Hoteller i Vejle (Region Syddanmark, Danmark)

 1. 1.695 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 2. 840 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 3. 606 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 4. 955 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 5. 1.026 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 6. 513 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 7. 739 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 8. 741 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 9. 588 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 10. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Vejle

Find utroligt billige hoteller i Vejle, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Vejle online
 • Find et billigt hotel i Vejle!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Vejle

 • 1.041 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 547 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 745 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 890 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

VEJLE – FULD AF NATUR OG KULTUR

På den østlige side af Jyllands kyst og for enden af Vejle Fjord finder du den hyggelige jyske by, Vejle. Byens placering lige ved fjorden er både smuk og praktisk. Smuk, forbi du kan opleve den skønne natur både i byen og i det omkringliggende område, hvor fjorden og skovene er dominerende. Praktisk, da Vejle er ganske nem at komme til hvorvidt du ankommer i bil (gode motorvejsforbindelser fra både Jylland, Fyn og Sjælland), tog (stationen finder du i bymidten), fly (Vejle ligger kun 30 kilometer øst fra Billund lufthavn), og du kan sågar ankomme i båd til Vejles charmerende lystbådehavn.

Vejle har en dejlig bymidte, hvor du vil kunne nyde både byens attraktioner, restauranter og caféer men også de mange lækre butikker. Vejle er nemlig blevet kåret til Danmarks Bedste Handelsby , så der er en masse at både se og opleve i den jyske fjordby.

VEJLE BYMIDTE

Vejles charmerende bymidte byder på en række spændende attraktioner og ikke mindst et område af gågader med butikker, caféer og restauranter.

Den næsten 1 kilometer lange gågade strækker sig over Søndergade, Torvegade, Nørregade og Vestergade. Som forlængelse af gågaden vil du kunne se det flotte indkøbscenter Citycenter Bryggen, hvor du kan finde over 80 lækre butikker med varer inden for både mode, sko, kosmetik, bolig og dagligdagsvarer. Her er du næsten garanteret at finde tilbud på gode, billige varer.

Gå på opdagelse på gågadens mange små sidegader, hvor du vil kunne finde den ene gemte perle efter den anden i form af specialbutikker og gårdmiljøer. Er du i Vejle på en lørdag, kan du tage et smut forbi Nørretorv, hvor du finder et torvemarked, som primært byder på frisk frugt og grønt.

Kunne du tænke dig en lidt mere organiseret gåtur, kan en vandretursfolder fra VisitVejle, som ligger på Banegårdspladsen, virkelig anbefales. Med udgangspunkt i folderen med både kort og oversigt over attraktionerne kan du i dit eget tempo opleve alt, hvad Vejles gamle by og bymidte har at byde på.

Bliver du lidt sulten under gåturen eller midt i al shoppingen, kan et lille stop på Kaffe Baren på Torvegade midt i Vejles centrum være tiltrængt. Her kan du nyde en skøn kop kaffe – og udvalget er stort! – samt lidt lækkert til ganen om dette er en let frokost eller et stykke kage.

Vil du helst bruge dine penge i Vejles mange butikker og ikke på dyre hoteller, så er Danhostel Vejle Vandrehjem en oplagt mulighed for en billig overnatning. Det er et rigtig dejligt vandrehjem og samtidig et godt alternativ til et bed & breakfast og et lille hotel. Værelserne er rene og med egen bruser, og du kan endda leje cykler på stedet, så du kan nyde både vejles hyggelige bymidte og omkringliggende natur med både skov og fjord.

FOKUS PÅ BÅDE MILJØ OG KULTUR

Under dit ophold i Vejle er det bestemt anbefalelsesværdigt at besøge Økolariet , som du finder midt i byen lige ved stationen. Her er gratis entré for alle i alle aldre, så undskyldninger for ikke at besøge dette moderne museum og oplevelsescenter er der ingen af. Specielt hvis du er i Vejle med børn, vil de have en god mulighed for at lære mere om genbrug, naturen, miljøet, klima og innovation. Sloganet til Økolariet beskriver ganske tydeligt, hvad du kan forvente under et besøg: Viden gennem oplevelser.

