Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 3 Zimmer Unterkunft In Hundested (Hundested, Danmark)

Hele huset/lejligheden 3 Zimmer Unterkunft In Hundested (Hundested, Danmark)

Om 3 Zimmer Unterkunft In Hundested

3 værelses overnatning i Hundested Et veludstyret og charmerende sommerhus, naturskønt beliggende med en storslået udsigt over Roskilde Fjord. Ideelt til børnefamilier på grund af fjorden med det lave vand, som indbyder til badning, lege i vandkanten med eller uden fiskenet. Og også ideelt til par, der sætter pris på gåture i skov og langs vandet. Sommerhuset indeholder tre gode soveværelser samt en fantastisk hems, hvor I kan ligge og kikke på stjerner om aftenen/natten gennem loftvinduet. Der er et dejligt stort bryggers, hvorefter I kommer ind i det store køkken/alrum med den skønneste 180 graders udsigt over fjorden. På terrassen, der snor sig hele vejen rundt om huset, kan I også nyde udsigten hele dagen - vær opmærksom på at der ikke er gelænder rundt om terrassen. Fire km fra sommerhuset ligger Hundested, en by i rivende udvikling med et stort udvalg af dagligvarer og diverse forretninger. Havnemiljøet er indbydende med fiskeforretninger, restauranter, loppemarked m.m. Er I interesserede i glas, findes der et anerkendt glaspusteri. Området er kendt for salg af diverse grøntsager fra stalddør, ligesom der i Lynæs findes en butik med lækkerier fra de omkringliggende gårde. I gåafstand fra sommerhuset ligger Nordskoven, hvor I bl.a. kan se de berømte gamle egetræer, Kongeegen, Storkeegen og Snoegen - Danmarks ældste levende skabninger. Der er oplagte muligheder for cykelture i det skønne omkringliggende landskab. Ruter er angivet.Hvor Roskilde Fjord mødes med Isefjorden, rejser Store Karlsminde Klint sig I en højde af 33 meter. Klinten er en af Danmarks få sydvendte klinter og befinder sig få kilometer øst for Lynæs Havn. Ved klintens fod ses ofte lystfiskere i vaders tålmodigt fiskende efter en god havørred. På toppen af klinten kan I nyde den smukkeste udsigt over Isefjorden og den nordligste del af Roskilde Fjord. I klart vejr kan Kyndbyværket ses langt mod syd, og langt mod øst ses Stålvalseværket i Frederiksværk. Øst for klinten ligger flade strandenge, og i sommerhalvåret kan I se Kulhusfærgen Columbus på sin lille overfart mellem Sølager og Kulhuse. Fra Hundested kommer I nemt til Sommerland Sjælland, og der er kun 50 km til Tivoli i København.- Forbrugsomkostninger excl.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Vaskemaskine
  3. Hele huset/lejligheden
Velvære / spa
  1. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Satellit-TV
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om 3 Zimmer Unterkunft In Hundested

  • Er der et poolområde på 3 Zimmer Unterkunft In Hundested?

    Nej, 3 Zimmer Unterkunft In Hundested har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 3 Zimmer Unterkunft In Hundested?

    Nej, 3 Zimmer Unterkunft In Hundested tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 3 Zimmer Unterkunft In Hundested?

    Nej, 3 Zimmer Unterkunft In Hundested tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 3 Zimmer Unterkunft In Hundested?

    Populære attraktioner i nærheden af 3 Zimmer Unterkunft In Hundested inkluderer Frederiksberg, Bakken, Østerbro, Marienlyst, Tisvildeleje, Hornbæk Vest, Gilleleje Veststrand, Frederiksberg Svømmehal.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 3 Zimmer Unterkunft In Hundested?

    Afbestillingspolitikken for 3 Zimmer Unterkunft In Hundested varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.