Hoteller i Paris (Île-de-France, Frankrig)

 1. 1.108 kr pr. nat
  Forventet pris for:18. aug. - 19. aug.
  1.455 kr pr. nat
  Forventet pris for:20. aug. - 21. aug.
 2. 763 kr pr. nat
  Forventet pris for:24. aug. - 25. aug.
 3. 776 kr pr. nat
  Forventet pris for:29. sep. - 30. sep.
  957 kr pr. nat
  Forventet pris for:15. aug. - 16. aug.
 4. 1.009 kr pr. nat
  Forventet pris for:30. jun. - 1. jul.
 5. 522 kr pr. nat
  Forventet pris for:17. aug. - 18. aug.
 6. 1.281 kr pr. nat
  Forventet pris for:28. apr. - 29. apr.
  1.275 kr pr. nat
  Forventet pris for:12. aug. - 13. aug.
 7. 1.026 kr pr. nat
  Forventet pris for:13. aug. - 14. aug.

Hoteller i Paris

Find utroligt billige hoteller i Paris, Frankrig. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Paris online
 • Find et billigt hotel i Paris!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Paris

 • 1.943 kr pr. nat
  Forventet pris for:15. apr. - 16. apr.
 • 1.265 kr pr. nat
  Forventet pris for:18. aug. - 19. aug.
 • 1.385 kr pr. nat
  Forventet pris for:21. apr. - 22. apr.
 • 1.026 kr pr. nat
  Forventet pris for:13. aug. - 14. aug.
  845 kr pr. nat
  Forventet pris for:24. aug. - 25. aug.
 • 841 kr pr. nat
  Forventet pris for:28. apr. - 29. apr.

Paris - byen som har alt

Den franske hovedstad er en ufattelig populær rejsedestination - og dette er ikke uden grund. Paris har nemlig rigtig meget at tilbyde sine gæster. Hvorvidt du er interesseret i kunst, historie, mode, design, arkitektur, sprog eller mad og vin, så vil Paris være den perfekte destination. Med mange verdensberømte attraktioner - Eiffeltårnet, Louvre museet, Triumfbuen, Notre Dame og Sacré Coeur blot for at nævne nogle stykker - er der rig mulighed for masser af dejlige oplevelser.

På romantisk tur med kæresten? Afsted med børnene? En rejse med vennegruppen? På forlænget weekend?

Her er noget for enhver.

Mange verdenskendte attraktioner samlet på ét sted

Ved en rejse til Paris er det et must at opleve Paris’ mest kendte gade - Champs-Élysées. Gå en tur langs den to km lange gade og nyd den smukke arkitektur i de omkringliggende bygninger, de grønne områder, og de mange hyggelige gadecafeer og restauranter. I den vestlige ende af gaden finder du Triumfbuen på Charles de Gaulle-Ètoile pladsen, hvor hele 12 avenuer mødes. Dette giver en helt fænomenal udsigt, hvilket det er mulig at nyde fra toppen af den 50 meter høje bygning. Triumfbuen er nu forbundet med stor nationalfølelse og -stolthed, og bliver derfor ofte brugt til festlige parader og begivenheder.

Hvis du kunne tænke dig en overnatning tæt ved Champs-Élysées, er hotellet Monna Lisa placeret kun få minutters gang fra Champ-Élysées. Dette hotel byder på fransk charme i moderne design. Nyd den franske stemning på det nærliggende marked på Rue Poncelet som ligger små ti minutters gang fra Triumfbuen. Her kan du opleve et ægte parisisk madmarked, med gode tilbud på frisk frugt og grønt. Gå fra bod til bod og lad sanserne få en oplevelse af både farver og dufte. Paris har mange forskellige markeder at byde på lige fra madmarkeder til loppemarkeder og stof- og beklædningmarkeder til blomstermarkeder. Her er noget for enhver smag og pengepung. Et af de allerstørste markeder i Paris ligger i den nordlige del af byen – Saint Ouen markedet. Filmelskere vil måske kunne genkende dette marked fra filmen ”Midnight in Paris”, hvor den mandlige hovedperson køber en plade af en sød fransk pige.

Er du vild med mode er modenugen i Paris en oplagt tid at tage til byen. I disse dage emmer byen af mode, design og glamour. Modeugen er en tilbagevendende begivenhed i Paris, og finder sted to gange om året – i slutningen af februar og omkring september/oktober. Shopping i Paris er for mange et must, og endnu engang skuffer byen ikke. Hvorvidt du er til helt unikke genbrugsbutikker, high street fashion eller dyre mærkevarer, så er der masser af butikker at vælge imellem. Paris har mange billige genbrugsbutikker – mange lokaliseret i området Marais. Hvis du derimod er til franske og internationale mærkevarer, så vil du kunne besøge mange af disse mærkers flagship stores i hjertet af Paris. Kombiner mode med kultur og besøg Louis Vuitton Foundations museet på Avenue du Mahatma Gandhi. Den unikke og specielle bygning er et besøg værd i sig selv, inden du kommer ind til selve udstillingerne. Det er en arkitektonisk labyrint med unikke oplevelser, hvilket kan virke forfriskende i forhold til de mere traditionelle museer i Paris. Der er flere forskellige terrasser i bygningen, hvorfra det er muligt at nyde en skøn udsigt over den omkringliggende park. Udstillingerne byder på en spændend blanding af klassiske værker og meget abstrakte, morderne værker.