Lige ved det moderne Økolarie finder du Vejles ældste bygning – Sct. Nicolai Kirken, som er bygget helt tilbage i 1250’erne. Mange kirker både i Danmark og udlandet er blevet opkaldt efter den hellige Sct. Nicolai, som var én af middelalderens mest populære helgener – børnenes og søfarernes helgen. Derfor blev mange kirker, anlagt ved steder, men kunne sejle til, opkaldt efter ham – og Vejle er et typisk eksempel på dette. Kirken indeholder et imponerende klokkearrangement med hele 48 klokker, der smukt spiller et par minutter hver dag kl. 8.15, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 og 20.00. Hver lørdag formiddag er der yderligere en klokkespilkoncert.

Kunne du tænke dig et dejligt hotel tæt på Vejle centrum, er Scandic Jacob Gade kun en kort gåtur fra både Økolariet, Sct. Nicolai Kirken og de hyggelige gågader. Dette 3-stjernede hotel byder på en moderne indretning, hvor du kan nyde alt fra et super fitness centre, gratis parkering, wifi på hele hotellet, en morgenmadsbuffet med alt, hvad hjertet kan begære og ikke mindst et samarbejde med Vejle Musikteater, som ligger lige rundt om hjørnet fra hotellet. Med dette samarbejde kan hotellet tilbyde meget professionelle kongresser, events og konferencer – perfekt til den forretningsrejsende.

På Vejle Musikteater kan du også opleve nogle helt fantastiske kulturelle oplevelser, og det er bestemt værd at undersøge, hvad der sker på Musikteateret under dit ophold i Vejle. Du kan se det bedste inden for både dansk og international stand-up, musicals, opera, teater og meget, meget mere.

Du finder også den hyggelige Bypark med Byparkens Sø lige ved Musikteateret, og her kan du nyde et dejligt grønt område med både sø og å. I Byparken er der også indrettet adskillige legepladser, som børnene er store fans af. På hotellet Scandic Jacob Gade kan du besøge den dejlige café i stueetagen, hvor du på terrassen kan se ud over den dejlige park med det store springvand, som er så karakteristisk for netop denne park.

VELVÆRE I VEJLE

Vejle er også en skøn by at tage til, hvis du gerne vil oplade dine fysiske og mentale batterier om dette er alene, med en god ven eller veninde eller den eneste ene.

Naturen omkring Vejle kan forekomme næsten meditativ med den smukke fjord og omkringliggende skove. Dette er specielt tydeligt med et ophold på det skønne 4-stjernede hotel Munkebjerg, som du finder lidt over 5 kilometer fra Vejles centrum. Her kan du nyde hele fire unikke restauranter og besøge den overdådige vinkælder. Udendørsaktiviteter er der også masser af, i form af tilknyttede golfbaner, en tennisbane, en petanquebane og en krolfbane på 12 huller. Krolf er et sjovt spil for hele familien baseret på en blandning af de i forvejen populære spil – kroket og golf.

Er vejret ikke helt til udendørsaktiviteter kan du nyde en dejlig spa, hvor adskillige spabehandlinger og -massager er mulige at bestille både som individuel og som par. Hotellet er endvidere et af Danmarks smukkeste beliggende hoteller med sin betagende udsigt over Vejle Fjord, som du kan nyde i alle årets sæsoner de fleste steder på hotellet og værelserne.

Skulle dette ikke være nok, har Munkebjerg også et lille kasino, hvor du kan give dig i kast med 21, Black Jack og andre nervepirrende spil.

Desuden er det selvfølgelig muligt at tage på en hyggelig tur til Vejles bymidte med alle dens attraktioner, restauranter, caféer og butikker. Der er meget at se og opleve i Vejle, og hvordan netop din tur og dit ophold skal forløbe er selvfølgelig helt op til dig – men mulighederne er mange.

Our top-rated cheap hotels in Vejle

 • 1.079 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 908 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 654 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed