Hoteller i Stockholm (Stockholms län, Sverige)

 1. 896 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  677 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.054 kr pr. nat
  Forventet pris for:okt. 2024
 2. 999 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  865 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 3. 943 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  530 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  740 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.307 kr pr. nat
  Forventet pris for:nov. 2024
  978 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Hoteller i Stockholm

Find utroligt billige hoteller i Stockholm, Sverige. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Stockholm online
 • Find et billigt hotel i Stockholm!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Stockholm

 • 800 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.344 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 691 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 523 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  614 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  690 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.208 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 507 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  413 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

STOCKHOLM – SVERIGES DEJLIGE HOVEDSTAD

Den svenske hovedstad er en perle i Skandinavien. Her er der store turistattraktioner side om side med hyggelig butikker og fortovscaféer. Stockholm består af hele 14 øer, som forbindes af intet mindre end 57 broer. En bådrundfart er derfor én af de mest populære måder at opleve byens rige kultur på. Men der er også meget at opleve på land.

GAMLA STAN

Stockholms gamle bymidte spreder sig over øen Stadsholmen og de tre mindre øer Riddarholmen, Helgeandsholmen og Strömsborg. Dette var den oprindelige bymidte, som kan dateres helt tilbage til 1200-tallet, selvom klart størstedelen af bygningerne, du vil opleve den dag i dag, er fra 1700- og 1800-tallet.

I Gamla Stan kan du opleve en labyrint af brostensbelagte gader og en dejlig blanding af unikke butikker, caféer og restauranter. Vil du gerne have et godt måltid og helst fra det traditionelle svenske køkken, kan restauranten Stockholms Gästebud være det perfekte valg. En dejlig atmosfære, velsmagende mad, et imponerende vinkort, alt sammen i hjertet af Stockholm. Hvis der er plads til en dessert kan de økologiske, hjemmelavede sorbeter være en skøn afslutning på et måltidet.

Gamla Stan er et af de mest populære steder for turister at besøge under et ophold i Stockholm, men bydelen formår stadig at bevare sin charme og autencitet på trods af mængderne af turister. Bygningerne er næsten alle i den karakteristiske gamle hansestad arkitektur og med en flot farvesammensætning af de forskellige bygninger.

En turistmagnet i Gamla Stan er Kungliga Slottet, som er et af Europas største slotte – over 600 rum er fordel på de ialt syv etager. Dette er det svenske kongepars residens, og mange vil kunne genkende slottet fra de kongelige svenske bryllupper som blev vist i dansk fjernsyn.

Vil du gerne bo i Gamla Stan men er budgettet ikke helt til de flotte og fornemme hoteller i byen? Så er hostels og bed & breakfast dit svar på en billig overnatning. Vandrehjemmet Castanea ligger kun få minutters gang fra slottet og Stortorget, det charmerende torv i midten af den gamle by. Castanea er rent, velholdt og med en rigtig hyggelig stemning. Du kan både booke en seng i sovesalen eller endda dit eget lille værelse med plads til to – perfekt hvis du er afsted med en gruppe venner. Dette er uden tvivl et af de bedste vandrehjem i byen – både i forhold til kvalitet og beliggenhed.

SHOPPING

Stockholm er en skøn by at shoppe i – det er sikkert. Om du mest er til de unikke butikker i Gamla Stan eller hellere vil købe sæsonens nyeste mode i de lækre modebutikker, så kan du begge dele i Stockholm.

Det kan klart anbefales at tage en tur forbi PUB på Drottninggatan, som er Stockholms ældste stormagasin – det slog første gang dørene op helt tilbage i 1882. Det flotte stormagasin byder især på svensk og skandinavisk design inden for tøj og sko, men også boligindretning. På 3. sal finder du R.O.O.M, som har alt det nyeste inden for møbler, køkkengrej og indretning.

Drottninggatan er et rigtig godt sted at starte din shoppedag, da du finder en lang række butikker side om side med restauranter og fortovscaféer, som på en dejlig sommerdag tilbyder udendørs servering. Det er en skøn gågade og et paradis for alle med et shoppe-gen, og der er mange muligheder for at finde gode tilbud.

Vil du gerne bo på et hotel tæt ved Drottninggatan er Radisson Blu Royal Viking oplagt. Dette store 4-stjernede hotel tæt ved centrum har meget at tilbyde sine gæster. Udover skønne og moderne værelser, indendørspool, spa-faciliteter, en overdådig morgenmadsbuffet og gratis wifi, finder du også en tilknyttet fiskerestaurant, som hver aften serverer lokalt fanget fisk. Derudover kan du kan du tage elevatoren op til toppen af bygningen og nyde en drink i den smukke SKYBAR, som giver en imponerende udsigt over den svenske hovedstad. Hotellet egner sig også godt til den forretningsrejsende, med faciliteter som mødelokaler og express laundry – hotellet tilbyder en tre-timers vaskeordning.

SEVÆRDIGHEDER PÅ DJURGÅRDEN

Djurgården er en ø, der ligger vest for Gamla Stan, og som oprindeligt var et kongeligt jagtdistrikt. I dag kan du her opleve mange af Stockholms seværdigheder, museer og attraktioner.

Specielt Vasa-museet skal nævnes, da det er et vidunderligt museum for både børn og voksne. Vasa er et stort svensk krigsskib, som forliste kort tid efter hun satte sejl for første gang i august 1628. Vasa var bygget som det største krigsskab i den svenske flåde, med flere kanoner end nogensinde før og et af de mægtigste skibe bygget på den tid. Men langt kom skibet ikke, da to stærke vindstød lige uden for Stockholms havn fik Vasa til at vælte over på siden, og vandet fossede ind gennem de åbne kanonporte. Vasa forliste.

333 år sener lykkedes det at hæve Vasa fra havbunden og konservere skibet. Dette har nu udviklet sig til Vasa-museet, hvor du kan opleve det enorme skib helt tæt på. Det er det mest besøgte museum i hele Skandinavien!

Tæt ved Vasa-museet finde du det nye ABBA-museum, som kan bringe et smil på alles læber, med et hyggeligt gensyn med den populære gruppe. Her kan du få et indblik i de fire gruppemedlemmers liv og ABBA’s succesfulde karriere.

På øen ligger yderligere attraktioner i form af Skansen og Gröna Lund. Skansen er verdens største friluftmuseum og endda også det første nogensinde, da det åbnede i 1891, hvilket i dag gør det til verdens ældste. Skansen er en dejlig blanding af svensk historie med gamle, historiske bygninger og værksteder, en zoologiske have med den flotte dyrepark, som primært huser skandinaviske dyrearter, og et legeland for børn i alle aldre.

Gröna Lund er Stockholms Tivoli og en skøn forlystelsespark for hele familien. Om du er til rolige forlystelser, eller om du hellere vil have fart over feltet, kan du finde det hele her.

Vil du gerne bo på et hotel på denne ø fuld af attraktioner, er det nybyggede (maj 2013) hotel Best Western Collection Pop House et oplagt bud. Her er du i moderne rammer og i gåafstand til Djurgårdens seværdigheder. De dejlige værelser egner sig perfekt til en weekend get-away med kæresten.

Stockholm har uendeligt meget at byde sine gæster. Om du er til historiske og kulturelle oplevelser eller blot vil nyde byens charme og øer er helt op til dig. Mulighederne er mange, og Stockholm vil ikke skuffe.

Our top-rated cheap hotels in Stockholm

Ofte stillede spørgsmål om Stockholm