejser, placeres et klemmesæde og en buggy. Der er også et strygebræt med dampstrygejern. Du kan endda finde en raclette her til brug. Der er også en spilleboks med forskellige spil i alle aldre til lange aftener eller en regnvejrsdag. Og hvis der skal renses noget imellem, finder du en støvsuger, kost og skovl her. Det store soveværelse tilbyder plads til opsætning af børnenes rejseseng. I det tilstødende, fuldt flisebelagte badeværelse er der toilet og et rummeligt brusekabine. Ud over brusekabinen har vi leveret et sæde (bænk), hvor du kan klæde dig i fred. Foruden en el. Håndklædetørrer finder du også en toplæssende vaskemaskine her. Også en hårtørrer og et kosmetisk spejl ved siden af spejleskabet. Hvis det skulle regne under dit ophold, vil du også finde en passende paraply i hallområdet, som er tilgængelig på udlån og et par bøger for at opmuntre dig til at gennemse. Den lyse stue er opdelt i en spiseplads og et opholdsområde. I den behagelige sofa, som også kan konverteres til en anden soveplads, kan du se de seneste nyheder eller en DVD på et fladskærms-tv. Et stereoanlæg med kassettedel og CD (uden MP3 / USB) er også tilgængeligt. I den tilstødende lille Soveværelset har et skrivebord med en matchende kontorstol og en seng (90 x 200 cm) med et klædeskab. Der er også et stereoanlæg med en kassettesektion og CD (uden MP3 / USB). Fra stuen har du adgang til det fuldt udstyrede køkken. Ligesom gangen, kan det lukkes ved en dør i hele glas. Keramisk kogeplade med tilhørende ovn og emhætte, køleskab med fryserum, opvaskemaskine og håndvask med dræning er placeret i tekøkken. Det omfattende sortiment af porcelæn findes i vægskabe ovenfor. Vi har el. Direkte overfor tekøkkenet. Hjælpere til husstanden. Disse er mikrobølgeovn, kedel, brødrister, kaffemaskine og ægkomfur placeret i bundskabet. Stegepande og gryderet er i ovnen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Satellit-TV

Ofte stillede spørgsmål om Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony

  • Er der et poolområde på Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony?

    Nej, Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony?

    Ja, Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony?

    Ja, Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony?

    Populære attraktioner i nærheden af Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony inkluderer Rostock Julemarked, Kühlungsborn Ost, Warnemünder Woche, Seebad Warnemünde, Heiligendamm, Neuer Markt Rostock, Strand, Altstadt.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony?

    Afbestillingspolitikken for Modern And Tastefully Decorated Apartment With Balcony varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.