Hoteller i Kolding (Region Syddanmark, Danmark)

 1. 961 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 2. 631 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 3. 831 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 4. 1.120 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 5. 655 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 6. 531 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 7. 490 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 9. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 10. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Kolding

Find utroligt billige hoteller i Kolding, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Kolding online
 • Find et billigt hotel i Kolding!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Kolding

 • 1.321 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 623 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 939 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 831 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 829 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 1.120 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 750 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

KOLDING – RIG PÅ HISTORIE, KULTUR OG NATUR

På Jyllands østkyst tæt ved Lillebælt, finder du Kolding for enden af den smukke Kolding Fjord. Og her er der virkelig meget at se og opleve. Koldings placering resulterer i en enestående natur af både fjord, søer, åer, skove og bakker samt en yderst interessant og lang historie.

Koldings dejlige bymidte byder på adskillige gågader, hvor du vil kunne nyde en harmonisk blanding af butikker – størstedelen specialbutikker – caféer, restauranter og gamle bygninger i kontrast til den moderne livsstil.

HISTORISKE KOLDING

Du vil under et ophold i Kolding ikke kunne undgå at mærke byens rige historie og betydning for Danmarkshistorien. Med sin geografiske placering var Kolding i middelalderen den vigtigste grænseby mellem kongeriget Danmark og hertugdømmet Slesvig. Blandt andet derfor vil du støde på flere historiske perler i den jyske by.

Den største perle – og den mest populære blandt turister – er uden tvivl Koldinghus. Denne imponerende fæstningsbygning har været meget igennem, og i dag kan du besøge den historiske bygning samt museet, som er tilknyttet. Ved et besøg af Koldinghus kan det anbefales at starte ved museets Historiecenter. Her kan du få slottets historie fortalt på en spændende måde gennem modeller af slottet i forskellige tider – helt siden det stod færdigbygget i 1268. Du får også et indblik i, hvordan de danske konger gennem tiderne har benyttet Koldinghus – primært som værn af rigets sydlige grænse, som residens og centrum for vigtige statshandlinger.

Et besøg af Koldinghus kan klart anbefales, og i samme omgang grib lejligheden til at nyde udsigten over Kolding og det omkringliggende landskab fra toppen af tårnet.

Herfra vil du også kunne se den smukke Slotssø med Slotssøbadet og en lille sti, som snor sig om søen. Denne sti kaldes for Kærlighedsstien, og her kan du virkelig nyde historie, natur og samvær med dine nærmeste på en hyggelig gåtur. Der er anlagt adskillige bænke langs stien, som giver mulighed for at nyde udsigten over søen og synet af Koldinghus, samt de mange svaner og ænder, som fredeligt svømmer på det stille vand.

MODERNE KOLDING

I Kolding vil du have masser af muligheder for at shoppe – og her er noget for enhver. Måske du helst vil shoppe amok i Jyllands største storcenter, Kolding Storcenter, med 120 lækre butikker fyldt med gode tilbud samt adskillige caféer og restauranter, eller måske er du mere til hyggelig gågader i Koldings gamle bymidte. Byen har nemlig hele 9 gågader, som byder på mange specialbutikker og smukke gamle bygninger. Her kan du både nyde butikkerne og omgivelserne.

Efter en god og aktiv shoppedag er et velduftende og velsmagende måltid virkelig tiltrængt. Det kan du få på den italienske restaurant Rafaels, som ligger midt i byens net af gågader på Slotsgade. Rafaels byder på byens muligvis bedste pizzaer samt lækre forretter og endnu lækrere desserter. Gang på gang lever denne hyggelige restaurant op til kundernes høje forventninger. Den stolte italienske menu indeholder både pastaretter, risottoer, pizzaer samt italiensk servering af kød og fisk. Her er bestemt noget for hver – og nyd gerne måltidet med et glas af husets vin.

Vil du gerne bo tæt ved Koldings centrum er en overnatning på Kolding Apartments en oplagt mulighed. Med den skønne beliggenhed er du i hjertet af byen og kun en kort gåtur fra Koldinghus med Slotssøen og Kærlighedsstien samt den dejlige bymidte med de mange gågader. Kolding Apartments består af en række lækre og moderne lejligheder, som alle har køkkenfaciliteter og de fleste et helt fantastisk udsigt over Slotssøen. Med mulighed for selv at lave mad, er dette et godt bud på en billig måde at besøge Kolding, og hvis du samtidig kan booket dit ophold som et hoteltilbud, er dette jo næsten perfekt. Dermed kan et ophold her være et godt og alternativ til et bed & breakfast og et vandrehjem. Stedet kan dog også fungere som et hotel, da der er en dejlig morgenmadsbuffet hver morgen.

