Hoteller i København (Danmark)

  1.043 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  1.094 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  750 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 1. 807 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 2. 1.736 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  668 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.568 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 3. 1.141 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 4. 590 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  1.251 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Hoteller i København

Find utroligt billige hoteller i København, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for København online
 • Find et billigt hotel i København!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i København

 • 4.444 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  1.445 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  978 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 754 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 250 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  715 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 630 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

VIDUNDERLIGE KØBENHAVN

Wonderful, Wonderful, Copenhagen! Sådan lyder teksten til sangen om Danmarks hovedstad København. Og der er netop, hvad København er – vidunderlig. Med mange seværdigheder, museer, attraktioner og en historie, som går helt tilbage til år 1043, har København rigtig meget at byde på. Som mange andre hovedstæder, er København også rig på kontraster. Fra store kongelige slotte til små hyggelige huse, fra imponerende historiske bygninger til bygninger i nutidens moderne design, og fra mærkevares flagship stores til små unikke butikker. Her er noget for enhver i den charmerende by.

BÅDE LUKSUS OG BUDGET

Et af Københavns – og Danmarks – fineste hoteller er Hotel D’Angleterre . Som et 5-stjernet hotel med en beliggenhed i hjertet af København er dette et oplagt bud på en luksuriøs overnatning. Udover de skønne værelser, romantiske suiter, mødelokaler, champagnebar, pool og fitness center, finder du en skøn spa, Amazing Space, i kælderen af denne historiske bygning. Amazing Space byder på behandlinger for både krop og sjæl i den skønne oase af luksus og velvære. Det er muligt for både hotellets gæster at besøge spaen såvel som andre, der blot vil nyde nogle timer i luksus.

D’Angleterre ligger på Kongens Nytorv, og herfra er det kun en kort gåtur til mange af Københavns seværdigheder, butikker og restauranter. Det Kongelige Teater ligger lige om hjørnet og ligeledes gør Strøget – Københavns berømte gågade fuld af butikker. Strøget er lidt over én kilometer lang og strækker sig fra Rådhuspladsen med den imponerende bygning, som huser Københavns Rådhus, igennem Amagertorv med Storkespringvandet og til Kongens Nytorv. På Strøget ligger eksklusive butikker (heriblandt Illums Bolighus, Magasin du Nord og Royal Copenhagens flagship store), store internationale mærkevare butikker, high street brands, unikke dimse-dut butikker og souvenirbutikker. Kort sagt, her er noget for enhver smag og pengepung. Én ting er dog sikkert: Her er mange gode tilbud, og du kan sagtens finde en god deal.

Er budgettet ikke helt til et fornemt 5-stjernet hotel, så har København også mange dejlig hoteller i en billigere prisklasse. Hotellet Wakeup Copenhagen på Borgergade har en skøn placering mellem Nyhavn og Kongens Have. Dette 2-stjernede hotel – med en indretning i moderne design – er derfor et rigtig godt bud på en billig overnatning i København lige ved centrum. Er du på forretningsrejse, vil du kunne nyde den centrale placering ved indre by. Er du afsted med kæresten eller ægtefællen, er der skønne cafeer og restauranter inden for gåafstand blandt andet ved Nyhavn. Om turen til København har været planlagt længe, eller om det er en last minute beslutning, vil dette hotel passe perfekt. Som par vil I også kunne nyde en romantisk gåtur i Kongens Have med mulighed for at besøge Rosenborg Slot og se de kongelige kronjuveler. De danske kronjuveler er de eneste i verden, som udstilles på museer, når de ikke er i brug.

KØBENHAVNS KANALER, HAVNE OG HYGGE

Nyhavn er en af Københavns absolutte turistmagneter. Havnen stammer helt tilbage til 1673, og her kan du se de ikoniske farvede huse langs havnen, som ofte er på postkort fra København. Selvom det ikke er en stor havn, er det uden tvivl en rigtig hyggelig og charmerende havn. Med en række af restauranter, cafeer og barer er det et livligt sted, specielt på en sommerdag.

Lidt småsulten? Så nyd en is eller hjemmebagte vafler hos Vaffelbageren. Spis den på kajen, hvis vejret tillader det, hvis ikke er der mulighed for at spise indenfor med en kop varm kakao.

Søger du derimod et måltid, er du også kommet til det helt rigtige sted. Prøv eksempelvis Heering Restaurant & Bistro, hvor det både er mulighed for at sidde indenfor eller udenfor. Menuen er klassisk sammensat med stor variation fra smørrebrød til bøf med pomfritter, så har er noget for enhver.

Eller gør som de lokale: Tag et smut forbi en kiosk og nyd Nyhavn med en kold øl på kajen.

