Hoteller i Fredericia (Region Syddanmark, Danmark)

 1. 1.695 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 2. 606 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 3. 984 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 4. 1.446 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 5. 901 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 6. 629 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 7. 664 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 9. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 10. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Fredericia

Find utroligt billige hoteller i Fredericia, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Fredericia online
 • Find et billigt hotel i Fredericia!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Fredericia

 • 1.236 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 707 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 661 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 854 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 972 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 687 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 841 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

FREDERICIA

Fredericia er en spændende by med rigtig meget at byde på. Her kan du opleve Danmarkshistorie i særklasse og ikke mindst mærke den dejlige stemning i byen – specielt i den gamle bymidte og uden tvivl under festlighederne i begyndelsen af juli hvert eneste år.

DEN INTERESSANTE BYMIDTE

Fredericia er på mange måder en rigtig dejlig og unik by. Dette bliver eksempelvis tydeligt, når du kigger lidt nærmere på bymidten, som er omgivet af Lillebælt og Fredericia Vold.

I 1600-tallet var der behov for at styrke det danske forsvar til at beskytte landets grænser og ikke mindst bælterne. Derfor blev Fredericia Vold påbegyndt i 1650. I dag har volden ikke den samme funktion, men er i stedet en smuk bypark, som omkranser bymidten. Det er endda et af de største og bedst bevarede fæstningsanlæg i hele Europa.

Som noget helt unikt blev volden bygget inden der var en egentlig bydannelse i forvejen. Fredericia er dermed en af de få danske byer, som er en reel fæstningsby. Dette kan også ses ved gadernes opbygning i bymidten: Alle gader er snorlige og ligger vinkelret til hinanden. Dette er meget specielt, da gamle bymidter ofte har små snoede gader.

I centrum af bymidten på Axeltorvet kan du to gange om ugen opleve et hyggeligt marked. Torvedagene er onsdag og lørdag, hvor torvet fyldes med boder fuld af frisk frugt og grønt.

Der er også i bymidten at du finder mange af byens lækre butikker og ikke mindst caféer og restauranter. På Gothersgade ligger Café Mair”s Køkken, som bestemt er et besøg værd. Her kan du få alt fra en god brunch eller frokost til en lækker middag – endda med live musik enkelte dage. Stemningen er både hyggelig og intim, og du vil uden tvivl blive meget imponeret over anretningen af de mange retter.

Søger du et dejligt hotel i bymidten tæt ved butikkerne og volden, er hotellet Postgaarden et oplagt bud. Her kan du virkelig mærke byens historie på tæt hold med den autentiske indretning i byens ældste hotel. Booker du på et tilbud er der endda en oplagt mulighed for en billig overnatning i hjertet af byen. Der er derudover også faciliteter til at afholde bryllupper, konfirmationer og andre selskaber til festlige lejligheder.

FESTDAGE I JULI

Hvert år d. 5. og 6. juli transformeres Fredericia til én stor fest. Natten mellem d. 5. og 6. juli i 1849 formåede de danske tropper at sende fjenden ud af byen og grænsen blev rykket til Ejderen indtil 1864. De schlesvig-holstenske tropper havde nemlig i flere måneder belejret byen og lige siden 1852 har man fejret den historiske begivenhed med musik, optog, parader, taler og koncerter.

Mange af festlighederne og talerne sker ved Prinsens Port på Volden, hvor der også er et mindesmærke fra slaget – Den Tapre Landsoldat. Dette er udover at være en meget smuk plads fuld af historisk betydning også det første mindesmærke i verden for den ukendte soldat.

D. 5. juli om aftenen mindes man de soldater, som mistede livet under slaget, og den efterfølgende dag er der liv og glade dage i byen. Mange klæder sig ud som soldater og et historisk vingesus går igennem den ellers moderne by. Det er en tilbagevendende begivenhed, som alle i Fredericia ser frem til.

