Hoteller i Malmø (Skåne län, Sverige)

 1. 708 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  443 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 2. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 3. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 4. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Malmø

Find utroligt billige hoteller i Malmø, Sverige. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Malmø online
 • Find et billigt hotel i Malmø!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Malmø

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

MALMØ – SKÅNES SKØNHED

På den anden side af Øresund finder du den hyggelige svenske by Malmø. Med den geografiske placering så tæt på Danmark og med direkte tog fra København, er Malmø en populær og dejlig last minute destination for mange danskere. Om du blot kunne tænke dig en dagstur i det svenske, har forretningsforbindelser i Malmø eller vil tilbringe et par dage i den skønne by i et af de mange, dejlige, billige hoteller, så er det en oplagt mulighed. Malmøs centrum byder på masse af muligheder for dejlige oplevelser i de mange parker, butikker, restauranter og unikke bygninger – både gamle og nye.

Tag toget eller bilen over Øresundsbroen, book et dejligt hotel og nyd, hvad Malmø har at tilbyde.

HYGGELIG GAMMEL BYDEL

Malmø har en helt fanatisk gammel bydel – Gamla Staden – som tiltrækker både turister og beboere. Gamla Staden byder på hyggelige torve, skønne butikker, gamle bygninger og kirker, gågader, restauranter – ja, alt hvad du skal bruge for at have en hyggelig stund i Malmø.

Lilla Torg ligger i hjertet af Gamla Staden og Malmø. Her finder du et stort udvalg af hyggelige barer, caféer og restauranter. Hvis vejret tillader det, er der rig mulighed for at få serveringen udenfor, hvor du rigtig vil kunne nyde det dejlige torv. Om dagen er det et hyggeligt torv, hvor du kan nyde en brunch, frokost eller eftermiddagskaffe og -kage, og om aftenen er det ofte stedet for en dejlig middag, inden mange vælger at fortsætte den glade stemning i en af Malmøs diskoteker og barer, som ligger i nærheden.

I Gamla Staden finder du også Malmøs ældste bygning – St. Petri kirken. Den smukke kirke, med det 105 meter høje kirketårn, er bygget i gotisk stil og blev påbegyndt helt tilbage i 1319. Kirken er uden tvivl et besøg værd både inde- og udefra. Nyd den smukke udsmykning af kirken, alteret, døbefonten og det enorme orgel. Det er en dejlig lys kirke indefra og læg iæer mærke til de mange håndlavede detaljer ved alteret.

Moment er et moderne, billigt hotel kun få minutters gang fra St. Petri kirken og Malmøs togstation. Hotellet har ofte gode tilbud, så du vil sikkert kunne gøre en god deal på dette 3-stjernede hotel. Moment ligger lige ved kanalen i Malmø og med en dejlig tagterrasse på toppen af bygningen, har du lejlighed til at nyde den skønne udsigt, mens du spiser morgenmad. Hotellet har cykler til rådighed, hvilket er en helt perfekt måde at nyde Malmø på, specielt på en dejlig solskinsdag. Skulle du være uheldig og have regn under dit ophold, er Milstenen et dejlig spa- og massage-sted kun få minutters gang fra hotellet. Her kan du nyde spabehandlinger, hvilke naturligvis inkluderer svensk massage – den klassiske kropsmassage.

STORSLÅEDE PARKER OG HISTORISKE BYGNINGER

Kungsparken er en skøn, grøn oase midt i Malmø City og lige ved siden af Gamla Staden. Her kan du for alvor nyde en skøn og blomstrende have, som bestemt er både en slentretur og en picnic værdig. Den fredfyldte park byder på mange grønne oplevelser med adskillige træer, vandløb, stribevis af bænke, søer, græsplæner og er virkelig smuk lige meget hvilken årstid, du besøger den på.

I Kungsparken finder du også Stadsbiblioteket, Malmøhus Slot og Slotsparken, som næsten går i ét med Kungsparken.

