Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis (El Campello, Spanien)

Hele huset/lejligheden Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis (El Campello, Spanien)

Om Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis

Smuk havudsigt fra alle værelser, fælles swimmingpool / tennis Smuk lejlighed med fantastisk havudsigt fra alle værelser. Terrasse til rådighed. Renoveret. 150 m gang til sandstranden i El Campello og den lille rekreative fiskerihavn. Med færgen til øen Tabarca. Mindre end 10 minutters gang til Els Banyets de la Reina, et perfekt område til snorkling og besøg på et arkæologisk sted. Syv minutters gang til byens centrum og tæt på butikker, restauranter, barer, apotek, pressekiosk og boulevard. Lejligheden er ideelt beliggende. Komplekset har en swimmingpool og tennisbane og har ret til parkeringsplads til 1 bil. Bonalba Golf Course ligger 1,5 km væk fra lejligheden.Lejligheden består af 2 soveværelser begge med aircondition, med havudsigt foran (et med 1 dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge, med komfortmadrasser - lagner 100% bomuld inkluderet), badeværelse (med bruser og bidet - håndklæder inkluderet) et moderne køkken og en stor stue med aircondition og havudsigt. Lejligheden er udstyret med dobbeltvindue og skodder, markiser og med en rulleskærm. Lejligheden er udstyret med WIFI.El Campello er en traditionel spansk fiskerlandsby; Modsat lejligheden finder du det lille fiskemarked med man-fre-auktion omkring kl. 18, når fiskerne vender tilbage med frisk fisk. Du nyder en afslappet atmosfære og de traditionelle festivaler, der gør et ophold i en landsby så attraktiv.Lejligheden er et perfekt sted at slappe af, nyde vandaktiviteter i området og genoplade din energi med glæde. Ideel til en ferie under den behagelige spanske sol.detaljer:Hele lejligheden i El Campello strand - havudsigtKapacitet til fire personer. 10. etage, elevatorTerrasse med bord og liggestoleSpisestue med udsigt over stranden / havet og adgang til terrassen. Tv med et antal internationale kanaler og DVD-afspiller. Air conditioning kold / varm.2 soveværelser, strand / havudsigt, adgang til balkon (dobbeltseng / 2 senge - inkluderet). Air conditioning kold / varm.1 badeværelse (bruser, bidet, hårtørrer - håndklæder inkluderet)Galleri med vaskemaskineKøkken med tør luft køleskab / fryser, mikroovn, kedel, elektrisk juicer, tekande, brødrister, elektrisk ovn.Lejlighed 80 m2 og terrassen 15 m2.I anlægget er der en fælles swimmingpool, udendørs bruser og tennisbane.WIFI1 parkeringspladsplacering:150 m til stranden og fritidshavn200 m til snorkelzone400 m til sporvogn til Alicante og / eller til Benidormbetingelser:Ankomst fra kl. 15.00. Afgang indtil 11 am.Depositum (refunderes ved opholdets afslutning) 200 EuroRengøring af 55 euro pr. Ophold betales ved ankomsten.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Elevator
  3. Parkering
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Elkedel
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis

  • Er der et poolområde på Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis?

    Ja, Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis?

    Nej, Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis?

    Ja, Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis inkluderer Alicante Lufthavn, Playa de San Juan, Playa de San Juan, Marina de Alicante, Postiguet Strand, Centro, Acuario Mediterráneo, Altea beach.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis?

    Afbestillingspolitikken for Beautiful Sea View From All Rooms, Communal Swimming Pool / Tennis varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.