Kolding er en by med masser af aktiviteter og arrangementer, og det kan derfor være en god idé at downloade appen City Kolding, som giver dig en oversigt over byens kultureller arrangementer samt overblik over butikker, diskoteker, restauranter og caféer. Hvem ved, måske du tilfældigvis er i Kolding på Kagens Dag, Øllets Dag eller ved en kulturnat? Dette ville i så fald være ærgerligt at gå glip af. Eksempelvis afholdes Kagens Dag ofte i juni måned, hvor alle kan møde op på Akseltorvet, smage på (mange!) kager, og være med til at kåre årets ”Koldingkage”. Øllets Dag finder sted den første lørdag i september, hvor fokus sættes på øl og ølkulturen generelt med diverse øl aktiviteter og der er selvfølgelig også mulighed for smagsprøver. Oplev blandt andet ”tjenerløbet”, hvor udklædte hold løber en slags stafet med en bakke med fyldte ølglas.

NYD NATUREN

Landskabet i og omkring Kolding er præget af smukke bakker, dale, Kolding Å og selvfølgelig kystlinjen langs Kolding Fjord. Det varierede terræn lokker med dejlige oplevelser både til vands og til lands.

Fiskeri er yderst populært i Kolding, da du kan finde alt, hvad et lystfiskerhjerte kan begære. Koldings unikke placering gør byen og området ideelt til fiskeri, om dette er en hyggelig aktivitet eller på et mere professionelt niveau. Med beliggenheden direkte ud til Lillebælt i Kolding Fjord samt Kolding Å og adskillige søer, er der som fisker rigeligt at vælge imellem. Det er muligt for privat personer at leje en båd og tage på fisketur, alternativt kan der sagtens fiskes fra bredene.

Men Kolding er også rig på naturoplevelser, som ikke inkludere fiskeri. Hos Visit Kolding er det muligt at få udleveret en brochure, som giver dig en oversigt med både kort og beskrivelser over de mange naturruter , du kan finde i byen og området. Disse ruter egner sig både som cykelruter eller til en frisk vandretur. Troldhedbanestien er blot én af de mange naturruter, som du kan opleve. Denne starter i hjertet af byen og løber langs den gamle, nu nedlagte, jernbane Troldhedbanen. Det siges at være blandt de smukkeste ruter og perfekt til en dejlig cykeltur, da der ikke er store stigninger.

Hvis du leder efter et lækkert hotelophold tæt på både by og natur, kan hotellet Koldingfjord virkelig anbefales. Dette 4-stjernet hotel ligger med en smuk placering lige ud til Kolding Fjord og kun små 5 kilometer fra Koldings hyggelige bymidte. Derudover vil du have masser af muligheder for dejlige gå- eller cykelture i den omkringliggende skov. Hotellet er nemlig omkranset af 27 hektar fredet skov. Den historiske og næsten majestætiske bygning er i fantastisk god stand og indrettet både elegant og klassisk. Et ophold her vil uden tvivl byde på afslapning, hygge og nærvær i dejlige rammer – om dette er inde eller ude.

Det er bestemt også muligt at nyde naturen i selve Kolding. Et besøg til den smukke Geografiske Have – en 12 hektar stor oplevelsespark og botanisk have – er et must see for enhver uanset alder. Her er de mange træer, buske og blomster inddelt efter deres geografiske oprindelse, hvilket både er en meget lærerig oplevelse samt utrolig smuk i alle årstiderne. Du vil blandt andet kunne nyde over 7.000 roser, 2.000 forskellige træer og buske, adskillige dyrefolde, 2 legepladser, idéhaver med inspiration til din egen have, en dejlig café (det er dog også muligt at medbringe din egen mad) samt Kolding Miniby. Der afholdes næsten altid spændende arrangementer, hvoraf størstedelen er gratis, og om sommeren vil du endda kunne nyde afternoon tea i haven.

Ja, der er noget for enhver i Kolding. Om du helst vil opleve den fantastiske historie byen har, eller nyde en mere moderne livstil, så er Kolding det perfekte sted. Om naturen, ja, den kan og skal nydes af alle, for smukkere bliver det næsten ikke i Danmark.

Our top-rated cheap hotels in Kolding

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 531 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 857 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 655 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 500 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 490 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Kolding