Hoteller i Herning (Region Midtjylland, Danmark)

  961 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  751 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  1.219 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 1. 644 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 2. 745 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 3. 555 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 4. 899 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  749 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 5. 1.060 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  901 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Hoteller i Herning

Find utroligt billige hoteller i Herning, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Herning online
 • Find et billigt hotel i Herning!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Herning

 • 1.085 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 785 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  878 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

LIVLIGE HERNING

I midten af Jylland finder du den livlige by Herning. Herning er primært kendt for sine store messer, koncerter og konferencer, men der er bestemt meget mere til byen end dette.

Den hyggelige bymidte byder på mange dejlige butikker og restauranter samt det store flotte HerningCentret. Du vil ligeledes også kunne opleve fantastisk kunst og historie i byens mange museer samt den dejlige jyske natur lige uden for byen.

EVENTS I HERNING

Mange tager til Herning i forbindelse med en koncert, en messe, en konference, et standup-show eller en stor sports- begivenhed. Og det er bestemt ikke tilfældigt at så mange store og vigtige begivenheder finder sted her. Forholdene er nemlig optimale.

Størstedelen af disse events afholdes i MCH Messecenter Herning, som du finder lige midt imellem centrum og motorvejen. Dette er Skandinaviens største messe- og udstillingscenter med 15 messehaller og over 10.000 parkeringspladser. Kommer du til Messecentret med tog, har den også sin egen station med et messetog, som køres i samarbejde med DSB.

Derudover finder du også Herning Kongrescenter, MCH Arenaen og Jyske Bank Boxen, der også tit er værter for store events.

Skal du til Herning i forbindelse med et af disse events, vil du blive glad for at høre, at der er mange hoteller at vælge imellem, og mange kan være både gode og billige – specielt hvis du formår at bestille et tilbud.

Best Western Eyde er et dejligt hotel i hjertet af Herning og tæt ved stationen, hvorfra du nemt kan komme til og fra din egentlige destination. Dette 4-stjernede hotel er fornyligt renoveret, men kan dateres helt tilbage til midten af 1800-tallet. Alle værelserne er derfor i rigtig god stand, og du vil opleve en lækker morgenmadsbuffet, trådløst internet og mulighed for at benytte fitnesscentret og saunaen.

MANGE MUSEER

I Herning finder du en håndfuld af spændende museer , som bestemt er et besøg værd. Blandt andet på Museumsgade ligger Frilandsmusset og Danmarks Fotomuseum, mens du kan opleve kunst i verdensklasse i Birk Centerpark.

Frilandsmusset er et interessant museum, også for børn, hvor du vil få et indblik i dagligdagen i 1800-tallets midtjyske hede. Hvordan levede man dengang? Hvad spise man? Hvad arbejdede man med? Alle svarene finder du på museet.

Danmarks Fotomuseum er et tilsvarende spændende museum men på en helt anden måde. Her får du nemlig visuelle oplevelser af højeste kvalitet. Museet fordyber sig i en af tidens største opfindelser nemlig fotografiet og fotografiapparatet. Her er en stor samling af kameraer igennem tiden og optil flere særudstillinger, som både indeholder hverdagsfotografi og yderst tekniske og specielle højdepunkter igennem fotoets historie.

Birk Centerpark er en park i Herning, hvor kunst, kultur, uddannelse og erhverv går op i en højere enhed. Her vil du kunne opleve Carl-Henning Pedersen & Elsa Alfelts Museet, som er en samling af ægteparrets kunstværker. 4.000 kunstværker for at være helt præcis. Ud over de farverige malerier i de mange udstillinger, er bygningen også en arkitektonisk attraktion. Ud over den besynderlige form er bygning, der virker som to separate bygninger, men er forbundet underjordisk, er ydersiden yderligere beklædt med en 90 meter lang stentøjsfrise i blå nuancer og med glade symboler – lavet af Carl-Henning Pedersen selv.

En meget kort gåtur fra dette museum ligger HEART – Herning Museum of Contemporary Art. Her kan du, som navnet også hentyder, opleve moderne kunst i moderne rammer. Museets mission er at udstille, formidle, bevare og indsamle samtidskunst. Der tilbydes en gratis offentlig rundvisning hver anden søndag, så hvis du er i byen på denne dag, er det bestemt værd at tage imod sådan et godt tilbud.

SHOPPING I BYMIDTEN

Hernings bymidte er skøn at gå på opdagelse i, og hvis shoppelysten melder sig, er du kommet det helt rigtige sted. Bredgade er en dejlig gågade syd for byens kirke og lige ved Hotel Best Western Eyde. Her ligger mange dejlige butikker og caféer, som alle fortjener et besøg. Dyrby’s Kaffebar og Shop er en hyggelig kaffebar, hvor du kan få lækker brunch og frokost – selvfølgelig med en dejlig kop kaffe.

HerningCentret er byens store shoppecenter, hvor du finder alt, hvad man kunne tænke sig af modebutikker, dagligvarer og luksusvarer. Centret er åbent mandag til lørdag samt den første søndag i hver måned. Så tag familien med til dette dejlige indkøbscenter, hvor der er fristelser i alle butikker.

Vil du gerne bo billigt under dit ophold i Herning, er det værd at undersøge vandrehjem, bed & breakfast og ferielejligheder. Hos Herning City Apartments kan du leje en lejlighed, hvilket er et rigtig godt bud på en billig overnatning i hjertet af byen tæt ved gågaden og togstationen. Det er endda også muligt at parkere bilen her, hvis du er kørt til Herning.

SKØNNE NATUROMRÅDER

Den friske jyske natur omkring Herning er intet mindre end skøn, og det kan varmt anbefales at tage på ture i den sammen med familie eller venner. Skove, bakker, naturlegepladser og Skjern Å er alt sammen at finde lige uden for byen.

Nord for Herning ligger eksempelvis Løvbakke Skov, hvor et naturcenter blev indviet i december 2013. Her kan du opleve 54 hektar indhegnet skovområde med vilde dådyr – så tag en madpakke og saftevand med til den dejlig dag i skoven.

Syd for Herning finder du Momhøje Naturcenter, som tilbyder skønne oplevelser i naturen. Her er noget for hele familien – naturlegepladser, handikapstier, mange vandrestier, en ridesti, en mountainbikerute, grillpladser, teltpladser og endda et fast orienteringsløb, som altid er en sikker vinder blandt de lidt større børn.

Ja, der er noget for alle i Herning. Både de store internationale konferencer og ture i naturen og shopping i gågaden for den lille danske familie. Herning byder alle velkommen!

Our top-rated cheap hotels in Herning

 • 900 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Herning