Hoteller i Budapest (Centrale Ungarn, Ungarn)

  841 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
  1.825 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  1.020 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 1. 709 kr pr. nat
  Forventet pris for:nov. 2024
 2. 495 kr pr. nat
  Forventet pris for:sep. 2024
 3. 885 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 4. 582 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 5. 706 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
  1.036 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 6. 518 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024

Hoteller i Budapest

Find utroligt billige hoteller i Budapest, Ungarn. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Budapest online
 • Find et billigt hotel i Budapest!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Budapest

  1.230 kr pr. nat
  Forventet pris for:nov. 2024
 • 633 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 596 kr pr. nat
  Forventet pris for:sep. 2024
 • 612 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  992 kr pr. nat
  Forventet pris for:okt. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

BUDAPEST – UNGARNS SMUKKE HOVEDSTAD

Budapest er en helt unik storby i Østeuropa. Den ungarske hovedstad har så ufatteligt meget at byde på af historiske seværdigheder, smukke attraktioner og ungarske specialiteter – om dette er grønsagssupper eller de mange kurbade, du finder i byen.

Donau floden, Europas næst længste flod, løber igennem hovedstaden og deler byen i to: Buda til vest og Pest til øst. Med en oprindelig historie om to separate byer, kan du i dag opleve ét forenet Budapest.

SEVÆRDIGHEDER I STRIBEVIS

Du behøver ikke at have opholdt dig længe i Budapest, før du får en stærk fornemmelse af, hvor meget den smukke hovedstad har at byde på. Ja, der er selvfølgelig shoppemuligheder, skønne restauranter og store, officielle bygninger som i de fleste hovedstader, men Budapest er og bliver noget ganske særligt.

Ved Donau floden finder du den store parlamentsbygning der dominerer Pest-bredden. Bygningen blev først påbegyndt i 1884, og er derfor relativ ung i forhold til andre landes parlamentsbygninger. Placeringen ved floden og byggestilen, som ganske tydeligt er inspireret af parlamentet i London, er et imponerende syn og en del af den ungarske stolthed. Indenfor er der brugt intet indre end 40 kilo guld til at dekorere, og det kan bestemt anbefales at købe en billet til en rundvisning. Dette er den eneste måde at opleve parlamentet indefra, men den 45 minutters guidede rundvisning kan virkelig anbefales, da bygningen i sig selv er imponerende, og da du vil få historier og indblik i arkitekturen, historien og den ungarske kultur.

En anden must see seværdighed i byen finder du på den modsatte side af floden – på Buda-siden. Her ligger bygningen Fiskerbastionen, som giver en postkortpanorama udsigt over floden og byen. Dette er en turistmagnet af de helt store, så kom helst tidligt eller sidst på eftermiddagen. Fiskerbastionen blev oprindeligt bygget i forbindelse med byens 1000-års-jubilæum i 1896 og er i dag på UNESCOS kulturarvsliste.

Efter et besøg på enten Fiskerbastionen eller i Parlamentet – eller begge – er det oplagt med et traditionelt ungarsk måltid. Det kan du få helt uformelt på Hunyadi Café kun et stenkast fra turistmængderne omkring Fiskerbastionen. Her kan du få en lækker frokost som grillet sandwich eller prøv de skønne ungarske supper!

TERMISKE BADE

Budapest er rig på termiske bade og har en stærk tradition for at benytte disse til både nydelse og helbredelse. Et af Budapests mest berømte kurbade er Gellért Termalbad , som kan dateres helt tilbage til 1918. Navnet stammer fra Gellért-bjerget, som kurbadet ligger ved foden af. Det finder du lidt syd for centrum på Buda-siden. Vandet kommer fra hele 13 mineralvandskilder og menes at have en helbredende effekt på led- og muskelskader, nervesmerter og stofskifteproblemer. Der er noget for enhver, da temperaturen varierer mellem 27 og 48 grader. Kurbadet var tidligere forbeholdt eksklusive gæster, men i dag er det muligt for alle at købe billet. Og det kan varmt anbefales. Dels fordi det er ren nydelse for både krop og sjæl, men også fordi det er en stor del af den ungarske kultur – ikke mindst i Budapest.

