Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Vistas Increibles-amazing Views (Santa Pola, Spanien)

Hele huset/lejligheden Vistas Increibles-amazing Views (Santa Pola, Spanien)

Om Vistas Increibles-amazing Views

HVORDAN solen og havet lever / forbløffende udsigt over 180º over havet Placeret i et privilegeret sted, hvor havet og himlen ser ud til at være inde i huset, med UTROLIGE UDSIGTER PÅ MEDITERRANEAN og dekoreret med tidsmøbler. Det har en stor stue med terrasse og udsigt over havet, som du næppe kan glemme, et soveværelse med dobbeltseng med badeværelset inde, udstyret køkken og en lille Zen-have. I stuen er der en sovesofa, hvor to personer kan sove. Egen garage. Beliggende i en privat anlagt urbanisering med swimmingpool for voksne og børn og med tennisbaner.Du vil have for dine øjne de smukkeste solopgange, du nogensinde har set, hvor de rødlige og orange toner smelter sammen og reflekterer på havet for at danne et skue af lys og farve uden lige.I løbet af dagen ser horisontlinjen ud til at flyde i en verden af blues, hvor himlen og havet kæmper for at stjæle lyset fra solen, der gør dem smukkere.Når natten falder, hvis dit ophold falder sammen med fuldmåne, kan du se hende tegne en sti med hvidt lys over det rolige vand i Middelhavet. Samtidig som parfume af jasmin fra terrassen indhyller luften med dens lugt. Et glas vin, nogle brændende stearinlys, en blød baggrundsmusik, og du vil have tid til at stoppe for evigt.Huset er dekoreret med koloniale møbler, hvilket gør det unikt og forskelligt fra andre feriehuse. Det har en stor stue med terrasse, hvor du kan spise og spise udendørs og se på havet, et soveværelse med dobbeltseng, udstyret køkken, et badeværelse og en lille Zen-have ved indgangen.I stuen er der en sofa, der konverteres til en stor seng på en behagelig og enkel måde, hvor to personer kan sove. Det har også sin egen garageHuset ligger i en stille og eksklusiv urbanisering fuld af anlagte grønne områder omgivet af vandreture med udsigt over havet. Det har to svømmebassiner, den ene til børn og tennisbaner. Børn kan lege roligt i de store eksisterende græsarealer og på en legeplads. Hvad angår sikkerhed, har urbaniseringen en natværn, og adgangen til den sker med en sikkerhedskode. Alle disse tjenester kan bruges af husets lejere.For at gøre det lettere for gæsterne at ankomme, gør den det helt fleksible hele døgnet. Uden afhængighed af flyforsinkelser eller rejsehændelser, der kan forsinke den aftalte ankomsttid, samles nøglerne fra et pengeskab tæt på huset. Gæsten bliver straks informeret om adgangskoden til det nævnte felt. I huset finder gæsten skriftlige oplysninger om alt, hvad der er nødvendigt for deres ophold. Kvinden, der renser huset, bor i området, og ligesom mig vil vi altid kunne komme i kontakt med problemer, der måtte opstå.Der er flere strande i området, skønt den vigtigste er El Carabassi-stranden.Det er en af de bedste strande i Valencian Community, semi-vild og med beskyttede naturområder, der forhindrer eksistensen af bygninger ved siden af.I huset finder du mere turistinformation om området.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedFremragende  8.6 / 10
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceFremragende  8.7 / 10

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Solarium
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Bådudlejning
  2. Cykeludlejning
  3. Golfbane
  4. Ridning
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Vistas Increibles-amazing Views

  • Er der et poolområde på Vistas Increibles-amazing Views?

    Ja, Vistas Increibles-amazing Views har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Vistas Increibles-amazing Views?

    Nej, Vistas Increibles-amazing Views tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Vistas Increibles-amazing Views?

    Ja, Vistas Increibles-amazing Views har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Vistas Increibles-amazing Views?

    Populære attraktioner i nærheden af Vistas Increibles-amazing Views inkluderer Alicante Lufthavn, Playa de San Juan, Playa de San Juan, Marina de Alicante, Postiguet Strand, Centro, Acuario Mediterráneo, Puerto de Alicante.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Vistas Increibles-amazing Views?

    Afbestillingspolitikken for Vistas Increibles-amazing Views varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.