Oplevelser for sanserne

Søger du et godt hotel tæt på centrum men er pengepungen ikke helt til et fem-stjernet hotel? Paris har masser af skønne men billige hoteller at vælge imellem. Et eksempel på dette er hotel Central Saint Germain. Hotellet har en skøn beliggenhed mellem den berømte kirke Notre Dame ved Seinen og den romantiske have Le Jardin du Luxembourg. Med masser af restauranter, gadecafeer, butikker og verdensberømte bygninger i nærheden, er det næsten umuligt ikke at opleve den romantiske by fra sin bedste siden med al sin franske charme.

En dejlig måde at opleve Paris på er ved at leje en cykel og ganske simplet køre rundt i byen på to hjul. Du kommer væsentlig hurtigere frem og kan dermed nå at se meget mere af hvad Paris har at byde på. Cykelerne kan lejes stort set overalt i byen, og dette gør det til en let og eftertragtet måde at være turist på.

Ingen tur til Paris er fuldendt uden et dejligt måltid i en lille hyggelig fransk bistro. Prøv eksempelvis “Seb’on”, som ligger i kvarteret Montmartre. Her kan du nyde smukke anretninger fra det franske køkken og mærke den store omhu, der ligger bag sammensætningen af menuen og hver eneste ret, som bliver serveret. Fra borderne er det muligt at ane ind i det travle køkken, hvilket giver en skøn stemning i den lille familieejet bistro. Nyd måltidet med et glas vin - naturligvis.

Efterfølgende kan du passende tage til Moulin Rouge, som ligger ved tæt Montmartre. Gå en tur forbi den berømte røde mølle fra 1889 eller se et can can-show. Ved Montmartre finder du også den store næsten majestætiske kirke Sacré Couer, og da det er på en bakke, er der mange små hyggelige udsigtspunkter i området. Der er også mulighed for at gå 300 trappetrin op i selve kirketårnet og få en fantastisk udsigt over Paris.

Også noget for de små

Børn kan også få en helt uforglemmelig ferie i Paris. En tur i Eiffeltårnet er en sikker vinder, og her er der mulighed for at tage elevatoren eller de mange trapper op til en fantastik udsigt over Paris og omegn. Den 300 meter høje jernkonstruktion er bygget i 1889, da der var verdensudstilling i Paris. Den oprindelige plan var at rive Eiffeltårnet ned efter 20 år, men denne plan blev heldigvis ændret, og tårnet står den dag i dag smukt i parken Champ de Mars. Der er i alt tre forskellige niveauer, hvorfra udsigten kan nydes. Det første ligger i 57 meters højde, det andet i 115 meters højde og til sidst det tredje i hele 276 meters højde. Ved det tredje niveau er det dog ikke muligt at gå udenfor, men udsigten kan sagtens nydes gennem de store vinduer.

På det videnskabelige museum “Cité des sciences & de l’industie” er det muligt for børnene at få en både sjov og lærerig oplevelse - og mon ikke at de voksne også vil lære noget på dette interaktive museum? Oplev planetariet og de mange forskellige udstillinger, som både er et hit for børnene såvel som for de voksne. En enkel dag er for mange ikke nok i dette spændende museum.

Seinen løber igennem centrum af Paris og kan nydes blot ved at gå langs vandkanten og stoppe op ved de mange små boder, hvor man kan købe alt fra en billig bog og legetøj til smukke malerier og blomster. Er der behov for en pause har Paris specielt to berømte ishuse, som sælger fantastiske is. Både det parisiske ishus Berthillon og konkurrenten Amorino ligger på Ils St. Louis. Med mange forskellige smagsmuligheder og størrelser er du sikker på at finde noget, som alle i familien kan lide.

Ved Seinen finder du også kirken Notre Dame, og måske børnene kan genkende den fra Disney-filmen om klokkeren fra Notre Dame. Er de små fan af Disney er en tur i Disneyland Paris helt oplagt. I den fortryllende, magiske og populære forlystelsespark kan de møde både Anders And, Snehvide og Pluto, og tilbringe timevis i de mange forskellige forlystelser. Parken ligger lidt udenfor Paris, men der går busser direkte fra centrum.

Paris er virkelig byen, som har alt.

Our top-rated cheap hotels in Paris

 • 1.313 kr pr. nat
  Forventet pris for:28. apr. - 29. apr.
 • 621 kr pr. nat
  Forventet pris for:25. aug. - 26. aug.
 • 975 kr pr. nat
  Forventet pris for:12. aug. - 13. aug.
 • 1.076 kr pr. nat
  Forventet pris for:18. aug. - 19. aug.
 • 563 kr pr. nat
  Forventet pris for:25. aug. - 26. aug.
 • 1.220 kr pr. nat
  Forventet pris for:19. aug. - 20. aug.
 • 651 kr pr. nat
  Forventet pris for:25. aug. - 26. aug.
 • 921 kr pr. nat
  Forventet pris for:12. maj - 13. maj

Hoteller – Paris

Du vil måske også synes om disse hoteller...

Bydel - Paris

Seværdigheder i Paris

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer