Hoteller i Svendborg (Region Syddanmark, Danmark)

  831 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 1. 901 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.100 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  785 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 2. 795 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 3. 1.495 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  787 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 4. 946 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 5. 1.245 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.395 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024

Hoteller i Svendborg

Find utroligt billige hoteller i Svendborg, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Svendborg online
 • Find et billigt hotel i Svendborg!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Svendborg

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  1.436 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

SVENDBORG - ØHAVETS HYGGELIGE HOVEDSTAD

På Sydfyn og lige ud til Det Sydfynske Øhav finder du den hyggelige by Svendborg , også kendt som øhavets hovedstad. Den dejlige bymidte er fuld af butikker, seværdigheder, caféer og restauranter, men Svendborg er trods alt dette Danmarks eneste Cittaslow-by. Cittaslow er et nyt udtryk for at have fokus på kvalitet i tilværelsen, at være engageret i nuet, finde sit eget tempo og give sig tid til at nyde. Og dette er netop nøgleordene til en tur til Svendborg – nydelse og kvalitet. Cittaslow er et international netværk af byer, som arbejder på at fremme denne livsstil og -holdning, samtidig med at fremme lokalt producerede varer. Det lykkedes Svendborg at blive optaget i netværket i 2008.

DEN SMUKKE SYDFYNSKE NATUR

Med Svendborgs unikke placering lige ud til Svendborg Sund, Det Sydfynske Øhav og de mange skove, marker og kyststrækninger, er der mulighed for naturoplevelser uden lige.

Svendborgs havn byder på række dejlige restauranter men også en smuk udsigt over vandet. Det Sydfynske Øhav består af hele 55 småøer og holme. Under et ophold i Svendborg kan det virkelig anbefales at tage på ture i den omkringliggende natur, hvor hverdagens stress vil falde i baggrund for roen, harmonien og den friske luft.

Øhavsstien er en af Danmarks længste vandreruter med sine 220 kilometer. Den omkranser Det Sydfynske Øhav og løber derfor naturligvis også igennem Svendborg. Den komplette sti byder på en meget alsidig rute med smukke naturområder, herregårde, landsbyer, købstæder og en enestående udsigt. Du behøver dog ikke at gå samtlige 220 kilometer for at nyde Øhavsstien. Dele af den, som er i og omkring Svendborg er en oplevelse i sig selv. Stien er derudover også opdelt i syv delstrækninger, som hver især er dejlige vandreture.

Kunne du tænke dig et godt hotel både i centrum af Svendborg men også tæt ved den smukke natur? Så er det 3-stjernede Hotel Ærø et oplagt bud. Du finder mange hoteller og lejligheder i Svendborgs bymidte, men fra Hotel Ærø kan du få en smuk udsigt over havnen og er samtidig i gåafstand til byens seværdigheder, butikker og restauranter. Hotellet har ofte gode tilbud, hvor du kan booke en billig overnatning i hjertet af Svendborg. Hvis vejret tillader det, er det endda muligt at nyde både morgenmad, frokost og aftensmad på terrassen eller i den hyggelige gårdhave. Det er også muligt at leje cykler på stedet.

Hos turistcentret Visit Svendborg kan du få udleveret en brochure med kort og beskrivelser af 10 smukke cykelruter i Svendborg og omegn. Ruterne varierer i længde, sværhedsgrader og tema. Du vil blandt andet have muligheden for at tage ruten ”På forhjul med gletsjeren”, som er en spændende og meget smuk rute. En enorm gletsjer fra den sidste istid over 10.000 år siden dannede det afvekslende sydfynske landskab, som du kan opleve det i dag med bakker, søer, øer, holme og dale. På denne cykeltur vil du blive klogere på landskabet og dets oprindelse. Ruten har flere stigninger og egner sig derfor rigtig godt til vennegrupper, par og børnefamilier med større børn.

SVENDBORG I BØRNEHØJDE

Svendborg er en fantastisk by at tage til for børnefamilier. Dette kan hurtigt bekræftes ved et besøg til naturhistoriske museum Naturama , som ligger på Dronningemaen. Her vil både børn og voksne blive tryllebundet af de imponerende udstillinger, som du finder i tre etager: Havdyr i kælderen, landdyr i stuen og til sidst fuglene på første sal. Det er selvfølgelig muligt at udforske udstillingerne selv, men der tilbydes en kort rundvisning på 30 minutter, som virkelig giver en dybere forståelse af de mange spændende dyr og deres specifikke opstillinger på museet. Rundvisningen er endda gratis, når entréen er betalt. Specielt børnene bliver hurtigt meget optaget af alle de udstillede dyr – at se dem tæt på og i deres rigtige størrelse gør et stort indtryk.

Naturama var tidligere Svendborgs Zoologiske Museum, som åbnede helt tilbage i 1935 med en komplet samling af danske fugle. Senere kom flere udstoppede dyr til museet og fortalte dermed historien om Danmarks dyr i fortiden og nutiden. I dag er det er spændende museum, der både besøges af private, skoler og virksomheder.

Alle de nye indtryk og spændende oplevelser kan hurtigt gøre én meget sulten, og Naturama har en dejlig café på stedet, men en kort gåtur ned af Dronningemaen ligger den italienske restaurant Pizzaria La Pupa. Her serveres blandt andet lækre pastaretter og nybagte pizzaer – noget hele familien vil kunne lide.

En aktiv ferie hitter for både børn og voksne, og det er en rigtig dejlig måde at tilbringe tid sammen på. Igen har Svendborg meget at byde på. Udover den skønne natur og de mange cykelruter, vandretur og Øhavstien, kan I kun lidt over 10 kilometer nordvest fra Svendborg opleve Gorilla Park Svendborg. Her finder du over 2,7 kilometer sjove forhindringsbaner med svævebaner, klatrevægge og leg i trætoppene i alt fra 1 meters højde til 20. Her er ganske simpelt alle muligheder for dejlige fælles oplevelser med familien eller vennerne.

DEN CHARMERENDE BYMIDTE

I hjertet af Svendborg finder du alt, hvad man kan ønske sig for en dejlig dansk by – shopping i gamle gågader og nyt indkøbscenter, masser af lækre caféer og restauranter, en kort gåtur til byens havn, seværdigheder og optil flere gode overnatningsmuligheder i form af et vandrehjem eller hostel og små personlige bed & breakfast-steder.

Svendborgs latinerkvarter er den ældste del af byen, og her kan du for alvor mærke charmen i Svendborg og ”cittaslow”-fænomenet. Mens mange danske byer har taget handlen fra bymidten til nye, flotte indkøbscentre i forstæderne, har Svendborg lagt en stadig større vægt på den mere gammeldags shoppeoplevelse med individuelle butikker i et charmerede bymiljø.

Latinerkvarteret huser adskillige specialbutikker og værksteder, hvor fokus er på kvalitet og ikke masseproduktion. Tag eksempelvis et tur forbi Butik Mosaik, hvor du vil se unikke antikviteter, smykker og et stort udvalg af te. Er du sulten, kan du passende tage et smut forbi Vintapperiet, hvor dejlige frokosttilbud og udsøgte drikkevarer kan nydes i det gamle gårdmiljø.

Skal dit ophold i Svendborg stå på ren nydelse – måske sammen med din partner – er et ophold på Hotel Svendborg oplagt. I hjerte af byen og dermed i gåafstand til gågaderne, latinerkvarteret og Svendborg Station ligger dette 4-stjernede hotel. Værelserne er store og lyse, og morgenmadsbuffeten har alt, hvad en sulten mave kan begære. Hotellet har også konferencefaciliteter og mødelokaler, så den forretningsrejsende vil også kunne nyde et godt ophold her.

Om du vil nyde Svendborg i cittaslow-udgaven med den charmerende bymidte og omkringliggende natur eller om der skal være fart over feltet med cykelture, vandreture og et besøg til Gorilla Park, er helt op til dig. Svendborg kan tilbyde netop det, du kunne tænkte dig ved et ophold i det sydfynske.

Our top-rated cheap hotels in Svendborg

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Svendborg