Hoteller i Helsingør (Region Hovedstaden, Danmark)

    1.252 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
  1. 817 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
  2. 645 kr pr. nat
    Forventet pris for:aug. 2024
    759 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
    971 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
  3. 693 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
  4. 1.242 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
  5. 1.057 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
    1.022 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
  6. 814 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024

Hoteller i Helsingør

Find utroligt billige hoteller i Helsingør, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

  • Omfattende hotelsøgning for Helsingør online
  • Find et billigt hotel i Helsingør!
  • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Helsingør

  • 1.503 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
  • 1.732 kr pr. nat
    Forventet pris for:aug. 2024
  • 1.840 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
    848 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
    937 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
  • 806 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
    708 kr pr. nat
    Forventet pris for:aug. 2024
  • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

HELSINGØR – ØRESUNDS PERLE

Helsingør er af mange mest kendt som det sidste pitstop inden færgen til Sverige og Helsingborg, på den anden side af Øresund. Helsingørs travle havn giver da også meget liv til byen, men der er absolut meget mere til Helsingør end blot en færgerute.

En gåtur i bymidten vil byde på mange caféer og restauranter, butikker og gågader, kirker og ikke mindst den smukke udsigt over Øresund og selvfølgelig Kronborg Slot. Her er en masse at se og opleve i den charmerende sjællandske by.

DEN HYGGELIGE GAMLE BYMIDTE

Helsingør er en skøn by at gå rundt i. Den gamle bymidte byder på adskillige gågader, hvor du vil finde både hyggelige specialbutikker, smukke gamle bygninger og lækre caféer og restauranter.

Er du vild med at shoppe, kan et besøg til Helsingør Bycentre virkelig anbefales. Her kan du shoppe amok – i både regn og solskin – i to etager i hjertet af Helsingør. I de mange butikker finder du det nyeste indenfor både mode, sko, bolig, kosmetik og legetøj – og med de mange gode tilbud er du sikker på at finde noget at tage med dig hjem.

Vil du hellere nyde Helsingørs dejlige gader udenfor kan en rolig gåtur være perfekt. Du vil helt sikkert ikke kunne undgå at gå forbi byens to smukke kirker Helsingør Domkirke og Sct. Mariæ Kirken, som kun ligger et stenkast fra hinanden. Har du tid og lyst kan et smut ind i kirkerne være en fantastisk oplevelse. Eksempelvis vil du i domkirken, St. Olai Kirken, kunne opleve et smukt, lyst kirkerum med en meget imponerende udsmykning i form af adskillige lysekroner, en af Danmarks største altertavler (12 meter høj) og til venstre for alteret ser du en kanonkugle, som ramte kirken d. 30. marts 1801. Den engelske flåde var på vej til København og på turen blev Helsingør offer for kanonskud. Sct. Mariæ Kirken er bestemt også et besøg værd, og du vil samtidig have muligheden for at besøge det tilstødende Karmeliterkloster, som er fantastisk godt bevaret. Gå i de kølige buegange og oplev klostergården, hvor de hvidklædte munke i sin tid havde deres hverdag.

Fra Sct. Mariæ Kirken kan du gå ned af Sudergade og til Axeltorvet, hvor du både finder Erik af Pommerens Mindebrønd og et hyggeligt torvemarked hver onsdag kl. 8-14, hver fredag kl. 11-17, og hver lørdag kl. 8-14 i månederne fra april til november. Her er de mange boder fyldt op med friske fisk, frugt, grøntsager og oste.

Som du nok vil kunne gætte, er der mange hoteller at vælge imellem i Helsingør – både billige og lidt dyrere. Hvis du leder efter et lækkert hotelophold, med en beliggenhed både tæt ved den dejlige bymidte og samtidig tæt ved den storslåede natur, som omringer byen, er hotel Marienlyst et oplagt valg. Dette 4-stjernet hotel ligger i den nordlige del af byen, men lige ud til Øresund med et kig til Sverige, og fra nogle af værelserne er der også en udsigt til Kronborg Slot. Morgenmadsbuffeten er storslået og byder endda på friskpresset appelsinjuice. Du finder også en pool med vandrutsjebane på hotellet, hvor børnene vil kunne tilbringe mange timer. Hotellet egner sig også til forretningsrejsende, om dette er for møder i Helsingør eller på konference på selve hotellet.

TÆT BÅND TIL SVERIGE

På din rundtur i byen kan du passende tage turen forbi Sveasøjlen , som ligger ved Stationspladsen, syd for kirkerne og mod vandet. Dette er et 11,75 meter højt mindesmærke, som giver dets betragtere en fornemmelse om det stærke bånd mellem Danmark og Sverige. Søjlen er rejst som minde om Sveriges indsats for danske flygtninge, der rejste over Øresundet for at komme i sikkerhed under anden verdenskrig. Juleaften i både 1943 og 1944 tændtes der bål på standene ved både Helsingør og Helsingborg samt begge byers kirkeklokker ringede med en julehilsen til hinanden og byernes indbyggere. Dette har været den primære inspirationskilde til udførelsen og opførelsen af mindesmærket.

En gåtur igennem Helsingørs hyggelige bymidte kan vække appetitten, og i så fald er et stop på Café André, lige ved Axeltorvet, et must. Her bliver du budt på friske sandwicher men ikke mindst himmelske kager. Det store udvalg kan gøre det svært at vælge, men du vil være garanteret nydelse af højeste kvalitet, lige meget hvilken lækker kage du vælger.

Leder du efter en billig overnatning i Helsingør kan et ophold på det romantiske bed & breakfast By The Sea være en oplagt mulighed. Denne smukke villa byder på store, lyse og rene værelser, hjemmebagt morgenmad og en udsigt over Øresund, der er en fryd at vågne op til. Som du nok kan forstå på navnet, er beliggenheden nemlig lige ud til vandet. Dette hyggelige bed & breakfast er et godt alternativ til både et vandrehjem, at leje en lejlighed og endda små hoteller.

KRONBORG SLOT

En tur til Helsingør er ikke fuldendt uden et besøg på Kronborg Slot – specielt hvis det er dit første ophold i byen. Ved det smalleste punkt mellem Danmark og Sverige har Kronborg domineret med sine spir, tårne, søjler og kobbertage siden det stod færdigbygget i 1585. Med sin smukke placering lige ved kysten kan du i dag nyde et besøg på det imponerende slot, som virkelig har meget at byde på for både voksne og børn.

Det er muligt at købe billet til slottet og gå på opdagelse selv, men en rundvisning med guide kan klart anbefales. Der tilbydes to former for rundvisninger: Den klassiske, hvor du vil høre mere om slottets spændende historie og se de mange imponerende rum – inklusiv Dansesalen, som i sin tid var Europas fineste festsal. Dette var en god måde for den danske konge at fremvise sin rigdom og pragt. Er du til gengæld afsted med mindre børn (7-12 år) kan ”Forsvar Kronborg” være en god måde at opleve slottet på. Her skal børnene forsvare slottet under et angreb af svenskerne. De vil lære at sigte med kanoner, slås med sværd og gå i takt.

Kronborgs funktion igennem årene har primært været hovedsæde for opkrævningen af Øresundtolden – en told, som alle skibe skulle betale for at sejle igennem sundet. Og på grund af slottets størrelse samt de truende kanoner, som stod klar til at angribe skibe, der ikke betalte, var dette en pengemaskine uden lige – søfarende turde ikke andet end at betale tolden.

Ved et tur til Helsingør og Kronborg må du bestemt ikke glemme at gå ned i de mørke underjordiske gange. Under Kronborg er der et imponerende netværk af gange, som i dag kan virke kolde, fugtige, mørke og næsten dystre, men disse gange har redet mange liv. Når Kronborg var under angreb søgte soldaterne ly i disse underjordiske gange, hvor der er indrettet plads til både mennesker og dyr. Der er plads til heste, 1000 mand og kamre, hvor det var muligt at opbevare mad til seks uger. Du finder også den danske nationalhelt, Holger Danske sover som en sten – hvilket han har gjort i hundredvis af år. Sagnet siger, at han vil vågne den dag, Danmark trues af fjender, hvor han vil slå øjnene op, hæve sit sværd og forsvare Danmark.

Oplevelser er der mange af i Helsingør, men hyggen, charmen og historien i byen er og bliver helt enestående.

Our top-rated cheap hotels in Helsingør

  • 915 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
  • 598 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
    623 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
    649 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
  • 566 kr pr. nat
    Forventet pris for:jul. 2024
  • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Helsingør