Hoteller i Dubai (Dubai, Forenede Arabiske Emirater)

  1.868 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 1. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 2. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 3. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 4. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Dubai

Find utroligt billige hoteller i Dubai, Forenede Arabiske Emirater. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Dubai online
 • Find et billigt hotel i Dubai!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Dubai

  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

DUBAI – EN MODERNE VERDENSKLASSE BY

Dubai, den skønne moderne perle i United Arab Emirates ved kysten til den Persiske Golf, byder på en rejse, du sent vil glemme.

Verdens højeste bygning, verdens største shopping center, verdens mest luksuriøse hotel, verdensberømte bygninger. Ja, Dubai har meget at byde på og være stolt af.

Dubai har en masse dejlige hoteller – både billige og i den meget dyre ende. Der er derfor mange muligheder for at finde netop det hotel, som passer til din tur til Dubai, om det er på forretningsrejse, bryllupsrejse, afsted med familien, vennerne eller kæresten. Mange steder vil du endda have muligheden for at booke all inclusive, så du ikke behøver at bekymre dig om økonomi under dit hotelophold.

Pak kufferten – men pak let, da shopping er en sport i Dubai – og tag afsted til sol og varme i verdensklasse.

BYENS VARETEGN BURJ AL ARAB

Du vil sikkert kunne genkende den verdensberømte bygning Burj Al Arab også kendt som Arabjernes Tårn, formet som et stort, flot sejl. Denne unikke bygning er i dag varetegnet for det moderne Dubai, bygget på en menneskeskabt ø ved Dubais kyst. Bygningen huser det fornemme hotel Burj Al Arab Jumeirah, som er blevet kåret til verdens mest luksuriøse hotel op til flere gange. I den 321 meter høje bygning er fokus på gæsterne, og servicen er i verdensklasse. Her kan du eksempelvis leje en bil under dit ophold i Dubai, men ikke hvilken som helt bil – udvalget byder på Aston Martin, Ferrari eller Lamborghini. Hvis du har glemt din iPad hjemme, kan du låne hotellets, hvis iPadcover er 24 karat guld. Ja, alt er gennemtænkt, så hver eneste gæst kan føle sig som en konge eller dronning.

Er en overnatning på dette fornemme hotel lidt over dit budget, er der heldigvis andre måder at opleve den ikoniske bygning på. Book et bord til afternoon tea på Skybar, hvor du vil kunne nyde en dejlig forfriskning og den skønne udsigt, eller vælg en af de mange lækre restauranter til enten frokost eller middag. Alternativt kan du nyde synet af bygningen mens du bader og soler dig på den nærliggende strand.

Lidt længere nede ad kysten finder du et andet af byens imponerende seværdigheder. Denne gang er det Palm Jumeirah , som er en menneskeskabt halvø formet som en palme – deraf navnet. Palm Jumeirah er uden tvivl et besøg værd, da det byder på adskillige aktiviteter, og da det er imponerende at opleve, hvad der kan lade sig gøre med moderne teknikker, ingeniørers ideer og en masse penge. Palm Jumeirah huser adskillige hoteller, restauranter, resorter og strande, for ikke at forglemme Aquaventus Vandpark, som er er enormt vandland, hvor både voksne og børn kan have det sjovt.

DOWNTOWN DUBAI

Downtown Dubai er en bydel, som virkelig har meget at byde på. Her finde du nemlig blandt andet Dubai Mall, verdenshøjeste bygning og de fantastiske springvand. Springvandene finder du i Burj Khalifa Søen lige ved verdens højeste bygning, Burj Khalifa, og hedder på engelsk The Dubai Fountain.

Dubai Mall byder på shopping i verdensklasse. Dette er verdens største shopping center, så mon ikke du kan finde noget at tage med hjem – formegentlig til en god pris på tilbud. I Dubai Mall finder du både dyre mærkevarebutikker, high street butikker, internationale stormagasiner som Bloomingdales’s og Galeries Lafayette, unikke retail forretninger, souvenirbutikker, adskillige spisesteder til hvert budget, og skulle dette ikke være nok til at underholde dig i et par timer, kan du også besøge en biograf, en olympisk størrelse skøjtering og Dubai Aquarium & Underwater Zoo, som er Dubais 10 millioner liter vand store akvarium. Elsker du sko, vil du kunne tilbringe timer i Shoe District, som er næsten 30.000 kvadratmeter kun til skobutikker – her kan du gøre mange gode deals!

