Hoteller i New York (New York, USA)

  6.184 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  860 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  784 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 1. 1.297 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 2. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 3. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 4. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i New York

Find utroligt billige hoteller i New York, USA. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for New York online
 • Find et billigt hotel i New York!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i New York

 • 947 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 823 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 893 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.433 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

NEW YORK CITY – THE CITY THAT NEVER SLEEPS

New York City finder du på USA’s østkyst i staten New York. Det er USA’s største by – og det siger ikke så lidt – og er en yderst populær rejsedestination. Dette er ikke uden grund, da der er virkelig meget at se og opleve i den pulserende storby.

Verdenskendte bygninger og monumenter som Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, Rockefeller Centre og den skønne Central Park er blot nogle af de mange seværdigheder, som du finder i New York City. Muligheder for skønne oplevelser er der mange af specielt på Times Square og Broadway, og hvis du er vild med at shoppe, er du i dit rette element på Fifth Avenue.

New York City består af fem bykommuner (Brooklyn, Queens, Manhattan, Bronx og Staten Island), men når det drejer sig om en ferie til New York, er det oftes forbundet med Manhattan – øen, som ligger i centrum af byen, og hvor klart størstedelen af alle seværdighederne er at finde.

EN PULSERENDE STORBY

Times Square er et must at besøge under et ophold i New York City – specielt hvis det er dit første besøg. Den store og verdenskendte plads finder du, hvor Broadway møder Seventh Avenue. Det er en helt speciel oplevelse, som venter dig her, med ufattelig store reklamesøljer, et menneskemylder i konstant bevægelse og en strøm af gule taxaer. Times Square er ganske simpelt imponerende, stort, ekstremt digitaliseret og noget helt for sig selv. Der er samtidig mange muligheder for at shoppe i spændende butikker og nyde et dejligt måltid på en café – eller køb en Starbucks kaffe to go.

Hvis det passer ind i dine aktivitetsplaner, og der er lejlighed til det, er det virkelig en utrolig oplevelse at se Times Square både i dagslys og om aftenen, når lyset fra de mange reklamesøjler virkelig kan ses. Tag gerne forbi om aftenen på vej til en forestilling på Broadway, hvor der er mange forskellige shows og musicaller. Blandt klassikerne skal nævnes The Lion King, Chicago og The Phantom Of The Opera.

En kort gåtur fra Times Square finder du den flotte bygning Rockefeller Centre. Nyd en drink på pladsen foran bygningen og tag derefter op til toppen (Top of the Rock), hvorfra der er en helt fantastisk udsigt over New York City – specielt Central Park og down town Manhattan. Kom væk fra storbyens støj og observer Amerikas største by fra oven. Det er virkelig en oplevelse for livet.

Der er mange billige men samtidig gode hoteller at vælge imellem i byen. Ét af disse er Hotel The Jane. Dette er et dejligt 2-stjernet hotel lige ud til Hudson River og kun et stenkast fra Soho og Madison Square Park. Der er en hyggelig café tilknyttet hotellet, hvilket er perfekt til en rolig stund og en kop kaffe – og hvis du vil ud og se fantastiske New York City kan der lånes cykler på hotellet – gratis.

FRIHEDSGUDINDEN

Et af New York Citys vartegn – og samtidig et amerikansk nationalmonument – er Frihedsgudinden. Denne ikoniske statue står på en lille ø, Liberty Island, med udsigt til Manhattans imponerende skyline. Selve statuen er blot 46 meter høj, men synes væsentlig større, da den er placeret på en 47 meter høj sokkel. Frihedsgudinden er en af USA’s største turistattraktioner med over 4 millioner besøgende hvert år. Hvad mange af disse turister ikke ved er, at statuen oprindeligt var en gave til USA fra Frankrig i 1876. Med en placering lige ved New York City’s havn, blev Frihedsguden symbolet for en ny start for de mange europæere, som immigrerede fra Europa til Amerika – begyndelsen af et nyt kapitel, hvor det var muligt at skabe finansiel frihed og en bedre tilværelse.

Et rivercruise er en af de bedste måder at opleve Frihedsgudinden på, da du vil have mulighed for at komme helt tæt på og samtidig kunne tage nogle fantastiske billeder af New York City.

Adskillige broer forbinder Manhattan med fastlandet. På et rivercruise vil du have mulighed for at se disse gamle, flotte broer og samtidig høre deres spændende historier. Der er mange broer, og hver giver et nyt indtryk, så husk på den lille kode: B-M-W. Dette vil gøre det nemmere at huske de mest kendte broer og samtidig rækkefølgen af dem: Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge og Williamburg Bridge.

9/11

Terrorangrebet på USA d. 11. september 2001 berørte samtlige amerikanere, men specielt beboerne i New York City, da de to skyskabere – World Trade Centre – blev angrebet.

I dag kan du besøge mindesmærket og det tilknyttede museum , som virkelig er et besøg værd. Udover den nye flotte skyskaber er der også bygget et stort, flot vandfald, til minde om alle ofrene og de pårørende. Vandet i det firkantede vandfald, hvor Twin Towers tidligere stod, løber tilsyneladende ned i bundløse huller, blandt andet som et symbol på alle de spildte liv. Det er en utrolig smuk seværdighed, men samtidig meget rørende.

Tæt ved mindesmærket ligger det skønne 4-stjernede hotel Club Quarters World Trade Centre. Her kan du nyde et dejligt ophold med en service i topklasse. Med en super beliggenhed i down-town Manhatten er du tæt på både seværdigheder, butikker og restauranter – perfekt til en ferie i New York City. Er du i New York på forretningsrejse, vil dette hotel også være anbefalelsesværdigt. Hotellet ligger nemlig i området kaldet Financial District, hvor du finder størstedelen af byens virksomheder.

SHOPPING I NEW YORK CITY

5th Avenue i New York City er shoppegaden over alle shoppegader. Her finder du internationale mærkevarers flagshipstores og andre skønne butikker og restauranter langs den imponerende gade. Det er bestem ikke et tilfælde at netop denne gade er blevet kendt verden over. Oplev den hurtigt og tag videre til de mange andre seværdigheder i New York, eller afsæt mange timer til at nyde butikkerne, gøre godt af de mange tilbud og virkelig shoppe igennem. Her finder du nemlig årstidens nyeste design, så pak kufferten let, da den uden tvivl vil være fyldt til randen efter en dejlig shoppetur i New York.

Er du virkelig vild med mode, så sørg for at være i byen under modeugen, der finder sted hvert år i februar og september.

Seværdigheder og aktiviteter er der masser af i den fantastiske storby. Har du endnu ikke booket din tur i New York er der kun én ting at gøre: Find et godt last minute-tilbud, book en flybillet og et dejligt hotel og kom afsted. Så kan du nyde alt, hvad New York har at byde sine gæster.

Our top-rated cheap hotels in New York

 • 1.044 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 1.017 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  825 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  1.030 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed