Hoteller i Side (Antalya, Tyrkiet)

 1. 1.519 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 2. 1.123 kr pr. nat
  Forventet pris for:nov. 2024
  1.572 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 3. 1.963 kr pr. nat
  Forventet pris for:nov. 2024
  1.401 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  719 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  681 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 4. 6.287 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Side

Find utroligt billige hoteller i Side, Tyrkiet. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Side online
 • Find et billigt hotel i Side!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Side

SIDE – TYRKIET FRA SIN BEDSTE SIDE

På Tyrkiets sydkyst mellem Antalya og Alanya ligger ferieparadiset Side . Side er en skøn by med aktiviteter for alle aldersgrupper. Om du helst vil tilbring hele dagen ved poolen, på stranden eller vil opleve byens mange seværdigheder som inkluderer et amfiteater, tempelruiner og tyrkiske bade, så har Side det hele. Her kan du opleve Tyrkiet fra sin bedste side.

SOL OG STRAND

En af de største attraktioner i byen er uden tvivl de lækre sandstrande og det enorme udvalg af billige hoteller med swimmingpools og all inclusive.

Side ligger ud til den østlige del af Middelhavet, og byen har lange sandstrande med palmer og smukt, blåt vand. Du vil nemt kunne tilbringe størstedel af en dag på stranden eller ved poolen. Sides gamle bydel ligger på spidsen af en lille halvø, og du finder en dejlig strand på hver side af denne halvø. Stranden mod vest er typisk mere populær, specielt for familier, da vandet ikke er dybt og bølgerne er små og rolige. Stranden mod øst har ofte færre turister og er dermed perfekt, hvis du vil nyde solen og vandet under mere rolige forhold. Langs strandene ligger en dejlig strandpromenade, hvor du finder et bredt udvalg af både caféer og butikker.

Drømmer du om en tur til Side bestående af sol, sommer og afslapning, kan en booking af et ophold på Side Star Elegance Hotel anbefales. Dette 5-stjernede seaside hotel ligger ved den vestlige strand og byder på swimmingpools, spillerum, butikker, skønne værelser, hotelbarer og – restauranter. De fleste af restauranterne er buffeter og følger et tema hver dag. Med et ophold på dette hotel behøver du næsten ikke forlade komplekset, da der virkelig er alt, hvad man kunne tænke sig. Dette er perfekt til både børnefamilier afsted på ferie samt for vennegrupper, der kan tilbringe de varme nætter ved poolbaren.

ROMERSKE RUINER

Side kan dateres tilbage til flere hundrede år før vores tidsregning, og den dag i dag er det stadig muligt at få en fornemmelse af byens lange og interessante historie. Der er optil flere seværdigheder og attraktioner, som bestemt er værd at besøge, og vil give dig et historisk vindesus tilbage til antikken og romertiden – specielt på den lille halvø, hvor du kan gå rundt og se ruiner og søjler næsten overalt. Det er meget nemt at forestille sig, hvordan Side har set ud engang.

Sides stolthed er det ældgamle amfiteater, som i sin tid blev brugt til både gladiatorkampe og som teaterscene med plads til 17.000 tilskuere. I dag er amfiteateret blevet smukt restaureret, og det er dermed muligt at opleve det helt tæt på – det benyttes endda stadig til skuespil og opvisninger. Sæt dig på en af de mange pladser og tænk over de ufattelige mange ting, der er foregået netop her. Det er sjældent at de gamle amfiteatre fra romertiden stadig er aktive den dag i dag – og dette er netop tilfældet i Side.

En anden af Sides attraktioner er ruinerne af det gamle Apollotempel, som ligger helt ude på spidsen af halvøen og giver ud over det interessante historiske og arkitektoniske indblik også en fabelagtig udsigt over Side og Middelhavet. Husk at tage kameraet med, da der er optil flere gode muligheder for at tage nogle helt fantastiske billeder.

Vil du gerne en mere grundig gennemgang af Sides fortid og den historiske udvikling kan et besøg til Side Museum klart anbefales. Her kan du få et spændende indblik i Sides historie, se ruiner og gamle genstande gemt fra fortiden og ikke mindst nyde de dejlige omgivelser, der findes ved museet.

Det 3-stjernede hotel Villa Onemli ligger kun et stenkast fra amfiteateret og vandkanten og er derfor et oplagt bud på en billig overnatning i hjertet af Sides gamle bydel. Du vil samtidig opleve et mere autentisk Tyrkiet, da morgenmaden blandt andet inkluderer lokale specialiteter, som kan nydes i hotellets smukke have fyldt med træer og blomster. Fra hotellet er der kun få meter til stranden, og bydelen har masser af hyggelige restauranter og butikker at vælge imellem.

OPLEV TRADITIONERNE I SIDE

Det er nemt at krydre ferien med lidt spænding og sjov med de mange muligheder for at opleve traditionerne, der er i området og Tyrkiet generelt.

Tag eksempelvis på en bådtur op af floden Manavgat, hvor familien kan opleve det smukke landskab og sejle forbi de mange lokale fiskere. De fleste bådture inkluderer et stop, hvor det er muligt at hoppe i det varme vand og få en forfriskning. Side var oprindeligt en fiskerby, og selvom byen i dag på mange måder er taget over af turisme, fiskes der stadig meget både i Middelhavet ved Side og i floden. Det er også mulig at bestille en bådtur, som inkluderer et stop ved basaren i nabobyen Manavgat, som byder på alt, hvad hjertet måtte begave. Der kan du finde gode tilbud på håndlavet keramik, beklædningsgenstande og lokalproducerede madvarer – blot for at nævne nogle få ting.

En anden spændende oplevelse er en tur til et Hamam – et ægte tyrkisk bad. Hamam er en stor del af den tyrkiske kultur og tradition, og derfor også en oplagt ting at prøve under et ophold i Side. Der er flere god tyrkiske bade i byen, og disse benyttes både af turister såvel som de lokale. Specielt om torsdagen vil du se mange lokale på hamamerne, da de renser sig inden fredagens bøn.

Et ophold i Side er helt unikt, da du vil have rig mulighed for at kombinerer sol, strand og pool med tyrkiske traditioner og romerske ruiner.

Our top-rated cheap hotels in Side

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 6.287 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.141 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Side