Hoteller i Ribe (Region Syddanmark, Danmark)

  951 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 1. 1.298 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 2. 590 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
  920 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 3. 749 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 4. 430 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 7. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Ribe

Find utroligt billige hoteller i Ribe, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Ribe online
 • Find et billigt hotel i Ribe!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Ribe

RIBE – DANMARKS ÆLDSTE BY

I det vestlige Sønderjylland lige ved Vadehavet finder du Danmarks ældste by - Ribe. Med en historie der går helt tilbage til omkring år 700 og en utrolig velbevaret bykerne, er du garanteret en rejse tilbage til vikingetiden blot med en gåtur i de smalle gader. Ribe har mange dejlige attraktioner at byde sine gæster, og vest for Ribe finder du Vadehavet med alt, hvad det har at byde på af spændende oplevelser for hele familien.

EN DEJLIG BYMIDTE

Ribes dejlige bymidte er utrolig velbevaret, og her bestemmer du helt selv tempoet. Om du helst vil sidde på en hyggelig café og nyde Danmarks ældste by fra en rolig plads med en kaffe i hånden, eller om du vil se alt, hvad Ribe og omegn har at byde på, er helt op til dig.

Byens varetegn, Ribe Domkirke , er uden tvivl et besøg værd både udefra, indefra og oppefra. Den storslåede domkirke er Danmarks ældste (færdigbygget mellem 1225-1250), og det er endda muligt at gå de mange trappetrin op i kirkens Borgertårn. Her kan du nyde udsigten fra toppen, hvor der er muligt at se Ribe og det flade marskland, som omgiver byen – dog skal børn under 14 år være sammen med en voksen.

Det dejlige ved Ribe er, at de fleste seværdigheder og attraktioner er indenfor gåafstand fra Domkirken. En lille gåtur nord for Domkirken og lige ved Ribe Å finder du Stormflodssøjlen.

Dette tankevækkende monument viser vandstanden netop hvor søjlen står under stormfloder, som går helt tilbage til 1600-tallet. Her får du virkelig et indblik i, hvilke barske vilkår Ribe er underlagt med sin beliggenhed lige ved Vadehavets og vandets kræfter. Den øverste ring på søjlen er godt 6 meter over normal vandstand og minder os om vandstanden under en stormflod i 1634.

Hvis du søger en billlig overnatning i Ribes bymidte er Bed & Breakfast-stedet Den Gamle Købmansgaard et sikkert bud. Den gamle charmerende bygning huser nu et dejligt B&B lige i Ribes hyggelige centrum. Selv med en beliggenhed i den gamle del af byen og i en gammel bygning, er værelserne store, nye og moderne indrettet. Der er fælleskøkken, parkeringsmuligheder, wifi og frisk frugt og kaffe hele dagen. Hvad mere kan man ønske sig af et bed & breakfast?

RIBE I VIKINGETIDEN

Ribe blev grundlagt af vikingerne helt tilbage i begyndelsen af 700-tallet, da byen opstod som en handelsplads med den perfekte beliggenhed tæt ved vandet. I dag kan du stadig mærke vikingetidens spor blot ved at gå i byens smalle gader. Arkæologer finder næsten hvert år nye fund omkring Ribe, og dette er med til at gøre Ribe til et meget væsentlig område i dokumentationen af handel, håndværk og landbrug i vikingetiden.

Hvis du har lyst til at udforske Ribe i vikingetiden yderligere, er der rig mulighed for dette både på museet Ribes Vikinger og på Ribe VikingeCenter.

Ribes Vikinger er et museum, der fortæller om Ribes oprindelse, og følger byens lange udvikling helt fra år 700 til 1700-tallet, hvorfra der stadig er nogle bygninger i nutidens Ribe. Se eksempelvis den interessante udstilling om bygningen af Domkirken. Det er et spændende museum, hvor både børn og voksne kan lære noget.

På Ribe VikingeCenter har du endda mulighed for at være viking for en dag. Gå 1000 år tilbage i tiden og oplev, hvordan vikingernes hverdag var.

En stærkt anbefalelsesværdig måde at opleve og nyde Ribe på er ved en guidet gåtur i Ribes gader. Hør byens fantastiske historie med en guidet byvandring eller tag på en “Ghost Walk” i skumringen i byens gader. Mellem maj og oktober kan du følge vægteren, når han går sin traditionsrige tur med både sange og historier.

Med alle disse aktiviteter kan man hurtig blive sulten, og her har Ribe også meget at byde på. Restauranten Kolvig, placeret lige ved Ribe Å, er et godt bud på et velfortjent stop. Her kan du nyde en menu, som blandt andet tilbyder specialiteter fra nærområdet. Prøv eksempelvis restaurantens klassiker “Vadehavs Tapas” med øl fra det lokale bryggeri. Hvis det danske vejr tillader det, er det endda muligt at nyde måltidet på terrassen med udsigt til den gamle havn. En gourmet-oplevelse blandet med dansk hygge, når det er bedst!

Et af Ribes dejlige hoteller er Hotel Ribe tæt ved Ribes hyggelige centrum. I den flotte gamle bygning fra 1873, kan du nyde et ophold på detfamiliedrevede hotel. Igen er mange caféer, restauranter og attraktioner inden for gåafstand. Hotellet har en rolig hyggelig atmosfære og en bar/pub med billardbord til gæsterne.

LIGE VED VADEHAVET

Vadehavet, som i 2014 blev en del af UNESCO’s Verdensarv , ligger vest for Ribe. Her er der utallige muligheder for at opleve den storslåede natur.

Besøg Vadehavscentert, som er et spændende sted for både voksne og børn at lære mere om Vadehavet, dets dyre- og planteliv, vejret og områdets historien . Vadehavet går fra at være roligt, blankt vand til et stormende hav. Hele to gange om dagen kan du opleve Vadehavets ebbe og flod.

Det er også muligt at tage med en traktorbus ud til øen Mandø, som er Vadehavets perle. Her er det muligt at gå en stille tur og nyde en unikke ø midt i Vadehavet, eller du kan tage på sælsafari med hestevogn, hvor du kan høre mere om øens historie og om sælerne, digerne og stormfloderne. En rigtig spændende og lærerig oplevelse for hele familien.

En gåtur i Ribes omkringliggende marksland er også en super måde at opleve den flotte natur på. Gå på opdagelse på egen hånd eller tag på en af de mange guidede ture. Marsken har et meget rigt fulgeliv, og der er endda muligt at opleve fænomenet ”sort sol” om foråret og efteråret. Sort sol er en fantastisk oplevelse hvor hundredtusindvis af stære, danser over marskens aftenhimmel.

I Danmarks ældste by er der masser af oplevelser at vælge imellem. Og hvordan du vælger at nyde og opleve Ribe på, er helt op til dig.

Ofte stillede spørgsmål om Ribe