Hoteller i Ebeltoft (Region Midtjylland, Danmark)

  1.993 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  666 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 1. 536 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 2. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 3. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 4. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 7. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Ebeltoft

Find utroligt billige hoteller i Ebeltoft, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Ebeltoft online
 • Find et billigt hotel i Ebeltoft!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Ebeltoft

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

KUNST, KULTUR OG NATUR I EBELTOFT

På Djursland og på den østlige side af Ebeltoft Vig finder du en charmerende by, der bestemt er et besøg værd. Det er Ebeltoft, som har rigtig meget at tilbyde sine gæster. Med den skønne placering lige ud til vandet og i Nationalparken Mols Bjerge kan du opleve en storslået natur og samtidig en interessant bymidte. Ebeltoft har nemlig mange unikke museer og specialbutikker, som alle er med til at gøre Ebeltoft til en rigtig dejlig by at besøge.

FREGATTEN JYLLAND

Ebeltoft byder på en række spændende attraktioner for både børn og voksne. En af de mest populære er Fregatten Jylland – verdens længste træskib, som ligger til kaj i Ebeltoft. Et besøg på Fregatten Jylland byder på en fantastisk fortælling om det imponerende skib, dets indflydelse på Danmarkshistorien samt til indblik i livet ombord. Skibet med de store master er blevet til Ebeltofts varetegn og er uden tvivl et must see.

Er du i Ebeltoft med børn, er det mange dejlige oplevelse i vente på Fregatten Jylland. Det er eksempelvis muligt at genleve det store søslag i 1864 på en model af Fregatten Jylland, hvor børnene aktivt skal nedkæmpe fjenden, den østrigske flåde, trods et gyngende dæk og kanonskud fra fjenden.

Det er også muligt at få et indblik i livet ombord på skibet. Breve skrevet af Hans Christian Holm, som var søløjtnant ombord, til hans kæreste Anini hjemme i København er udstillet og giver et interessant indblik i både dagligdagen på skibet men også de barske timer under søslagene.

ADELGADE

En af Ebeltofts hyggeligste gader er uden tvivl den brostensbelagte Adelgade , hvor du finder mange butikker, restauranter og caféer. Specielt to af disse unikke butikker er uden tvivl værd at besøge: Kunsthåndværket og Hos Walter.

I Kunsthåndværket finder du mange unikke og spændende ting til både hjemmet og dig selv. Men det er bestemt ikke kun en hyggelig butik, hvor du kan finde små genstande, som du ikke vidste, at du havde brug for, og en masse pyntegenstande, som ingen brugsfunktion har. Det er meget mere end en butik – Kunsthåndværket er et fællesskab af aktive kunstnere og designere, som sætter deres kreative kunsthåndværk til salg. Disse kunstnere skiftes til at være i butikken, og du kan dermed altid møde en af dem. Så tag den oplagte mulighed at tale med kunstneren om udvalget i butikken. Alle varerne – brugsfunktion eller ej – giver den kunst- og designinteresserede noget at forholde sig til.

Hos Walter er en familiedrevet delikatessebutik, som byder på vin, oste og specialiteter fra både lokalområdet og langvejs fra. Her er bogstaveligt talt noget for enhver smag, og du kan bruge lang tid på at studere de mange spændende varer. Skal du have en gave med hjem fra din tur til Ebeltoft, er dette uden tvivl stedet. Hos Walter ligger på Nørrebakken, som er en forlængelse af Adelgade.

Er du lækkersulten efter at have kigget i Adelgades spændende butikker, er en frokost på Café Kræmmerhuset tiltrængt. Her kan du nyde skønne anretninger til en god pris, prøv eksempelvis den populære laksetallerken, og afslut måltidet med en god gammeldags isvaffel – de bedste i byen.

Kunne du tænke dig en billig men dejlig overnatning i Ebeltoft er Vigen Apartments er et rigtig godt lejlighedshotel midt i Adelgade og centralt i Ebeltoft. Her kan du leje en hel lejlighed med mulighed for at benyttes stedets indendørs pool og spillerum. Det er et virkeligt godt alternativt til vandrehjem og bed and breakfast, hvor du vil have mindre plads for den samme pris. Dette gør Vigen Apartments til et oplagt valg for familier. Fra de fleste lejligheder vil du endda kunne nyde den smukke solnedgang over Ebeltoft Vig og Fregatten Jylland.

MANGE SEVÆRDIGHEDER

På en dejlig gåtur rundt i Ebeltofts bymidte vil du støde på mange spændende seværdigheder – ud over Fregatten Jylland selvfølgelig.

På Glasmuseet vil du kunne nyde den flotte og samtidig imponerende udstilling af glas – og du vil blive overrasket over, hvor mange måder glas kan anvendes på. Ud over den permanente udstilling, er der også op til flere skiftende udstillinger samt mulighed for at besøge det arbejdende værksted. Her kan du få et lille indblik i den svære kunstform og se produkterne blive udviklet. Det er et meget interessant museum, som egner sig for både børn og voksne. Efter besøget vil I have et helt andet forhold og respekt for glaskunst.

Farvergården er et andet spændende museum, som bestemt er værd at besøge under dit ophold i Ebeltoft. Den gamle Farvergård byder på en unik stemning og en meget autentisk historie. Her blev der for mange år siden arbejdet rigtig hårdt hver eneste dag – på nær om søndagen – på at farve tøj og andre genstande. Hvis vejret tillader det, er det også muligt at nyde den gamle smukke gårdhave – spis gerne din medbragte madpakke her.

En kort gåtur fra både Glasmuseet og Farvergården ligger Det Gamle Rådhus. Denne flotte, røde bindingsværksbygning fra 1789 er en lille tidslomme om dansk kultur og historie med blandt andet mulighed for at besøge vagtstuen og en fangekælder – to meget vigtige rum for et rådhus i 1700-tallet. I dag er fangekælderen ganske vist ikke i brug, tværtimod bliver Det Gamle Rådhus benyttet til mere festlige begivenheder, nemlig over 500 vielser af lykkelige par hvert år.

I Ebeltoft finder du nogle gode hoteller, men med en helt uforglemmelig udsigt er hotel Ebeltoft Strand. Dette 4-stjernede hotel ligger i den nordlige del af byen – ca. 1 kilometer fra centrum – og lige ud til den smukke vig. Perfekt hvis du vil nyde både den hyggelige by men også den skønne natur, som du finder i området. Så leder du efter en dejlig overnatning i Ebeltoft – måske i forbindelse med de mange bryllupper i byen – kan Ebeltoft Strand bestemt anbefales.

EN SKØN NATUR

Ebeltoft ligger i Nationalparken Mols Bjerge og byder på en helt igennem fantastisk natur. Selvom nationalparken er opkaldt efter det mest kendte naturområde i parken, Mols Bjerge, er der meget mere at se end blot dette. Selve parken dækker nemlig et landområde på 150 km2 og 30 km2 vand. Landskabet er meget varierende i parken, og du vil kunne opleve alt fra heder, skove, moser og græsningsarealer til badestrande og unik kystnatur. Tag bilen, parker og gå en lang tur og nyd den friske luft, eller hop på cyklen og bliv èt med naturen.

Har du hund, kan du tage til Egedalskov, der ligger lige uden for Ebeltoft, som byder på et 3 hektar indhentet område kaldet Hundeskov. Et perfekt sted til at lufte hunden, da du vil kunne lade din hund være uden snor. Hvis der er tale om en nuttet lille hvalp, er der endda specifikke indhegnet arealer kun til hvalpe og små hunde, hvor de kan løbe frit under rolige forhold.

Som du nok kan forstå, er det noget for alle – selv de små fire-benede – i den hyggelige by Ebeltoft. Om du helst til nyde den dejlige bymidte eller den danske natur, er helt op til dig. Hvis du ikke kan bestemme dig, er der selvfølgelig muligheden for at nyde begge dele i Ebeltoft.

Ofte stillede spørgsmål om Ebeltoft