Hoteller i Istanbul (Istanbul Province, Tyrkiet)

  1.127 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 1. 677 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 2. 593 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.016 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  2.227 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.539 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 3. 629 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 4. 677 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 5. 790 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.086 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Hoteller i Istanbul

Find utroligt billige hoteller i Istanbul, Tyrkiet. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Istanbul online
 • Find et billigt hotel i Istanbul!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Istanbul

 • 1.223 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 1.149 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  717 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 529 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 284 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

INSTANBUL – ÉN BY, TO VERDENSDELE

Den tyrkiske storby Istanbul er unik på mange punkter. Specielt forbi byen breder sig over begge sider af Bosporusstrædet, som adskiller to verdendele fra hinanden, og Istanbul har dermed én bydel i Europa og én bydel i Asien.

Dermed er byen allerede dér rig på kontraster, når øst møder vest, men du finder endnu flere kontraster i denne skønne by. Nyt møder gammelt, når ældgammel mystik og traditioner møder topmoderne livsstil og business.

Her er noget for enhvert, og det er ikke en overraskelse at byen er en yderst populær rejsedestination og en oplagt destination til en last minute-tur til tyrkiet.

MUST SEE SEVÆRDIGHEDER

Under et ophold i Istanbul er der en række seværdigheder, som alle burde se, besøge og opleve – specielt, hvis det er din første tur til byen.

Specielt skal Hagia Sophia nævnes – dels forbi du ikke vil kunne undgå at lægge mærke til denne fantastiske bygning, og dels fordi den repræsenterer Istanbuls historie. Bygget som en kristen kirke i 530’erne, var det verdens største kirke i over 1000 år. I dag er Peterskirken i Rom verdens største. I 1450’erne blev Hagia Sophia dog omdannet til en moské, da osmannerne kom til magten. Den dag i dag er det er museum, som kan besøges af alle i alle aldersgrupper og religioner.

Hagia Sophia er bygget i byzantinsk arkitektur, og det store kirkerum med adskillige mosaikker er et syn, du sent vil glemme.

Næsten rundt om hjørnet fra Hagia Sophia ligger en anden stor seværdighed – Sultanahmet Camii, bedre kendt som Den Blå Moské.

Den Blå Moské var oprindeligt bygget som en konkurrent til Hagia Sophia. Den skulle være større og smukkere. Besøg begge attraktioner og bestem selv, om målet er nået. Den Blå Moské er stadig en aktiv moské, men det er muligt at komme ind og se den smukke bygning indefra. Dog skal du have tøj på, som dækker både knæ og skuldre. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du låne et stort tørklæde.

Vil du gerne bo på et godt og ikke alt for dyrt hotel tæt ved Hagia Sophia og Den Blå Moské, er det 3-stjernede hotel Sultanahmet Park et godt bud på en billig overnatning. Hotellet er praktisk talt nabo til Den Blå Moské og dermed også tæt på byens centrum med mange restauranter og butikker, hvor du kan finde gode tilbud. Indretningen er ren og pæn men med tyrkiske træk, hvilket er meget charmerende.

SHOPPING I ISTANBUL

Den europæiske del af Istanbul kan groft deles op i to. Den moderne bydel nord for floden Det Gyldne Horn, og den gamle bymidte syd for Det Gyldne Horn.

I den moderne bydel finder du størstedelen af byens i alt 50 shoppecentre samt en livstil og arkitektur, som klart er inspireret (eller påvirket) af den moderne vestlige kultur og livsstil.

Det største og nyeste indkøbscenter i byen er Kanyon, som ligger i finansdistriktet Levent. Dette center er næsten som en by i byen. Her er alt, hvad du kunne tænke dig af mode, sko, elektronik, tilbehør og adskillige muligheder for mad, drikke og underholdning.

Vil du gerne shoppe mere autentisk, kan et besøg til det berømte basar Grand Bazaar virkelig anbefales. Her bliver du mødt af 4400 forretninger med alt mellem himmel og jord: Tøj, sko, smykker, porcelæn, tæpper, krydderier, te, kaffe og elektronik. Her er noget for enhver smag, pengepung og sans.

Vil du helst bo billigt under dit ophold i byen er det værd at undersøge tilbud på hotellejligheder, bed & breakfast og endda et hostel. Sultanahmet Newport er et lækkert B&B kun 400 meter fra Grand Bazaar og et oplagt bud på en god men billig overnatning i byen. Med den centrale beliggenhed i den europæiske del af byen er du i gåafstand til størstedelen af seværdighederne uden at gå på kompromis med renlighed og charme.

NYDELSE I ISTANBUL

Når du er i Istanbul, om dette er på forretningsrejse, romantisk get-away eller noget helt tredje, kan det anbefales at smage tyrkisk kaffe. Selvom du finder mange Starbucks, specielt i den moderne del af byen, skal du alligevel prøve tyrkisk kaffe blot én gang under dit ophold.

Kaffe har altid været den stor del af den tyrkiske kultur, og det var osmannerne, der bragte kaffen til Europa og vesten. Tyrkisk kaffe er lavet af meget fint malede kaffebønner, og vandet koges i en såkaldt cezve. Kaffen drikkes fra en lille kop, og skal helst nydes langsomt. I bunden af koppen vil der efterlades grums, som man traditionelt kunne blive spået af.

Søger du et godt måltid til en aften i Istanbul – måske til en særlig lejlighed – kan restauranten Bon Terrace i Sultanahmet-kvarteret virkelig anbefales. Her kan du godt skrue forventningerne op, da både maden og udsigten er storslået. Specielt fiskeretterne er værd at overveje som hovedret, men grillbøfferne er også et hit. Indtag maden med et dejligt glas vin og nyd udsigten over Istanbul og de mange seværdigheder, som oplyses om aftenen og natten.

Skal dit ophold i byen stå på ren nydelse og afslapning, er hotel Doubletree by Hilton Istanbul-Moda det oplagte valg. Dette 5-stjernet hotel ligger i den asiatiske del af byen, og lige ud til kysten, så udsigten til den europæiske del er fantastisk – specielt fra tagterrassen, som har pool og bar. Du finder også en indendørspool på hotellet samt spa-faciliteter, topmoderne værelser og spisesteder, som gør det muligt ikke at forlade hotellet overhovedet.

Dette ville dog være en skam, for Istanbul er bestemt en by, der skal opleves ved at gå rundt i de mange bydele fulde af kontraster, men som tilsammen skaber en dejlig harmoni.

Our top-rated cheap hotels in Istanbul

 • 1.223 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 1.413 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 1.083 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 529 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  403 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 551 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Ofte stillede spørgsmål om Istanbul