Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld) (List, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld) (List, Tyskland)

Om Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld)

Ocean 09 Christianenhöhe Christianenhöhe, app. 9 # 239Beliggenhed:Huset 'Christianenhöhe' ligger i den nederste tredjedel direkte ved gågaden Friedrichstrasse. Lejlighed nr. 9 ligger i 1. Gulv på den nordlige ryg. Stranden er ca. 5 minutter.størrelse:1-værelses lejlighed ca. 40 m². Til 2 voksne og 2 børn.udstyr:Stuen er u. a. møbleret med 2 sofaer. I en væg-enhed er der en dobbelt klædeseng. Ud over det separate køkken i stuen ved en bar er der 2 overlagrede alkovejer til børn. En nordvendt balkon støder op til stuen. I badeværelset er der et brusebad.Kæledyr er ikke tilladt.I husets underjordiske parkeringsplads er der en parkeringsplads til rådighed. Ocean, ca. 9Beliggenhed:Huset 'Christianenhöhe' ligger i den nederste tredjedel direkte ved gågaden Friedrichstrasse. Lejlighed nr. 9 ligger i 1. Gulv på den nordlige ryg. Stranden er ca. 5 minutter.Lejligheden blev totalrenoveret i maj 2019 og af høj kvalitet. I den kombinerede stue / soveværelse finder du en behagelig sofa med bord og adgang til den store balkon.En stor kasse forårsseng forbereder afslappende nætter. Det moderne køkken er udstyret med kaffemaskine, elkedel, brødrister og opvaskemaskine.Det rummelige brusebad er udstyret med stort, åbent brusebad og masser af lagerplads.En parkeringsplads hører til lejligheden.I husets underjordiske parkeringsplads er der en parkeringsplads til rådighed.Bemærk reglerne for den respektive kommunes særskilte turistskat på Sylt. Dette beregnes separat og forfalder senest ved ankomsten. Christianenhöhe, app. 9Beliggenhed:Huset 'Christianenhöhe' ligger i den nederste tredjedel direkte ved gågaden Friedrichstrasse. Lejlighed nr. 9 ligger i 1. Gulv på den nordlige ryg. Stranden er ca. 5 minutter. ,Christianenhöhe, app. 9 # 239udstyr:Stuen er u. a. møbleret med 2 sofaer. I en væg-enhed er der en dobbelt klædeseng. Ud over det separate køkken i stuen ved en bar er der 2 overlagrede alkovejer til børn. En nordvendt balkon støder op til stuen. I badeværelset er der et brusebad.Beskrivelse af soveværelserne:Christianenhöhe, app. 9 # 239udstyr:Stuen er u. a. møbleret med 2 sofaer. I en væg-enhed er der en dobbelt klædeseng. Ud over det separate køkken i stuen ved en bar er der 2 overlagrede alkovejer til børn. En nordvendt balkon støder op til stuen. I badeværelset er der et brusebad.Kæledyr er ikke tilladt.I husets underjordiske parkeringsplads er der en parkeringsplads til rådighed.Beskrivelse af badeværelset:bruserHusregler / Priser:Yderligere, på anmodning om separat beregning direkte med udlejer bookbare tjenester:- Vasketøjspakke med badekåbe: € 27,00 en gang- Nespresso-maskine: 10,00 € en gang- Ejendom med engangsbeløb: 20,00 € en gang

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer

Ofte stillede spørgsmål om Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld)

  • Er der et poolområde på Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld)?

    Nej, Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld) har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld)?

    Nej, Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld) tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld)?

    Ja, Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld) har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld)?

    Populære attraktioner i nærheden af Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld) inkluderer Rømø, Museum Sønderjylland - Kunstmuseet i Tønder, Westerland Station, Hallig Hooge, Morsum Kliff, Wattwanderung, Wyk auf Föhr Airport, Colgate World Cup Sylt.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld)?

    Afbestillingspolitikken for Apartment 15 (Wld) - House Christian Height (Wld) varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.