Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling (Fahrdorf, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling (Fahrdorf, Tyskland)

Om Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling

Komfortlejlighed NOORBLICK på Haddebyer Noor, op til 2 personer, kultur, vandreture, cykling Folket i nord er de lykkeligste mennesker i Tyskland. En undersøgelse udført af UNI Freiburg viser, at Slesvig-Holstenerne er republikens lykkeligste indbyggere. Vi ønsker, at vores gæster skal føle sig som Schleswig-Holstein på deres ferie på Schlei! I juli 2012 afsluttede vi vores ferielejligheder i en idyllisk beliggenhed på Haddebyer Noor overfor vikingsbyen 'Haithabu' og Wikigermuseum. Lejligheden NOORBLICK ligger i stueetagen og har direkte adgang fra sin egen terrasse til haven og til solterrassen med grill. Lejligheden SCHLEIBLICK på øverste etage har en stor balkon med udsigt over den store udendørs over Schlei til Schleswig. Haven kan nås fra denne lejlighed via den bageste indgang. Begge lejligheder er beskyttet mod mulige skadedyr af insektskærme. Så du kan optimalt ventilere og sove med vinduet åbent, hvis du vil. Begge lejligheder har separat indgang og er smagfuldt og komfortabelt indrettet. Køkkenerne er udstyret med alle de apparater og tilbehør, du kan ønske dig, og stuerne tilbyder den komfort, du kan forvente af en god ferielejlighed. Du kan bruge vores WiFi gratis, og du kan modtage alle de sædvanlige programmer på det store tv i stuen via satellitantenne. Vaskemaskine og tørretumbler i vaskerummet er frit tilgængeligt for alle gæster. Cykler og andet sportsudstyr kan opbevares i den låsbare cykelgarage, beskyttet mod vejr og blikke. Der er også cykler, som vi stiller gratis til rådighed for vores gæster. På altanen og terrassen såvel som i haven er du velkommen til at ryge. Lejlighederne er dog helt røgfrie. Hvis din hund ønsker at tage på ferie med os, beder vi om forudgående aftale. SCHLEIBLICK-lejligheden på øverste etage er ikke egnet til hunde. Løkken er en gren af Østersøen, der strækker sig omkring fyrre kilometer fra munden af slemmen til Slesvig. I slutningen af løkken forgrener Haddebyer Noor sig, der smelter sammen med Selker Noor. Om sommeren er der et antal badepladser her og på Schlei til forfriskning. Hvis du foretrækker strandoperationer, kan du hurtigt nå Østersøen eller Nordsøen med ebbe og strømning. Schlei er et smukt vandsportområde, og det flade landskab med sine veludviklede cykel- og vandrestier inviterer dig til at tage på udflugter i området. Den europæiske vandresti fører lige forbi ejendommen. Vores gæster elsker den rolige beliggenhed og behøver stadig ikke gøre uden at handle. Supermarkeder og bagerier ligger inden for en to kilometer radius. Læge, tandlæge, apotek, postkontor og bank kan også nås hurtigt og nemt. Vores detaljerede husbrochurer, der er tilgængelige i ferielejlighederne, vil informere dig om de omfattende kulturelle og gastronomiske muligheder omkring din feriedestination.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling

  • Er der et poolområde på Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling?

    Nej, Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling?

    Nej, Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling?

    Ja, Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling?

    Populære attraktioner i nærheden af Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling inkluderer Flensborg Julemarked, Kollund, Kiel Julemarked, Rømø-Sylt Linie, Tolk-Schau Amusement Park, Husum Bad, Kiel Seaport, Sønderhav.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling?

    Afbestillingspolitikken for Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.