Hoteller i Esbjerg (Region Syddanmark, Danmark)

 1. 523 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 2. 936 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 3. 1.188 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 4. 964 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 5. 1.509 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 7. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 9. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 10. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Esbjerg

Find utroligt billige hoteller i Esbjerg, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Esbjerg online
 • Find et billigt hotel i Esbjerg!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Esbjerg

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 965 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 1.506 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 1.509 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.500 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

ESBJERG – HVOR KULTUR, KUNST OG NATUR MØDES

På Jyllands vestkyst lige ved Vadehavet ligger den hyggelige by Esbjerg . Esbjerg har på grund af sin beliggenhed en smuk natur omkring sig med et rigt dyre- og planteliv i Vadehavet, hvilket bestemt er værd at besøge. Du finder også en helt fantastisk shopping by med masser af spændende butikker som byder på alt fra den nyeste mode til skøn genbrug. Kunstoplevelser er der mange af både ved byens vartegn Mennesker ved Havet og i det unikke Esbjerg Kunstmuseum.

Esbjerg har så meget at byde sine gæster, så book et ophold på et af byens mange hoteller, flere af dem er virkelig fine men stadig billige, og kom afsted til Esbjerg, hvor du kan nyde både natur, kunst og kultur.

KUNST I ESBJERG

Esbjerg er rig på kunst, men du behøver bestemt ikke være kunstinteresseret for at værdsætte kunsten i byen. Specielt Esbjergs vartegn, Mennesket ved Havet , er et must see, for alle, som besøger byen.

Mennesket ved Havet er et stort kunstværk fra 1995, hvor Esbjerg fejrede sit 100 års jubilæum som selvstændig kommune. Det er fire næsten identiske 9 meter høje, hvide skulpturer, som hver forestiller en siddende mand. Disse fire mænd sidder side om side og kigger ud over vandet med et relativt stift udtryk. På en klar dag kan kroppene ses på 10 kilometers afstand og byder dermed rejsende fra søsiden velkommen til Esbjerg. Mennesket ved Havet skal skildre det rene og ufordærvede menneskes møde med naturen. Om du er enig med denne analyse af de store skulpturer må du selv bedømme ved dit besøg.

På Havnegade finder du Esbjerg Kunstmuseum, hvor der er endnu en mulighed for at komme i nærkontakt med kunst. Ud over mere traditionelle udstillinger af moderne dansk kunst, kan du også få en spændende introduktion til kunst og eksperimenter i en blanding af naturvidenskab og billedkunst. Det gør et besøg på museet til både sjovt, underholdende og tankevækkende – et perfekt sted at tage børnene med.

Leder du efter en billig overnatning i Esbjerg og helst inden for gåafstand til Esbjerg Kunstmuseum, som ligger tæt ved centrum, kan Sweet Home Bed & Breakfast anbefales. Med den centrale beliggenhed tæt ved byens museer, butikker og restauranter er det et oplagt alternativt til et vandrehjem eller ferielejede lejligheder. Sweet Home har flere hyggelige værelser, som alle har flotte badefaciliteter og en lækker morgenmad tilbydes selvfølgelig også.

SHOPPING

Spændende butikker, kræmmermarkeder på byens torv, gågader og indkøbscentre er med til at gøre Esbjerg til en skøn shoppe by. Vidste du, at Danmarks længste gågade med specialbukker og hyggelige fortovscaféer findes i Esbjerg? Så det er bare om at booke et hotel og komme afsted til Esbjerg, hvor de mange butikker fyldt med tilbud og lækre varer venter.

Ansgar Hotel er et dejligt 3-stjernet hotel tæt ved centrum, gågaden, torvet og stationen. Herfra kan du virkelig nyde alt, hvad byen har at tilbyde. Der er også parkering ved hotellet, hvis du er kommet til Esbjerg i bil.

