Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4 (Gelting, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4 (Gelting, Tyskland)

Om Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4

Luksuriøst indrettet, 2-etagers, dansk træsommerhus beliggende ... Dette sommerhus er rengjort med effektive rengøringsmidler. Vores rengøringspersonale følger alle retningslinjer fra de lokale myndigheder. Det er muligt at holde afstand ved afhentning af nøgle.Luksuriøst indrettet, 2-etagers, dansk træsommerhus beliggende i første række til vandet i Wackerballig med panoramaudsigt over vandet. Det moderne møblement og de lyse, træbeklædte vægge og skrånende lofter giver huset en lys og venlig atmosfære. På den enestående terrasse på 1. etage, den såkaldte loggia, kan I forlænge den skønne sommeraften. Herfra har I et flot udsyn over Geltinger Bucht og den flotte natur. I stuen kan I sætte jer til rette foran den varmende brændeovn eller fjernsynet med satellitparabol, læse en god bog eller se en spændende DVD-film. Fra stuen har I ligeledes en pragtfuld havudsigt til Østersøen lige på den anden side af strandvejen. Det veludstyrede, åbne køkken er flot indrettet med en dejlig granitkogeø. De tre soveværelser har i alt plads til seks personer og til børnene er der højstol og barneseng. Efter en lang dag i den friske luft kan I slappe af og forkæle jer selv med undervandsmassage i spabadet eller en svedetur i husets sauna. Fra stuen er der adgang til terassen med panoramaudsigt over stranden. Her kan I nyde udsigten, mens I solbader eller holde en hyggelig grillaften med venner og familie. I området er der mange seværdigheder, som f.eks. vandslottet i Glücksburg, museumhavnen og science center Phänomenta i Flensburg. En god oplevelse for både børn og voksne. Naturområdet Geltinger Birk er det perfekte sted for lange gåture, ligesom der er gode cykelruter i området omkring Wackerballig. Gas afregnes pr. kubikmeter.Inddeling: Køkken(komfur(elektrisk), emhætte, kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab(+ fryser), tørretumbler, vaskemaskine), Stue/soveværelse(34 m2)(Fjernsyn(parabol, Tyske TV-kanaler), kakkelovn(træ), DVD-afspiller, CD-afspiller, stereoanlæg, barnestol), soveværelse(20 m2)(enkeltseng, dobbeltseng, barneseng), soveværelse(20 m2)(enkeltseng, dobbeltseng), soveværelse(6 m2)(2x enkeltseng), badeværelse(gulvvarme)(badekar eller bruser, vaskekumme, toilet), badeværelse(vaskekumme, toilet), Bubble bath(privat, indendørs, varmelegeme, tømmes), terrasse(15 m2), terrasse(overdækket, 9 m2), grillDisse omkostninger er mandarotiske og opkræves på stedet. De er ikke inkluderet i lejeprisen.: Kæledyr; Max. 2; gratisSengelinned; Muligt at leje per pakke, € 18 p.p./OpholdStrøm; € 0,44/kWhOpvarmning / Energi; € 0,90/m3Vand; € 5,30/m3Valgfrie tjenester, som du kan arrangere på stedet: Håndklæder; Inklusiv i prisen når du lejer en linnedpakkeViskestykker; Inklusiv i prisen når du lejer en linnedpakkeWifi; Ikke tilgængeligtBarneseng; € 10/opholdHøj stol; € 10/ophold

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4

  • Er der et poolområde på Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4?

    Nej, Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4?

    Ja, Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4?

    Ja, Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4?

    Populære attraktioner i nærheden af Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4 inkluderer Flensborg Julemarked, Danfoss Universe, Kollund, Fåborg Havn, Fynshav Badestrand, Rømø-Sylt Linie, Søby, Tolk-Schau Amusement Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4?

    Afbestillingspolitikken for Three-Bedroom Holiday Home In Gelting 4 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.