Der er ufattelig mange hoteller i Budapest – nogle i den dyre ende mens andre er billige, specielt når du booker på et tilbud. Leder du efter et lækkert hotel – gerne med spa til endnu mere nydelse – og stadig i hjerte af storbyen tæt ved centrum, kan det 4-stjernet hotel Continental Budapest anbefales. Her kan du forvente en service af høj international karakter, og hotellets faciliteter er yderst imponerende. Ud over den luksuriøse spa kan du svømme i en indendørs pool eller, hvis det skulle friste yderligere, i en pool på tagterrassen. Hotellet har bevaret den originale bygning, som i dag huser receptionen og en café, mens værelserne, suiterne, spaen og wellness-afdelingen er i en topmoderne tilbygning.

DONAU FLODEN

Donau floden dominerer i hovedstaden, og mange af seværdighederne har på én eller anden måde en forbindelse til floden – om dette er på grund af placeringen eller attraktioner omkring den flotte udsigt. De otte broer, som forbinder de to sider er gode eksemplet på dette.

Det kan klart anbefales at gå en rolig tur langs floden, og her vil du automatisk støde på flere af byens attraktioner. Under en gåtur på promenaden på Pest-siden, finder du et tankevækkende kunstværk af sko stillet op lige ud til vandet. Dette er et yderst simpelt monument for 2. verdenskrig, til minde om triste skæbner. Her blev jøder skudt og smidt i floden, og skoene er symbolet på de enkelte mennesker. Der er både kvindesko, mandesko og børnesko. Et tankevækkende monument, som mange vælger at besøge i løbet af en tur til Ungarns hovedstad.

Langs floden er der naturligvis også en gladere stemning blandt andet i form af gadekunsterne, specielt malerne, og du kan opleve en skøn udsigt til både Buda, Pest og øen i midten af floden – Margaret-øen (Margitziget).

Dette er en grøn perle midt i storbyen, som primært bliver benyttet til rekreation. Øen er bilfri – kun busser må køre på en enkelt del af øen, hvilket gør den til et vidunderligt sted at slappe af, nyde den friske luft og de mange smukke parker. Der er også adskillelige legepladser, som er perfekte til børnefamilier. En rød løbesti er lagt langs kanten af øen, som er lavet med et bestemt gummiunderlag, som skåner løbernes knæ. Ruten er i alt 5 kilometer lang og bliver benyttet fra tidlig morgen til sen eftermiddag. Du finder også landets største springvand på øen samt to bassiner og et spa, en stor festplads og tennisbaner. Øen er nem at komme til enten med bus, cykel eller gående, da den ligger tæt ved centrum mellem Arpadbroen og Margaretbroen.

Vil du gerne booke en billig overnatning tæt ved Margaret-øen, Donau floden og Budapests centrum? Så er AltraCasa Apartments et oplagt bud. Dette ligger i hjertet af byen på Pest-siden og er kun en lille gåtur fra øen og Buda-siden. Her kan du leje en lækker lejlighed med eget køkken, som kan gøre opholdet i Budapest væsentlig billigere end at bo på et hotel. Størrelserne på lejlighederne varierer, så det er muligt at være en stor familie sammen eller en gruppe af gode vener.

Én ting alle burde opleve i Budapest er en bådrundfart på Donau floden om aftenen. Byen og seværdighederne bliver lyst op i aftenmørket, og det viser den smukke by i al sin pragt. Det giver en helt speciel stemning og en ro over den ellers meget livlige hovedstad. En bådtur er intet mindre end fantastisk og bliver bestemt et højdepunkt for turen.

Our top-rated cheap hotels in Budapest

 • 812 kr pr. nat
  Forventet pris for:sep. 2024
  630 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 703 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Budapest