Hoteller i Fåborg (Region Syddanmark, Danmark)

 1. 1.165 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 2. 700 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 3. 1.163 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 4. 1.145 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 7. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 9. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 10. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Fåborg

Find utroligt billige hoteller i Fåborg, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Fåborg online
 • Find et billigt hotel i Fåborg!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Fåborg

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

FAABORG – SYDFYNS HYGGELIGE HAVNEBY

På Sydfyn og ved kysten til det smukke Sydfynske Øhav finder du den dejlige havneby Faaborg. Faaborg er en af de ældste handelsbyer på Fyn, og byens historie er lang og spændende. Dette giver en helt speciel stemning under en gåtur i bymidten, hvor du vil støde på flotte seværdigheder og spændende centre – du finder blandt andet Øhavscentret og Faaborg Miniby, som begge er spændende og lærerige steder for både børn og voksne.

BYMIDTEN VED HAVNEN

Faaborgs hyggelige bymidte ligger tæt ved havnen, hvilket gør det til et dejligt sted at gå ture og få en fornemmelse af stemningen i Faaborg. Torvet finder du kun et stenkast fra havnen, hvorfra du finder gågaden Østergade, seværdighederne Ymerbrønden og Faaborg Klokketårn samt mange dejlige restauranter og caféer.

Ymerbrønden er en skulptur lavet i bronze fra 1964, men oprindeligt var den lavet af sandsten helt tilbage i 1913. Skulpturen forestiller verdens tilblivelse ifølge den nordiske mytologi med uhyret Ymer – derfor navnet. Det er muligt at tage på en guidet gåtur i Faaborg med byens vægtere, og det kan varmt anbefales. På denne tur vil du blandt andet få den fulde historie om sagnet og Ymerbrønden.

Ved Torvet finder du også Faaborgs varetegn – Klokketårnet i Faaborg. Dette gamle klokketårn blev oprindeligt bygget som kirketårn til byens første kirke, Skt. Nikolaj Kirken, og er et helt unikt bygningsværk fra begyndelsen af 1200-tallet. I denne tid havde Faaborg vokset sig stor samtidig med, at man langsomt gik over til den kristne tro fra den gamle nordiske gudetro. Derfor var der behov for en kirke og et kirketårn. I dag er det muligt at gå 108 trin op i det gamle klokketårn og det kan bestemt anbefales, da udsigten herfra er intet mindre end fantastisk. Faaborg, Det Sydfynske Øhav, og den smukke fynske natur kan ses så langt øjet rækker.

Vil du gerne Bo billigt med godt under dit ophold i Faaborg, er Hotel Faaborg Fjord et godt bud på en billig overnatning. Med en beliggenhed lige ud til Faaborg Fjord, vil du kunne nyde den smukke udsigt hele året rundt – alle værelserne har nemlig enten balkon eller terrasse. Hotellet er også stolt af at have en lækker restaurant, hvilket gør det til en perfekt ramme om festlige begivenheder eller firmaarrangementer.

MINIBYEN

Faaborg Miniby Værksted og Udstilling er imponerende sted for både voksne og børn. Her kan du opleve en præsentation af Faaborg, som byen så ud i 1890 i størrelsesforholdet 10:1. Minibyen er bygget efter de originale arkitekttegninger og i de rigtige bygningsmaterialer, som værkstedet selv fremstiller – det er formegentlig de mindste mursten du længe vil se.

Et besøg kan varmt anbefales, dels da det er et imponerende projekt, og dels da det efterfølgende er virkelig sjovt at gå i Faaborgs gader og genkende nogle af bygningerne og husene. Det er samtidig meget interessant at se, hvor meget byen fra udviklet sig fra 1890 til den dag i dag.

DET SYDFYNSKE ØHAV

Fra Faaborg er det utroligt nemt at opleve det smukke Sydfynske Øhav, da du nemt kan tage en af de små færger fra havnen og ud til nogle af øerne i Øhavet. Fra Faaborg Havn kan du tage en færge, som sejler til Lyø og Avernakø, og en anden færge, som sejler til Bjørnø. Disse øer er alle med faste indbygger, dog ikke flere end 40-100 pr. ø, og byder på et dejligt landbysmiljø og en skøn natur. Turen med færgen til Avernakø tager ca. 70 minutter, hvis det er via Lyø, og turen til Bjørnø tager blot 20 minutter. Sejlturen i sig selv er en dejlig oplevelse, specielt for børn, og det er en dejlig måde at opleve dele af Danmark på.

Har du tid og lyst, kan en dagstur til Lyø være en oplevelse, du sent vil glemme. På Lyø er det som at gå tilbage i tiden, men en købmandsbutik, som næsten er byens centrum, hvorfra beboerne køber deres nødvendigheder. Derudover finder du også en landsbysskole samt byens kirke. Lyø er ca. 7 kilometer sydvest fra Faaborg. Er du interesseret i fugle, vil du være vild med den rige fugleliv, som du finder på øen. Fra købmanden kan du leje både voksen- og børnecykler, og en cykeltur på øen er en turistmagnet af de helt store. Den hyggelige lystbådehavn er det skønt sted at nyde en is eller en øl, mens du kan ane Faaborg i det fjerne.

Lejlighedshotellet Molevitten ligger på smukke Ærø, som er nem at komme til med færge fra Faaborg. Dette er en hyggelig 2-vaerelses lejlighed med eget køkken og opholdsstue – et godt alternativ til bed and breakfast. Herfra er det bestem muligt at nyde Det Sydfynske Øhav.

FISK I FAABORG

Ved Faaborg Havn ligger Øhavscentret Faaborg , som er et spændende formidlingscenter – perfekt egnet til udflugter med børn. Her kan i fange krabber, klappe en fisk, se hvordan æg bliver til fisk og endda smagsprøve nykogte fjordrejer eller nyrøget fisk. Oplevelser er der mange af, og børnene kan få et spændende indblik i de fisk og skaldyr, som lever i Det Sydfynske Øhav. I det 5.000 liter store akvarium svømmer de forskellige fisk glad rundt, så man kan også lære forskellen mellem f.eks. en skrubbe, en rødspætte og en stenbider.

Efter en tur på Øhavscenteret er det oplagt med et smut til Vaffelbageren på Torvegade, som er byens ældste ishus, der åbnede i 1984. Her er vaflerne altid nybagte og der er et imponerende sortiment af hele 28 forskellige isvarianter at vælge imellem.

Er du lystfisker, er Faaborg det perfekte sted at tage til. Kysterne nær Faaborg og de mange øer i Øhavet er oplagte stede at fiske efter havørred. De mange fiskepladser langs kysten ligger ikke langt fra hinanden, så det er nemt at skifte fra den ene til den anden, hvis vejret og vinden skulle skifte.

Som du nok kan forstå, er aktiviteterne mange i Faaborg, og det er muligt for alle og enhver at nyde den dejlige sydfynske by og den smukke natur omkring Faaborg.

Our top-rated cheap hotels in Fåborg

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Fåborg