Hoteller i Odense (Region Syddanmark, Danmark)

  602 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  987 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
  820 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 1. 1.042 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 2. 839 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 3. 521 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 4. 505 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 5. 698 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 6. 994 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 7. 782 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024

Hoteller i Odense

Find utroligt billige hoteller i Odense, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Odense online
 • Find et billigt hotel i Odense!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Odense

 • 1.050 kr pr. nat
  Forventet pris for:sep. 2024
 • 954 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  1.295 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 705 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  800 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
  790 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 514 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 • 485 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024

Oplev eventyrlige Odense

Mange forbinder Odense med eventyrdigteren H.C. Andersen. Dette er ikke uden grund, da den fynske by netop er hans fødeby. I den gamle bydel kan du besøge H.C. Andersens barndomshjem og museet H.C. Andersens Hus, hvor det er muligt at blive klogere på mennesket bag de mange verdensberømte eventyr.

Men Odense har også meget andet at byde på.

Som Danmarks tredje største by og med en historie, som kan spores helt tilbage til år 988, er der meget at se og opleve. Hvorvidt du er interesseret i dansk historie og gamle bygninger, eller mere er til shopping med det nyeste indenfor både danske og internationale mærker, eller blot vil slappe af i hyggelige, grønne omgivelser og nyde god mad, så skuffer Odense ikke.

Der var engang…

Eventyrdigteren Hans Christian Andersen blev født i Odense i 1805. Dette faktum har efterfølgende betydet, at turister valfarter til Odense for at se hans barndomshjem på Munkemøllestræde 3 i den gamle bydel, hvor han boede sammen med sine forældre fra 1807-1819. Museet H. C. Andersens Hus er en kort gåtur fra barndomshjemmet, og her er der rig mulighed for at lære mere om manden bag eventyrene og se, hvordan han levede. Børnefamilier har desuden mulighed for en skøn oplevelse i Børnekulturhuset Fyrtøjet, hvor H.C. Andersens eventyr formidles gennem fortællinger, teater, billedkunst og leg.

Overalt i byen kan man finde statuer fra de mange eventyr, H.C. Andersen skrev. Det kan blive en sjov leg at gå på opdagelse for at finde statuerne for eksempelvis den flyvende kuffert, den standhaftige tinsoldat, hyrdinden og skorstensfejeren, de vilde svaner og kejserens nye klæder.

Eventyrstemaet er at finde overalt i Odense, hvilket giver byen en helt speciel charme elsket af både børn og voksne.

Tæt ved H.C. Andersens Hus finder du det 3-stjernede hotel City Hotel Odense. Odense har mange hoteller at byde på, men med den centrale placering af City Hotel Odense, er du inden for gåafstand til mange af Odenses attraktioner, parker og restauranter. Hvorvidt din tur til Odense har været planlagt længe, eller om det er en ”last minute” beslutning, så er dette hotel en god løsning midt i centrum med både wifi og gratis aflåst parkering. Er turen til Odense med kæresten eller ægtefællen, er I ved et ophold på City Hotel Odense tæt på den romantiske gourmet restaurant ”Under Lindetræet”. Her kan I nyde skøn mad og vin både til frokost og aftensmad eller måske endda prøve deres eftertragtede brunch, som serveres lørdag og søndag.

Odenses oaser

Odense har mange skønne parker , hvilket giver både turister og beboere mulighed for en velfortjent pause og for slappe helt af i grønne omgivelser. Hvis det danske vejr tillader det, er det en oplagt mulighed at nyde en picnic eller blot en rolig gåtur i en af de mange parker. Gå eksempelvis en tur i Kongens Have, som blev anlagt i 1720’erne og kan findes lige ved Odense Slot – en smuk hvid bygning fra 1723.

I H.C. Andersen Haven, også kendt som Eventyrhaven, kan både du gå en tur langs åen eller betragte et af byens vartegn Sankt Knuds Kirken – Odenses Domkirke bygget i 1300-tallet. Mange mener, at denne imponerende kirke er blandt Danmarks flotteste gotiske bygningværker.

Lige ved Domkirken er det muligt at gå igennem en gammel sort smedejernslåge, som leder ind til Klosterhaven. Denne skønne lille have giver en unik rejse tilbage i tiden. Her finder du nemlig en imponerende samling af over hundrede læge- og krydderurter, som munkene i sin tid brugte til at helbrede byens borgere for alt fra maveonde og hovedpine til mere alvorlige sygdomme.

Også Ansgar Anlægget lige ved Ansgars Kirke og Assistens Kirkegård er store grønne områder i Odense. Men specielt én park skal uden tvivl nævnes: Munke Mose. Her kan du opleve fisketrappen, hvor ørreder kan springe uhindret op igennem åen. Det er også muligt at leje en robåd eller tage med Odense Åfart på en dejligt tur, hvor du kan nyde byen fra åens stille vand.

Søger du billig overnatning i Odense City er Amalie Bed & Breakfast en oplagt mulighed med en beliggenhed tæt ved Kongens Have, Odense Banegård, Danmarks Jernbanemuseum og den gamle bydel. Her kan du finde billige værelser og med fri adgang til køkkenet, er det muligt selv at lave mad. Med mange supermarkeder i nærheden, er dette uden tvivl en god og billig måde at besøge Odense på.

En aktiv by

I kontrast til de grønne områder i Odense, finder du også en levende og aktiv del af byen fyldt med butikker, museer og cafeer. På Brandts Museum for Kunst og Visuel Kultur er der mange spændende og moderne udstillinger, og med en samling på ikke mindre end 15.000 kunstværker er der nok at gå igang med. Kunstbygningen Filosoffen er også en yderst interessant oplevese, da dette ikke er et traditionelt museum, men snare et kreativt vækststed for kunst og design. Ucensorerede udstillinger fra nye kunstnere gør dette sted unikt. Centrum byder også på mange forskellige slags butikker i alle prisklasser – specielt på de to gågader Kongensgade og Vestergade.

En velfortjent pause midt i den aktive bykerne kunne byde på en dejlig is i det populære ishus Paradis, som ligger lige ved H.C. Andersens barndomshjem og Vestergade. Her er der mange forskellige smage at vælge imellem, så mon ikke der er noget for alle.

Hvis en is ikke er nok til at stille sulten, byder Goma på Kongensgade på lækker sushi. Så lækker, at selv ikke-sushi-fans kan nyde den populære japanske mad.

Hvis vejret er godt, er gågaderne en skøn måde at shoppe i Odense, men hvis det derimod er dårligt vejr, er Rosengårdcentret – Danmarks næststørste butikscenter – en oplagt mulighed. Her er du sikker på at finde masser af gode tilbud. Centret ligger dog lidt uden for centrum, men lige ved O2, som er vejen omkring Odense.

Ved O2-vejen finder du også Odense Zoo, som er meget populært for børnefamilier. Her er det muligt at komme helt tæt på mange af dyrene og endda være med på ”morgen ekspeditionen”, hvor man kan komme ind bag kulisserne og få et spændende indblik i dyrenes hverdag.

1,5 kilometer fra Odense Zoo og 1,7 kilometer fra centrum ligger hotellet Best Western Hotel Knudsens Gaard. Dette 4-stjernede hotel består af bindingværksbygninger, som danner en skøn ramme om en hyggelig og charmerende gårdplads. Hotellet er perfekt for børnefamilier med en placering mellem Odense Zoo og centrum af byen. Par kan nyde den romantiske og landlige idyl med et twist af moderne detaljer ikke langt fra Odenses mange seværdigheder og restauranter. Hotellet er også perfekt til forretningsrejser med en business afdeling og nem transportrute – igen, i form af vejen O2 – til Odense Congress Center.

I Odense er der noget for alle. Og som H.C. Andersen så klogt skrev: At rejse er at leve.

Our top-rated cheap hotels in Odense

  1.219 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.195 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 • 975 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Odense