Lige rundt om hjørnet på Havnepromenaden finder du The Standard. The Standard består af hele tre fantastiske restauranter og en skøn intim jazzklub, hvor du kan opleve både danske og internationale jazzmusikere live.

På ”Studio – The Standard” er både maden og vinen er i højeste kvalitet. Her er også præsentationen af hver eneste tallerken et lille kunstværk i sig selv. Nyd og oplev nordisk gastronomi i verdensklasse – og med en skøn udsigt til vandet.

En god måde at se mange af Københavns seværdigheder på – specielt hvis du rejser med børn – er ved en kanal- og havnerundfart. På en guidet tur er det muligt at se og høre om de mange attraktioner, København har at byde på. Det Kongelige Bibliotek bedre kendt som Den Sorte Diamant, Den Lille Havfrue (et af Københavns mest kendte varetegn), et lille kig ind til Amalienborg og Operaen er blot nogle af de mange attraktioner, du kan opleve fra vandsiden. Sejl ud ved Holmen og rundt i Christianshavns kanaler og mærk den charmerende stemning København er kendt for blandt både turister og beboere.

Amalienborg Slot med de fire imponerende palæer og Amaliehaven – ofte vist i TV’et ved kongelige begivenheder – er et must see for royale fans. Er Dannebro hejst, betyder det, at Dronningen er hjemme, da Amalienborg er residens for den kongelige familie. Slottet bevogtes af Den Kongelig Livgarde, og det er muligt at opleve vagtskiftet med soldaterne i de flotte traditionelle uniformer.

EN TUR I TIVOLI

En tur i Tivoli er en dejlig oplevelse. Den smukke og fortryllende forlystelsespark midt i byen er en oase af sjov, begejstring og glæde. Parken blev færdigbygget helt tilbage i 1843 og er dermed en af verdens ældste forlystelsesparker. Tivoli er også et rigtig dejligt sted til blot at gå en tur og nyde en is, da parken modsat mange moderne forlystelsesparker er både flot, romantisk og afslappende. På en gåtur gennem parken kan du måske opdage de smukke gamle lamper, som af lavet af Piet Hein – den danske designer, kendt for adskillige klassikere inden for dansk design. Lamperne drejer stille rundt, og Piet Hein formår endnu en gang at kombinere dansk minimalisme med barnelig legesyge.

Udover selve forlystelserne byder Tivoli også på mange dejlige restauranter, hvilke er perfekte at nyde efter en dag med forlystelser, eller som en start på aftenen inden en koncert i Koncertsalen.

Restaurant Grøften serverer skønne danske retter til stor nydelse for både danskere og udlændinge. Hvis du er i Tivoli på en fredag, er et også muligt at være med til ”Fredags Rock”, hvor du kan opleve både danske og internationale musikere live.

Når man er inde i Tivoli, er det næsten muligt at glemme alle de interessant steder, der er at besøge udenfor forlystelsesparken.

København har mange interessant museer – her iblandt Nationalmuseet, som giver et stort og lærerigt indblik i Danmarks imponerende historie. Nogle af udstillingerne er faste, mens andre bliver skiftet ud. Dette betyder, at mange besøgende ønsker at vende tilbage, næste gang de er i København.

Statens Museum for Kunst er endnu et af Københavns flotte museer. Med varierende udstillinger, som både egner sig for børn og voksne, kan du nyde de smukke rum et efter et. Den majestætiske bygning er imponerende i sig selv og har en smuk en beliggenhed i parken Østre Anlæg på hjørnet mellem Østre Anlæg, Botanisk Have og Kongens Have.

Er du sulten efter et besøg på Københavns museer og seværdigheder, er Torvehallerne ved Nørreport Station det perfekte sted – et mad mekka med masser af gode spisesteder.

Tæt ved Kongens Have finder du Rundetårn ved Trinitatis Kirken på Købmagergade. Dette er uden tvivl også et besøg værd. Her er det muligt at gå via en hvidkalket sneglegang op til toppen og nyde udsigten over Københavns tage. Det er også muligt at se toppen af flere af Københavns imponerende bygninger, her iblandt domkirken Vor Frue Kirke, Børsen, Christiansborg, Rådhustårnet og Amalienborg. Rundetårn blev færdigbygget i 1642, da astronomi var en vigtig videnskab. Derfor huser toppen et observatorium, som i dag har titlen som Europas ældste fungerende observatorium.

Om du er i København blot nogle få dage eller på en længere tur, er én ting sikker: København vil ikke skuffe. Det er virkelig en vidunderlig by!

Our top-rated cheap hotels in København

 • 1.041 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 1.157 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  972 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.260 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  942 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 915 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 757 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Ofte stillede spørgsmål om København