Hoteller i Århus (Region Midtjylland, Danmark)

 1. 595 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 2. 1.065 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 3. 898 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 4. 684 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  845 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 5. 850 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 6. 939 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 7. 665 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 8. 1.157 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 9. 1.249 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024

Hoteller i Århus

Find utroligt billige hoteller i Århus, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Århus online
 • Find et billigt hotel i Århus!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Århus

 • 1.197 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 1.049 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 1.065 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 626 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 799 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 649 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  1.003 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 880 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024

AARHUS – EN BY FULD AF LIV OG FARVER

Danmarks næststørste by, Aarhus, har masser at byde sine gæster. Den livlige og moderne jyske by har en masse spændende attraktioner med noget for enhver smag og interesse. Oplev nogle fantastiske arkitektoniske bygninger, nyd de mange shoppemuligheder og slap af i en dejlig café langs Aarhus Å. Om du er afsted på en romantisk tur med kæresten, afsted med børnene, vennerne, veninderne eller selv vil på en forlænget weekend, så er Aarhus perfekt. I smilets by er der noget for enhver.

NORDENS BEDSTE SHOPPINGBY

Aarhus er blevet kåret som Nordens bedste shoppingby – og dette er ikke uden grund! Aarhus har et væld af shoppingoplevelser, og her er uden tvivl noget for alle. Om du helst shopper i stormagasiner, i små sidegader og spændende kvarterer eller på markeder, så har Aarhus det. Og meget af det. Stormagasiner er der mange af – hele seks i Aarhus City og omegn – men specielt Bruun’s Galleri skal nævnes. Bruun’s Galleri finder du i hjertet af Aarhus lige ved siden af byens største togstation: Aarhus Hovedbanegård. I Bruun’s Galleri kan du nyde over 100 butikker alle ugens dage med det nyeste inden for mode, boligindretning, smykker og sko. Derudover er der mange caféer og restauranter, for ikke at forglemme en stor biograf.

Shopper du helst i hyggelige gågader og små sidegader, så er Aarhus også den rette by for dig. Strøget er en næsten én kilometer lang hyggelig gågade, som strækker sig fra Hovenbanegården til Aarhus Domkirke. Her er alt hvad hjertet kan begære af skønne butikker og spisesteder, og du er sikker på at finde mange gode tilbud i butikkerne. For enden af Strøget og lige rundt om hjørnet fra den flotte Domkirke, finder du Café Piccolina – en skøn italiensk restauranter med måske de bedste pizzaer i byen. Den italienske perle har en rolig og afslappet stemning med en skøn mild duft af nybagt pizza. Et perfekt pusterum midt i al shoppingen.

Omkring Domkirken finder du mange dejlige brostensbelagte gader og stræder. Det er den gamle bydel, også kendt som Latinerkvarteret. Denne charmerende del af byen er som en hyggelig gammel oase midt i en moderne og pulserende by. Med hyggelige kaffebarer, restauranter, bagerier, genbrugsbutikker og mærkevarebutikker er du sikret en skøn oplevelse i den dejlige bydel.

Søger du en billig overnatning i hjertet af Aarhus og vil hellere bruge penge i de mange spændende butikker end på et dyrt hotel, så er det lille vandrehjem Simplebed Hostel et rigtig godt bud. Lige ved Aarhus Å og dermed i centrum af byen er du tæt ved både butikker, seværdigheder og spisesteder. Det er også muligt at bruge stedets køkken, hvilket kan gøre din tur til Aarhus væsentlig billigere uden mange dyre cafébesøg.

