Hoteller i Middelfart (Region Syddanmark, Danmark)

 1. 961 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 2. 789 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 3. 990 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 4. 631 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 5. 686 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 6. 659 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 7. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 9. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 10. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Middelfart

Find utroligt billige hoteller i Middelfart, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Middelfart online
 • Find et billigt hotel i Middelfart!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Middelfart

 • 623 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 939 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 649 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 817 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 774 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.120 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

MIDDELFART – OPLEV BYEN OG BÆLTET

På den fynske vestkyst lige ved Lillebælt og hvor de to Lillebæltsbroer forbinder Fyn og Jylland, ligger den charmerende by Middelfart .

Middelfart er stedet, hvis du vil have nogle dejlig oplevelser både i den danske natur og i en hyggelig bymidte. Middelfart har mange spændene attraktioner, her iblandt CLAY museet, Hindsgavl Dyrehave, Den Gamle Lillebæltsbro og ikke mindst den hyggelig havnefront med gågader og specialbutikker i massevis. Middelfart er nemlig Specialisternes By.

SHOPPING I MIDDELFART

Middelfarts rige historie som handelsby gør byen til et rigtigt spændende sted at shoppe den dag i dag. Her er et stort udvalg af både specialbutikker, større varehuse samt caféer og restauranter, som alt sammen hører til en god shoppedag. Som noget helt unikt ligger gågaden i Middelfart helt ned til havnen , hvilket kun gør al butikskiggeriet til en endnu smukkere oplevelse med udsigten over Lillebælt og stemningen fra den hyggelige havn.

Størstedelen af byens butikker finder du inden for gåafstand fra havnen med adskillige gågader, som leder dig fra den ene spændende butik til den anden. Middelfart er stolt af sin position som Specielisternes By – blandt andet forbi du finder så ufattelig mange specialbutikker her. Er du vild med mode, sko, legetøj, lingeri, brugskunst, elektronik, sport, økologi og helse eller personlig pleje, så er Middelfart den perfekte shoppeby til dig.

Al shoppingen kan hurtig gøre én meget sulten, og her er et besøg hos caféen Haileys den perfekte løsning. Med en hyggelig indretning fuld af billeder på væggene og lige ved starten af gågaden, er denne café en oplagt mulighed for en lækker frokost. Du kan selv bestemme hvor længe du vil være væk fra butikkerne, da der er en estimeret tilberedningstid ud fra hver ret på menukortet.

Vil du helst bruge dine penge i butikkerne og ikke på dyre hoteller, så er By the Bridge bed & breakfast et rigtig godt bud på en billig overnatning. Kun 2,8 kilometer fra centrum ligger dette B&B med faciliteter som gratis wifi, parkering, TV på værelserne, gulvvarme på badeværelserne og morgenmad serveret til værelset, hvor der er et lille bord og stole arrangement. Det er et dejligt alternativt til et vandrehjem og et lille hotel.

SEVÆRDIGHEDER

Der er dog meget mere til Middelfarts hyggeligt bymidte end de mange specialbutikker og shoppe-fristelser. Du finder også en række spændende museer og seværdigheder.

CLAY Keramikmuseum Danmark er et af disse museer. CLAY har én af Europas fornemmeste samlinger af keramisk kunst og med en placering lige ud til Lillebælt, er stedet bestemt et besøg værd. Som noget helt unikt kan du se en præsentation af den kongelige porcelænssamling, hvilket er en stor attraktion for både danske og udenlandske turister. CLAY har ud over den imponerende faste udstilling også en række skiftende særudstillinger og tematiske arrangementer, som giver museet et levende og skiftende udtryk. Det faktum, at selve museet ligger i en skulpturpark og lige ved vandet, gør at der er mange dejlige kulturelle oplevelser i vente.

Hvis det danske vejr tillader det, er et besøg i den smukke naturpark Hindsgavl Dyrehave en dejlig oplevelse for både børnefamilier og par. Her kan du opleve naturen omkring Lillebælt på sit allerbedste. Grusstier i skoven, kysten ved vandkanten, bålpladser, udsigtspunkter, skrænter, åbne sletter og en garanti på at se de mange kron- og dådyr, som naturparken har at byde på. Det er et perfekt sted at gå hånd-i-hånd væk fra en ellers travl hverdag. Eller få sved på panden med de mange udendørsaktiviteter, som du kan prøve i naturparken: Løberuter, cykelture, rideture og faste poster til dyrehavens eget orienteringsløb.

Efter en lang og dejlig dag i Middelfart og den omkringliggende natur er det dejligt at komme tilbage til et lækkert hotelværelse. Der er mange hoteller at vælge imellem i Middelfart – og mange af dem er billige, specielt hvis du booker på tilbud. Et af disse dejlige hoteller er Park Hotel . Dette 3-stjernede hotel ligger tæt ved togstationen og er i gåafstand til byens hyggelig havn med butikkerne og restauranterne. Den smukke gamle bygning, som huser hotellet var oprindeligt et hospital, men er i dag et moderne hotel i høj kvalitet og med konferencefaciliteter. Servicen hos Park Hotel er i særklasse. Gæster kan frit benytte softicemaskinen, og der er gratis frugt, snacks og varme drikke samt en gratis filmpakke, som du kan låne. Morgenmadsbuffeten vil ikke skuffe, der er kagebord om eftermiddagen og stor buffet – nogle gange en grill buffet – om aftenen.

BROVANDRING OVER LILLEBÆLT

Middelfarts beliggenhed lige ved Lillebælt giver en fantastisk udsigt over vandet fra havnen og andre steder i byen. Men du kan ikke slå udsigten fra toppen af den gamle Lillebæltsbro.

Det er nemlig muligt at brovandre over broen guidet af den kyndig guide – så kaldt bridgewalking. Brovandringen er en fantastisk oplevelse og skal bestemt opleves, når du er i Middelfart. De eneste to andre steder i verden at opleve bridgewalking er i Sydney og Auckland. Så er Middelfart dog væsentlig nemmere og billigere at rejse til.

Det hele starter ved Velkomstcentret på Galsklintvej, hvor du vil blive mødt af en gruppe erfarne guider. Sammen går I hen til Den Gamle Lillebæltsbro og her vil du og de andre deltagere blive tilkoblet et sikkerhedssystem. Derefter går turen 60 meter opad. I løbet af gåturen på broen vil guiden fortælle om broens historie, arkitektur samt flora og fauna omkring Lillebælt. Dette gør turen til en lærerig oplevelse, og det kan ikke undgås også at blive en smuk oplevelse. Udsigten fra broen er intet mindre end fantastisk. Nyd synet over vandet, Middelfart, Fyn, Jylland, skibene og bilerne, mens vinden blæser, og broen svagt ryster, når toge kører over broen. Måske du er heldig og ser legende marsvin i vandet? Hele turen vil tage ca. 2 timer og det er en oplevelse og et minde om Middelfart, du sent vil glemme.

Our top-rated cheap hotels in Middelfart

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 938 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 520 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 750 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 655 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 490 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Middelfart