Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 5 Bedroom Accommodation In Bogense (Bogense, Danmark)

Hele huset/lejligheden 5 Bedroom Accommodation In Bogense (Bogense, Danmark)

Om 5 Bedroom Accommodation In Bogense

5 værelses overnatning i Bogense Swimmingpoolhus på Nordfyn til 14 personer med masser af aktivitetsmuligheder og fantastisk udsigt over Lillebælt og til Båring VigSøger I et centralt beliggende sommerhus med masser af gennemtænkte detaljer både ude og inde, så kan dette være huset for jer. Med beliggenheden nær Bogense er huset ved Skåstrup Strand det perfekte udgangspunkt for udflugter til Fyns smukke natur, mange attraktioner eller shopping i Odenses mange spændende butikker. Fra huset er der en skøn udsigt (afhængig af afgrøder) til Båring vig, Lillebælt med solnedgang over Jylland, og stranden kan fint nås til fods.Med indendørs pool med modstrømsanlæg, vandrutsjebane og romersk trappe, sauna og spabad samt integreret volleyball net, så byder huset på masser af muligheder for badesjov og wellness – uanset vejr og årstid. Dertil finder I en lækker 5-personers udespa på terrassen med den flotteste udsigt – skabt til et glas champagne mens I nyder solnedgangen over Lillebælt. I tilknytning til den udendørs spa findes en praktisk bruser (sæsonafhængig). Husets aktivitetsrum med billard/bordtennis, dart og fodboldspil indbyder til masser af hyggeligt samvær for alle aldre. Trænger I efter dysterne til kolde drikkevarer og mere afslappende aktiviteter, så står også køleskab, tv-hjørne og Playstation4 klar til brug. Dertil er huset udstyret med Sonos lydanlæg, så I har mulighed for at spille lige netop det musik, I kan lide.Husets hjerte er køkken/alrummet med sofagruppe og langbord, hvor alle kan samles til hyggelig madlavning, fællesspisning og feriehygge med brætspil, en spændende film eller en god bog. Fra køkkenet og spisepladserne er der kig til poolrummet. Husets projektor er installeret, så lærredet kan ses fra pladserne ved spisebordet og fra sofagruppen.Den ene soveafdeling er indrettet ekstra lækkert: udover separat badeværelse består den af to ekstra store soveværelser med TV og dobbeltseng, hvoraf det ene er med elevationsseng. Den anden soveafdeling er indrettet med et badeværelse og tre soveværelser. De resterende fire sovepladser er på husets hems. Den danske sommer kan nydes på husets store og delvist overdækkede terrasse med gode havemøbler, og med gasgrill og udekøkken med vask/fiskerenseplads kan feriens menu også tilberedes udendørs. I haven kan hoppes på trampolin, spilles fodbold eller solbades, og til de yngste gæster er der gynge og sandkasse. Ved huset finder der rigeligt med p-pladser ligesom der forefindes et udendørs stik til ladning af el-biler.- Gratis p-plads på grunden- Indendørs swimmingpool- Forbrugsomkostninger excl.- Vandforbrug pr. m3: DKK 66- Udl. ikke til ungdomsgrupper- Tillval: Slutrengøring- Barneseng: 1- Barnestol: 1- Kæledyr: 2

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Velvære / spa
  1. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om 5 Bedroom Accommodation In Bogense

  • Er der et poolområde på 5 Bedroom Accommodation In Bogense?

    Ja, 5 Bedroom Accommodation In Bogense har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på 5 Bedroom Accommodation In Bogense?

    Ja, 5 Bedroom Accommodation In Bogense har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 5 Bedroom Accommodation In Bogense?

    Ja, 5 Bedroom Accommodation In Bogense har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 5 Bedroom Accommodation In Bogense?

    Populære attraktioner i nærheden af 5 Bedroom Accommodation In Bogense inkluderer Odense Banegård Center, The Funen Cattleshow, Denmark Open, Hasmark, Hvidbjerg Strand, Casino Munkebjerg Vejle, Hans Christian Andersen Hus, Hejlsminde.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 5 Bedroom Accommodation In Bogense?

    Afbestillingspolitikken for 5 Bedroom Accommodation In Bogense varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.