Hver mandag fra slutningen af maj til starten af september er der et hyggeligt kræmmermarked på Torvet i Esbjerg. Her har du rig mulighed for at finde unikke genstande til en billig pris. Der er også adskillige genbrugsbutikker at finde i byen, så hvis vintage og genbrug er noget for dig, er du kommet til det rette sted. Genbrug Vest er et 4.000 kvadratmeter stort moderne genbrugscentre i Esbjergs østlige bydel. Her indsamles genbrugstøj og -genstande i massevis og meget af det sælges i den tilknyttede butik. Butikken er delt i to med én afdeling for tøj, sko og sportsbeklædning, mens du i den anden afdeling kan finde møbler, elektronik, legetøj, isenkram og bøger. Et genbrugsparadis!

Du finder selvfølgelig også andre butikker i Esbjerg end genbrug. Her er over 200 specialbutikker, som både byder på tøj og sko men også delikatesser og boligindretning. Og indkøbscentret Esbjerg Storcenter byder ligeledes på skønne butikker med den nyeste mode.

Al den shopping og de mange besøg i forskellige butikker kan hurtigt få en effekt på sulten – og her er et pitstop hos Café Guldægget oplagt. Denne skønne bager/café har mange lækkerier at byde på. Er vejret godt er det endda muligt at nyde serveringen udenfor, og der tilbydes varme tæpper, hvis det skulle blive køligt. Er perfekt sted for en lille pause fra de mange butikker.

EN FANTASTISK NATUR

Esbjerg ligger lige ud til Vadehavet , som er på UNESCOS Verdensarvslisten, og der er dermed masser af skønne oplevelser i vente her. Tag på sælsafari, se på de mange fugle og fisk og oplev ikke mindst Vadehavets tidsvandsrytme, som giver et stort indtryk specielt på små børn.

Vadehavscentret byder på adskillige ture, som alle viser noget af Vadehavets unikke og spændende natur og dyreliv. Eksempelvis kan du tage på en Sort Sol-tur, som er en fantastisk oplevelse, hvor hundredtusindvis af stære danser i solnedgangen. Måske en sælsafari er noget for dig, hvor du kan komme helt tæt på Danmarks største men også mest nuttede rovdyr – den spættede sæl. Disse ture tilbydes i marts og april samt august til september og kan virkelig anbefales, som en dagstur ved det smukke Vadehavet.

Fanø er en smuk og rolig ø i Vadehavet ikke langt fra Esbjerg, så har du tid og lyst kan et tur til øen virkelig anbefales. Er du vild med golf er øen intet mindre end perfekt, da du her finder Danmarks ældste golfbane.

Vil du gerne bo på et lækkert hotel under dit ophold og prioriterer naturen omkring Esbjerg, så kan Hotel Hjerting anbefales. Dette hotel ligger lige ud til Vadehavet og små otte kilometer op ad kysten fra Esbjerg. Hotellet er perfekt til et romantisk ophold væk fra hverdagens gøremål. Her kan i nyde den smukke udsigt, naturen og den lækre mad i hotellets restaurant. Stedet er fuld af karakter og lever bestemt op til sine 4 stjerner.

Er du i Esbjerg med børn, kan et besøg til Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg virkelig anbefales. Museet ligger lige ved Mennesket ved Havet og mellem Hjerting og Esbjerg, og her der er mange dejlige oplevelser i vente. Museet har et sælarium, hvor børnene kan komme helt tæt på Vadehavets sæler. Hvis det er muligt, så sørg for at være til stede, når sælerne bliver fodret hverdag kl 11.00 og igen kl 14.30. Det er rigtig sjovt at se – især for børnene. Derudover har museet en interessant udstilling, hvor man kan få et indblik i, hvordan det var at være fisker i Esbjerg for mange år siden. Der er også et stort akvarium, som tiltrækker mange gæster til museet. Som du nok kan forstå, er der mange oplevelser i vente i Esbjerg. Om du helst er til kunst, kultur eller natur, eller måske en harmonisk blanding, er selvfølgelig helt op til dig. Men én ting er sikkert: Esbjerg har meget at byde sine gæster.

Our top-rated cheap hotels in Esbjerg

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed