Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed (Schönberg, Tyskland)

Hele huset/lejligheden 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed (Schönberg, Tyskland)

Om 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed

2017 nyrenoveret og moderne møbleret 2 værelses lejlighed hund tilladt Velkommen og rart, at du er interesseret i vores lejlighed 'dat lütte Strandgood'.Her er nogle oplysninger om dit fremtidige feriehus.** Linnedspakke skal bookes separat, detaljer findes i teksten nedenfor ****** Hvis du ikke booker en tøjvaskpakke, har du brug for et 180 x 200 monteret ark til æskefjedersenge ***Lejligheden blev totalrenoveret og moderniseret i 2017. Lejligheden udlejes fra 1. april 2017. Den 42 m² store 2 værelses lejlighed med egen terrasse er ideelt og roligt beliggende på Schönberger-stranden. Den omfattende sandstrand ligger ca. 300 m fra lejligheden. Lejligheden er moderne, venlig og lys. Udstyret inkluderer et veludstyret nyt udstyret køkken, en ny meget komfortabel funktionel sofa, der let kan konverteres til en anden Kan konvertere seng, en ny kasse forårsseng 180 x 200, et moderne nyt badeværelse med bruser. Lejligheden ligger i stueplan med direkte adgang fra sin egen parkeringsplads og er integreret i et boligkompleks med 19 lejligheder. Lejligheden er fri for barrierer og er velegnet til gæster med gåproblemer (egnet til kørestolsbrugere i begrænset omfang - med en 5 cm høj hæl ind i lejligheden og en 15 cm hæl til terrassen).Lejligheden er en ikke-ryger lejlighed !!Din velopdragne hund er meget velkommen hos os, vi opkræver 10 euro pr. Reservationsdag og hund. Desværre må vi beregne det ekstra, da Fewo ikke har nogen muligheder for hunden pr. Dag. En hundestrand er i umiddelbar nærhed. Lad ikke din hund ligge i sofaen, men velopdragne hunde vil heller ikke være med dertil.Butikker og forskellige restauranter er i nærheden.Udstyr til lejligheden:W-LAN2 tv'er (stue og soveværelse)KaffeevollautomatModerne køkken med keramisk kogeplade (4 kogeplader) og ovnNyt moderne brusebadKasse forårsseng 180 x 200 cmKomfortabel funktionel sofa, der kan bruges som 2. plads Kan konvertere sengEgen terrasse med havemøblergrillI boligen kan du bruge en vaskemaskine og tørretumbler mod betaling (50 cent kræves)Vi tilbyder også en vaskeri pakke til 20 euro pr. Person. Dette inkluderer:- Sengelinned 1 x pr. Person (pudebetræk, dynebetræk, monteret lag til boksens forårsseng, om nødvendigt et ark til den funktionelle sofa til en tredje person)- Et stort håndklæde og et lille håndklæde  pr. person- 2 viskestykkerSchönberger-stranden er underlagt besøgsafgift, og vi er nødt til at hente den kontant ved ankomsten. Fra 15. marts til 30. april er det 1,10 euro per person per dag1,5 til 30,9 er det 2,50 euro per person per dag1. 10 til 31.10 er det 1,10 pr. Person pr. DagBesøgende under 18 år er fritaget for turistskatReduktioner Ext. Folk modtager en reduktion på 50% af den forfaldne byskattesats fra en 50%-note (handicappet pass)Ledsagende personer også (B-bevis for behovet for konstant akkompagnement)Medbring passende kontanter med dig.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Kabel-TV
  3. Wi-fi
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed

  • Er der et poolområde på 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed?

    Nej, 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed?

    Ja, 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed?

    Ja, 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed?

    Populære attraktioner i nærheden af 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed inkluderer Hansa Park, Kiel Julemarked, Kiel Seaport, Dieksee, Ristinge, Aquarium Geomar, Kiel Hauptbahnhof, Sluice System in Kiel-Holtenau.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed?

    Afbestillingspolitikken for 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.