Stadsbiblioteket er en utrolig flot og stor bygning fuld af kontraster – helt gammelt og historisk mod meget moderne design. Biblioteket er åbent for alle besøgende, og her kan du fredeligt læse aviser, magasiner og bøger. Så er du vild med bøger, er dette uden tvivl et sted, du vil elske.

Er du sulten og har lyst til en lækker frokost, er Pic-Nic Baguetteria heldigvis lige overfor Stadsbiblioteket. Denne lille perle midt i Malmø byder på ufattelig lækre og friske udgaver af noget så simpelt som sandwich og salater. Her er god valuta for pengene og en rigtigt hyggelig atmosfære. Perfekt til et lille stop midt i sightseeing, møder eller shopping.

Malmøhus Slot ligger i det modsatte hjørne af Kungsparken, og er en historisk gammel bygning fra 1542. Slottet huser i dag en lang række museer – bedre kendt som Malmø Museerne – som blandt andet rummer videnskabelige udstillinger, et byhistorisk museum, et zoologisk museum, et møbelkunstmuseum og fotoudstillinger. Her er en god blanding af alt og dermed noget for enhver smag.

Søger du et hotel i centrum af Malmø og i gåafstand til Kungsparken, er Mayfair Hotel Tunneln et god bud på en lækker overnatning. Den 700 år gamle bygning huser i dag et skønt hotel, som er blevet kåret til byens bedste hotel adskillige gange – hvilket er en stor præstation, i betragtning af de mange hoteller, som findes i Malmø. Nyd en skøn morgenmadsbuffet under hvælvede kælderlofter og en rigtig hyggelig gårdhave under dit ophold. Fra hotellet vil du have rig mulighed for at opleve Malmøs dejlige restauranter, butikker og seværdigheder.

DET GAMLE MØDER DET MODERNE

Malmø er en by fuld af kontraster. Nye smukke bygninger ved siden af historiske monumenter og topmoderne shopping i gamle gågader.

Er du vild med shopping, vil du uden tvivl elske Malmø! Gågatan er en lang gågade fuld af skønne mærkevarebutikker, high street mode, små dimse-dut-butikker, og du finder selvfølgelig de svenske mærker som Tiger of Sweden og Filippa K her. Der er også adskillige dejlige caféer og restauranter, hvilket kan give et velfortjent sted at stoppe op midt i al shoppingen. Gågatan starter ved Stortorget og strækker sig helt ned til Gustav Adolf torvet. Stortorget er et stort, flot torv i den gamle bydel. Her kan du nyde det flotte store springvang og rytterstatuen eller smut en tur forbi rådhuset. Ved Gustav Adolf torvet i den anden ende af gågaden, finder du Hansa indkøbscenter, som byder på over 40 tøjbutikker og unikke forretninger.

Emporia er et af de største indkøbscenter i Norden, og det finder du i udkanten af Malmø. Der er meget nem offentlig transport ud til centret, hvor du sagtens kan tilbringe en hel dag. Den flotte bygnings tag er indrette på en sådan måde, at man kan se store dele af Malmø og omegn fra toppen. Der er store kikkerter monteret, som giver rig mulighed for at nyde udsigten nærmere. På taget kan du også nyde din medbragt mad – om dette er hjemmelavet eller købt en af centerets mange caféer.

Fra toppen af Emporia vil du garanteret kunne se den interessante bygning Turning Torso. Denne 190 meter høje bygning i Malmø drejer 90 grader fra bunden til toppen, hvilket giver bygningen noget af et twist. Turning Torso ligger ved Vesthavnen (Västra Hamnen), hvilket er et dejligt sted at gå en tur, nyde en is og måske endda hoppe i det friske vand.

Aktiviteterne og seværdighederne er mange i den hyggelige svenske by. Nyd Malmø i noget timer eller tag afsted på en dejlig ferie og nyd, alt hvad Malmø har at byde på af skønne restauranter, gamle og nye bygninger, shoppemuligheder i massevis og de mange hyggelige torve og parker. Malmø er virkelig Skånes skønhed.

Our top-rated cheap hotels in Malmø

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Malmø