Vil du gerne opleve disse skønne festdage, men er budgettet lidt stramt, så er en billig overnatning på Danhostel Fredericia Vandrerhjem & Kursuscenter ideelt. Fra vandrerhjemmet vil du nemt kunne komme til byens centrum og opleve den gode stemning, og samtidig har vandrerhjemmet en helt fantastisk beliggenhed midt i fredet natur. Her vil du kunne slappe af og lade batterierne op med udsigten over sø og eng. Med et ophold her kan gæsterne endda gratis benytte mange af Fredericia Idrætscenters faciliteter, som inkluderer fitnesscenter, svømmehal, badeland og bowling. Idrætscentret er kun en kort gåtur væk.

FREDERICIA I BØRNEHØJDE

Fredericia er et skønt sted at tage til med børn. Her er mange aktiviteter for børn i alle aldre og Madsby Parken er et stort hit for rigtig mange børnefamilier. Lidt uden for voldene finder du den store, grønne legepark, som byder på masser af aktiviteter og klappe-dyr.

Her kan man snildt tilbringe hele dagen, og der er endda gratis entré for alle året rundt. Dog er der betaling for enkelte aktiviteter som brug af bådene, Madsby Toget og brug af grillene. Det er muligt at medbringe egen mad, men der er også en kiosk, hvor der kan købes is, snacks og drikkevarer.

Det er ganske simpelt én stor legepark fuld af legepladser, sandkassen, gynger, klatretræer, rutsjebaner og ikke mindst en meget imponerende mooncar-bane. Dette er ikke blot en kedelig oval bane, som børnene kan køre på, men snarere et helt vejnet af kørebaner, som de små kan udforske.

Der er også en flor dyreafdeling, hvor børnene kan komme tæt på søde dyr som kaniner, marsvin, heste, æsler, geder, får og papegøjer. Det er muligt at klappe og ae dyrene og endda se dem blive fodret.

Fra Madsby Parken er det muligt at tage det lille tog til en anden populær attraktion i byen, nemlig Den Historiske Miniby. Dette er en tro kopi af byen, som den så ud i 1849 – blot i en tiende del af den rigtige størrelse. Det er et meget imponerende projekt, og der bliver stadig tilføjet nye bygninger til minibyen. Den færdige by regnes med at indeholde hele 1.200 bygninger og ikke mindst en miniudgave af Fredericia Voldene, som allerede kan ses den dag i dag.

Det er muligt at finde en række billige hoteller i Fredericia og omegn, men vil du gerne bo moderne og ikke for langt væk fra centrum og Madsby Parken, kan Best Western Fredericia bestemt anbefales. Det er lidt dyre end mindre hoteller og bed and breakfast, men for lidt flere penge får du rigtig mange lækre faciliteter. Værelserne er dejlige og moderne med smukke, store fotografier af Fredericias attraktioner og natur. Morgenmadsbuffeten har alt, hvor maven kan begære, og du vil kunne nyde hotellets faciliteter som trådløst internet, hotelbar og -restaurant, roomservice, TV-lounge, vaskeri, businesscenter og allergivenlige værelser.

BROVANDRING OVER LILLEBÆLT

Fra Fredericia er det muligt at opleve noget helt specielt og meget smukt. For at få en tilsvarende oplevelse skal du faktisk helt til Sydney eller Auckland i Australien. Det er nemlig muligt at brovandre over Lillebælt – såkaldt ”bridgewalking” – på Den Gamle Lillebæltsbro.

Du vil være del af en gruppe, som sammen med en kyndig og erfaren guide kan gå på broen og nyde udstigning over Lillebælt. Guiden vil undervejs fortælle om broens historie, konstruktion samt flora og fauna i og omkring Lillebælt. Det er en helt unik oplevelse som kan blive prikken over i”et for dit ophold i skønne Fredericia.

Our top-rated cheap hotels in Fredericia

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 649 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.070 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 768 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 329 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed