Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b (Torrevieja, Spanien)

Hele huset/lejligheden Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b (Torrevieja, Spanien)

Om Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b

Havudsigt, WIFI,. Få minutter til stranden, Sat TV Full A / C. 2 badeværelser (2. Shwr1bad) 2brm. Bredbåndsinternet. Satellit-tv. få minutter fra den smukke strand, gode restauranter og barer, 3 aircon-enheder og en balkon med fantastisk udsigt over havet, 40 minutter fra Alicante lufthavn. Lejligheden har to soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge), to nyligt fornyede badeværelser med 2 brusere og badekar plus et moderne, moderne køkken med ny køleskab, fryser, ovn, keramisk kogeplade, ny mikrobølgeovn, ny vaskemaskine. Opholdsområdet har 2 sofaer bord og stole, tv med DVD. Lejligheden besætter anden og tredje sal med en stor tagterrasse ovenfor udstyret med liggestole, bord og stole og en grill. for at få adgang til ejendommen er der en hel del trin op til lejligheden døren. Der er også en balkon med stole og et bord med udsigt over den fælles pool og med udsigt over havet, og solhæng hvis skygge er nødvendigt. Sengelinned og håndklæder leveres. Både soveværelser og stue har deres egne klimaanlæg.La Mata ligger tæt på Torrevieja, Guardamar, og ligger ved kysten i kort afstand fra Alicante lufthavn. La Mata har masser af lokale attraktioner, herunder cafeer, barer og restauranter. Der er også butikker, banker, internetcaféer og det lokale supermarked. Hvis du har brug for et større supermarked Carrefour Supermarked i nærheden i Torrevieja, som kun er ti minutters kørsel, eller der er en regelmæssig busforbindelse hvert 30. minut til Torrevieja. Familieattraktion inden for en ti minutters kørsel inkluderer en af Costa Blancas største vandland, Sportscenter, bowlingbane, biograf og La Mata Waterwheel Park. Hvorfor ikke prøve at bade i saltlagunerne omkring La Mata eller besøge det omkringliggende Parc Natural de La Mata spanske naturreservat, der tiltrækker et stort udvalg af fugleliv, der er specialbyggede huder til at observere fuglene. Parken har også et stort antal afmærkede stier til vandring og cykling i parken.Det 250 stall Wednesday Market besætter de tilstødende gader og giver let underholdning og gode tilbud. Den nyligt installerede træpromenade strækker sig sydpå til Torrevieja eller nord til Guardamar, hvor du finder store indkøbscentre, teatre og koncerter, museer med begge byer med fremragende strandfrontrestauranter og natlige markeder.For ivrige golfspillere er der 3 prisbelønnede golfbaner inden for 15 minutters kørsel fra lejligheden. Det er også et fantastisk sted at cykle, folk lejer ofte cykler og cykler derefter langs stranden til Torrevieja i den ene retning eller Guadamar i den anden retning. Alternativt er der en strandpromenade, der strækker sig til Torrevieja, og serviceveje ved siden af de fleste større veje, der er virkelig stille og næsten tomme. La Mata ligger på den østlige del af Costa Blanca og har som sådan nogle fantastiske solnedgange.Der skal betales et rengøringsgebyr på £ 60 på feriestedet, når du tjekker ind.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b

  • Er der et poolområde på Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b?

    Ja, Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b?

    Nej, Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b?

    Ja, Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b?

    Populære attraktioner i nærheden af Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b inkluderer Alicante Lufthavn, Playa de San Juan, Playa de San Juan, Marina de Alicante, Postiguet Strand, Centro, Acuario Mediterráneo, Puerto de Alicante.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b?

    Afbestillingspolitikken for Sea View, Wifi,.200.mts.to Beach, Sat Tv Fulla/c.2 Bthrms.,2b varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.