Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier (Schönberg, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier (Schönberg, Tyskland)

Om Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier

Dejlig møbleret lejlighed med have 200 m fra stranden og molen 4-personers lejlighed på Schönberger StrandVores 2 værelses lejlighed, eksklusivt møbleret i en fornemme landstilsstil, er ca. 50 m² stor og har plads til 4 personer. Det er beliggende i en lille lejlighedsbygning i en central beliggenhed ved en gågade, kun ca. 150 m fra stranden, promenaden og molen.Køkkenet, kabysse, som de siger i nord, er fuldt udstyret. Vaskemaskine og tørretumbler er klar i huset. Stereoanlæg og tv med dvd-afspiller er tilgængelige.En smuk, lille have med en solterrasse, havestole, grill, atzteken komfur og en strandstol hører til lejligheden samt to private parkeringspladser.Schönberg .. det er naturen!Øst for statshovedstaden Kiel, midt i det uspolerede landskab i 'Probstei' med sine omfattende naturreservater, store skove og indre søer, ligger feriestedet og det populære Østersø-resort 'Schönbergerstrand' direkte på den kilometer lange naturlige sandstrand i Kiel Bugt. Vores ferieområde er endnu ikke så overfyldt og derfor billigere end andre badebyer på Østersøen, men mindst lige så godt! Strandens brede flade vandzone, kærligt designet legepladser og trafikdæmpning er ideelle betingelser for en familieferie.Attraktive gang- og cykelstier z. B. langs Fördewanderweg på promenaden i Kielfjorden over det berømte Østersø-resort Laboe til Kiel inviterer dig til lange ture.I den naturlige skønhed af 'Probstei' er der en række sports- og fritidsmuligheder, såsom: tennis, squash, badminton, golf (i Heikendorf og Howacht), minigolf, ridning, sejlsport, dybhavsfiskeri, vandski og bowling. Cykel- og bådudlejning. Ride og pony gård er på stedet, opvarmet svømning og eventyr puljer i nærheden, en boulebane lige overfor.Schönbergerstrand er et af de mest berømte surfområder i Schleswig-Holstein. En surfing, sejlsport og motorbådskole ligger 250 m væk på stranden.Forskellige begivenheder i spa-administrationen samt en række udflugter z. B. i det nærliggende Holstein Schweiz med sine romantiske indre søer, til Femern eller bådture z. B. ved Kiel-kanalen, Kiel eller Danmark og Sverige giver yderligere variation. Du kan også bruge mulighederne i Holm spa-center med saltlake spa, massage osv. Et moderne udstyret fitnesscenter er også på stedet. Der er aftenunderholdning i de lokale restauranter, barer og diskoteker.Kulturelt interesserede gæster finder ikke kun et omfattende udvalg i Kiel hvert 20. minut, Schönberg tilbyder også sine gæster museer, såsom det unikke barndomsmuseum, det kærlige lokalhistoriske museum og som specielle attraktioner, molen, den lejlighedsvise strandbiograf og en af de mest berømte tyske museumsbaner. der kører med sine historiske damptog mellem Schönberg og Schönbergerstrand.Også og især i den stille og afsondrethed uden for den aktuelle sæson har Østersøen ved Schönbergerstrand sin egen specielle charme.Uanset hvad, prøv det. Vi ser frem til at møde dig!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier

  • Er der et poolområde på Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier?

    Nej, Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier?

    Ja, Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier?

    Ja, Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier?

    Populære attraktioner i nærheden af Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier inkluderer Hansa Park, Kiel Julemarked, Kiel Seaport, Dieksee, Ristinge, Aquarium Geomar, Kiel Hauptbahnhof, Sluice System in Kiel-Holtenau.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier?

    Afbestillingspolitikken for Lovingly Furnished Apartment With Garden 200 M From The Beach And Pier varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.