Tæt ved Dubai Mall finder du Damac Maison The Vogue, som er et lækkert lejlighedshotel. Her kan du nyde en hotellejlighed med eget køkken og bad samt hotellets mange faciliteter som pool, restauranter og barer. Dette skønne hotel ligger i bydelen kaldet Business Bay, lige ved siden af Downtown, som blandt andet huser Dubai International Financial Centre. Hotellet er derfor perfekt, hvis du er i Dubai på forretningsrejse. Du er også inden for gåafstand til den ikoniske bygning Burj Khalifa, springvandene i Dubai og Dubai Aquarium & Underwater Zoo, hvilket er en perfekt beliggenhed, hvis du er på ferie med din familie eller på romantisk tur med din bedre halvdel.

Springvandene i Dubai er en af de mest populære og spektakulære oplevelser for turister. Oplev det fantastiske vandshow med forskellige udformninger af højder og bredder – perfekt koordineret med både musik og lys. Spis eventuelt middag ved en af de omkringliggende restauranter og nyd oplevelsen af en lækker middag med det vidunderlige show. Et nyt show starter hver halve time, og hver gang er det med forskellig musik og lys. Ligesom alt andet i Dubai er det gennemtænkt med til den mindste detalje.

Du kan også opleve springvandene oppe fra – i den ikoniske bygning Burj Khalifa. Verdenshøjeste bygning på 828 meter er en storslået bygning både udefra, indefra, nedefra og oppefra. Den gigantiske skyskraber huser både private boliger, kontorer, det 5-stjernet hotel Armani samt to etager, hvor turister kan nyde den fantastiske udsigt over Mellemøsten. På 124. etage kan du opleve udsigten udendørs, mens du på 148. etage kan nyde synet bag enorme vinduer.

OPLEV DUBAI FRA ANDRE VINKLER

En rigtig sjov måde at opleve Dubai på er fra vandsiden. Med en guidet rundtur fra vandet vil du have mulighed for at se den imponerende by fra en helt anden vinkel. The Yellow Boats udbyder 90 minutters rundture, hvor du vil få en erfaren guide, som vil give dig nye indsigter i Mellemøstens kulturarv, byens seværdigheder og mindre kendte perler samt en sjov tur i båden. Der vil undervejs være adskillige muligheder for at tage helt fantastiske billeder. Vælg eventuelt en tur tidlig aften, og nyd solen gå ned over Dubai.

Vil du gerne lidt væk fra storbyen og den topmoderne livsstil, kan en safaritur i ørkenen være en af de mest interessante oplevelser du kan få på en rejse til Dubai. Der er adskillige én-dags ture at vælge imellem, og udvalget af aktiviteterne er mindst lige så store. Vil du ride på en kamel i ørkenen? Køre i en stor Landrover over sandbakkerne? Overvære en falkejagt i ørkenen? Alt imens en guide fortæller dig om Dubais historie og den rige kulturarv, der er i det omkringliggende område? Ja, mulighederne er mange, og hver eneste aktivitet er en helt uforglemmelig oplevelse i sig selv. Hvis du vil opleve mere af den smukke ørken, er en tur til nationalparken Dubai Desert Conservation Reserve en tur værd, hvor du blandt andet vil kunne opleve ørkenens overraskende rige flora og fauna liv.

Er du glad for højder, er det også muligt at tage en tur med en varmluftsballon over Dubai og ørkenen. Én ting er dog sikkert, hvorvidt du vil nyde Dubai fra byen, fra vandet, oppefra, nedefra eller udefra, så er det et helt fantastisk sted.

Om Dubai er en last minute tur eller om det er drømmerejsen, som der endelig er sparet op til, så vil en tur til den fantastiske by i United Arab Emirates uden tvivl være en helt uforglemmelig oplevelse.

Our top-rated cheap hotels in Dubai

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed