Hoteller i Marmaris (Mugla Province, Tyrkiet)

  2.505 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 1. 3.788 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  2.267 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.902 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 2. 2.286 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 3. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Marmaris

Find utroligt billige hoteller i Marmaris, Tyrkiet. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Marmaris online
 • Find et billigt hotel i Marmaris!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Marmaris

  1.316 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 • 1.007 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 1.626 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.378 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 246 kr pr. nat
  Forventet pris for:sep. 2024
 • 976 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

OPLEV SOL OG HISTORIE I MARMARIS

Marmaris er en skøn tyrkisk ferieby, som ligger på Tyrkiets sydlige vestkyst. Byen har fået tilnavnet Grønne Marmaris – Yesil Marmaris – da den smukke omkringliggende natur er skabt af høje bjerge med frodige skove langs bjergsiderne og spændende floder. Kysten bugter sig på en sådan måde, at utallige små strande og skjulte laguner er skabt. Marmaris er en oplagt feriedestination. Her kan du nemlig slappe af på strand hele dagen, feste hele natten eller tage på mange spændende historiske udflugter i nærområdet.

EN HYGGELIG HAVNEBY

Marmaris er først og fremmest en dejlig havneby, som byder på en hyggelig marina og middelhavets smukke blå vand. En gåtur ved marinaen kan klart anbefales, da du vil kunne mærke byens unikke stemning lige med det samme. Fiskerbåde og flotte yachter ligge til kaj her, og det er også ved marinaen samt over for marinaen du finder mange af byens bedste restauranter. Én af disse restauranter er Jan de Wit, som har et storslået menukort primært bestående af klassiske tyrkiske retter. Der ydes en skøn betjening, og der serveres lækre anretninger. Restauranten har en dejlig tagterrasse, så prøv at få et bord der, da du både vil kunne nyde maden, udsigten over marinaen, solen og vinden.

Bag restauranten ligger Bar Street , som er en festlig og farverig gade bestående af barer, diskoteker, butikker og restauranter. Unge i Marmaris tilbringer ofte nattens timer på denne gade – på pubcrawl eller på feriens stambar.

Området over for marinaen med Bar Street byder på fest, drinks og glade nætter, men er du afsted på romantisk kærestetur eller med småbørn kan du nyde de varme aftentimer ved selve marinaen, som byder på en hyggelig atmosfære i stearinlysets skær.

Vil du gerne bo billigt og tæt ved marinaen kan et ophold på lejlighedshotellet Ayhan bestemt anbefales. Den perfekte beliggenhed giver dig mulighed for at nyde marinaen, bymidten med de mange butikker og restauranter, og du er samtidig kun et stenkast fra stranden og byens seværdigheder. At overnatte på et lejlighedshotel er et godt alternativ til billige hoteller og bed & breakfast, da du til den samme pris vil få eget køkken og mere plads. Ayhan byder derudover på en dejlig pool og en hotelrestaurant, så du kan bestemme, om du selv vil kokkerere eller nyde restaurantens måltider.

BYENS SEVÆRDIGHEDER

Som mange af de tyrkiske havnebyer har Marmaris en lang og spændende historie, med indflydelse fra flere forskellige herredømmer og dermed også kulturer.

Marmaris Kalesi er byens gamle borg , som i sin tid beskyttede byen og dens borgere mod ubudne gæster – eksempelvis pirater. I dag er Kalesi byens museum, som fortæller om byens udvikling og historiske begivenheder. Det koster få lire at komme ind, men er er et besøg værd, og specielt udsigten fra toppen af borgen er værd at opleve. Mod øst kan du se marinaen og mod vest Marmaris og ikke mindst de mange frodige skove. Middelhavet mod syd byder på det smukke klare, blå vand.

Omkring Kalesi vil du støde på hyggelige gader med butikker og caféer. Det er det perfekte sted at spise frokost eller blot nyde en is og en kold drink.

En anden af byens must see seværdigheder er det store springvand, som byder på et fantastisk show med vand, lys, musik og farver. Se det gerne i løbet af dagen, men kom bestemt forbi springvandet om aftenen, hvor de smukke farver virkelig træder i kraft. På dette tidspunkt af døgnet vil du også kunne se billeder, som projekteres i vandskyerne og gør showet endnu mere imponerende. Springvandet er bedre kendt som ”Dancing Fountain” eller på dansk ”Det Dansende Springvand”. Læg mærke til havfruerne, der er placeret rundt omkring ved springvandet og som nyder vandets dans.

På en varm dag i Tyrkiet er der intet bedre end at køle af ved vandet. Dette kan både være på stranden eller ved hotellets pool, men er du afsted med børn kan en dag i Marmaris Atlantis Waterpark være både afkølende og sjov. Det er et skønt vandland, der også egner sig til lidt større børn, som vil kunne tilbringe mange timer ved de forskellige vandrutsjebaner.

Club Aida er et lækkert, familievenligt, 4-stjernet hotel, der blandt andet byder på swimmingpools, spa- og wellness område, hotelbar- og restaurant, spillehal og et lille supermarked. Hvis du formår at bestille på et last minute tilbud er det virkelig en perfekt base for dit ophold i Marmaris. Her er alt, hvad du skal bruge for at få en afslappende ferie i en tyrkisk ferieby.

UDFLUGT TIL DALYAN

Fra Marmaris er der optil flere spændende udflugter i nærområdet, som virkelig kan anbefales. Den største af disse er en tur til Dalyan, som er en gammel fiskerby med helt unikke seværdigheder. Det tager godt en time at sejle til Dalyan fra Marmaris, men det er en meget smuk tur, hvor du vil kunne nyde naturen og udsigten fra båden. Dalyan byder på tre attraktioner og seværdigheder, og det er derfor en oplagt dagstur fra Marmaris.

Den første og måske største seværdighed i Dalyan er de oldgamle kongegrave , som er hugget lodret ind i bjergsiden. Disse grave er smukt udsmykkede og var en konge og dronning værdige. Man mener at disse kongegrave stammer helt tilbage til det 4. århundrede før Kristi fødsel, og dette gør dem til de ældste og bedst bevarende kaiske gravmonumenter. Læg gerne mærke til de små grave, som ingen dekoration har. Dette er gravene for nøje udvalgt personer, som fik den tvivlsomme ære, at følge de kongelig på deres dødsrejse og være deres tjenere og beskyttere i livet efter døden.

Dalyan har derudover en stor tradition for mudderbadning, og har du tid og mulighed for dette, kan det bestemt anbefales.

Den tredje seværdighed ved Dalyan er Skildpaddestranden, som byder på næsten 5 kilometer smuk sandstrand. Stranden er fredet af regeringen, da skildpadder lægger deres æg på stranden, og den er derfor vigtig at beskytte og undgå bebyggelse. Er du heldig vil du kunne opleve skildpadderne under dit besøg.

Det kan vist roligt konkluderes at Marmaris er en ferieperle af de helt store. Sol og strand samt historiske seværdigheder og en hyggelig bymidte er en kombination som garanterer et godt, afslappende og spændende ophold.

Our top-rated cheap hotels in Marmaris

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 2.072 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
  474 kr pr. nat
  Forventet pris for:sep. 2024
 • 1.529 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  521 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  2.714 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.294 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Ofte stillede spørgsmål om Marmaris