EN REGNBUE AF FARVER OG AKTIVITETER I AARHUS

En kort gåtur fra Strøget og Latinerkvarteret finder du ARoS ved Vester Allé. ARoS er et stort kunstmuseum og et must see, hvis du interesserer dig bare en smule for kunst, design, arkitektur og kultur. Blandt højdepunkterne på dette museum er skulpturen ”Boy”. Den 4,5 meter høje skulptur lavet i glasfibre vejer 500 kg og forestiller en dreng på hug. Boy er ufattelig livagtig med mange imponerende detaljer. Men, den absolut største attraktion er Your Rainbow Panorama på toppen af ARoS-bygningen. Your Rainbow Panorama, også kendt som ”Regnbuen”, er et mesterværk uden lige. En cirkelformet 150 meter lang og 3 meter bred gang på toppen af bygningen udført i glas i alle regnbuens farver, giver et 360 graders udsyn over Aarhus by og bugt. Det er en smuk, sjov og spændende oplevelse både for børn og voksne. Hvis du er i Aarhus på en onsdag, kan du nyde udsigten af solnedgangen fra Regnbuen, da der er åbent helt til kl. 22.

Rundt om hjørnet fra ARoS ligger Aarhus Rådhus. Denne imponerende bygning er tegnet af den internationalt anerkendte arkitekt Arne Jakobsen sammen med Erik Møller. Bygningen blev fredet i 1994 – kun tre år efter den var færdigbygget. Nyd den spændende bygning med en gåtur i Rådhusparken, som er en dejlig grøn oase lige ved Rådhuset.

Aarhus har mange rigtig dejlige hoteller, men søger du et hotelophold med charme og luksus er Hotel Royal perfekt. Aarhus’ ældste hotel har meget at byde på med skønne værelser, en imponerende morgenmadsbuffet, mødefaciliteter, egen restaurant, fitness center og endda et kasino. Med en beliggende ved Store Torv i hjertet af Aarhus kan man ikke efterspørge mere.

Er du afsted med kæresten eller ægtefællen, er Aarhus en skøn by at gå og cykle ture i – specielt langs Aarhus Å, hvor der også er muligheder for at stoppe op og nyde en is. Aarhus er en cykelby og har mange dejlige afmærkerede cykelture både i og omkring Aarhus. Dette giver en skøn mulighed for at opleve både by og natur tæt på. Der er rig mulighed for at leje en af de mange bycykler, som er parkeret næsten overalt i byen på de mere end 50 bycykelparkeringssteder. Da Aarhus er meget kuperet, kan du med fordel planlægge din rute inden du tager afsted med hjælp fra Cyklistforbundets hjemmeside og ruteplanlæggeren. Her kan du indsætte dine ønskede destinationer og samtidig få information om højdemeter, anslået tid og attraktioner, du kommer forbi under cykelturen.

SMILETS BY I BØRNEHØJDE

Aarhus er også kendt som Smilets by. Og hvilket smil er bedre end et glad barns? Selv blandt de mange spændende butikker og kunstmuseer, har Aarhus også meget at tilbyde sine yngre gæster.

En tur i Tivoli Friheden er en garanteret vinder, hvor de små – såvel som voksne – kan nyde forlystelser og sjov. Her er alt fra vilde rutsjebaner til fredelige karruseller og legepladser. Med en beliggenhed i en smuk skov ikke langt fra Aarhus City egner Tivoli Friheden sig både som en heldagstur eller blot nogle timers sjov.

En anden dejlig oplevelse med børnene er en tur i Segworld syd for Aarhus. Her kan I blive udfordret og underholdt i de mange spændende bjerg- og ørkenlandskaber alt imens I afprøver det banebrydende køretøj – Segway. Med en speciel bane for mindre børn er dette en oplevelse for alle – drenge og piger, store og små, voksne og børn. Det skal også siges, at dette kan være en meget populær aktivitet på firmature, polterabender og ture med vennerne.

Aarhus er en skøn by, som har noget at byde på hvorvidt du er interesseret i kunst og arkitektur, om du virkelig vil shoppe amok i skønne butikker, eller om du bare kunne tænke dig nogle dage til at nyde den charmerende jyske by.

Med tilnavnet ”Smilets by” er der meget at leve op til, men ikke mere end hvad Aarhus uden tvivl kan klare.

Our top-rated cheap hotels in Århus

 • 989 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 822 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 1.002 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 633 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 742 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 895 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 523 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Århus