Hoteller i Billund (Region Syddanmark, Danmark)

  1.727 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.028 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 1. 1.230 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 2. 1.508 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 3. 2.946 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 4. 500 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.007 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 5. 1.010 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  950 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Billund

Find utroligt billige hoteller i Billund, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Billund online
 • Find et billigt hotel i Billund!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Billund

 • 1.525 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 500 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

BILLUND – OPLEVELSER FOR ALLE

Hvilken jysk by kommer legoklodsen oprindelig fra? Hvor finder du hele to forlystelsesparker med sjov for hele familien? Og Danmarks næststørste lufthavn? Svaret er Billund.

Trods sin størrelse har den midtjyske by rigtig meget at byde på, blandt andet en international lufthavn – den næststørste i Danmark, kun overgået af Københavns Lufthavn – og forlystelser i verdensklasse i form af Legoland og Lalandia.

Men er der også mere til byen end legeklodser og sjov med familien. Billunds bymidte er meget charmerende og en smuk Skulpturpark snor sig langs Billund Å fra bymidten til de verdenskendte forlystelsesparker.

Med de mange aktiviteter for hele familien finder du også adskillige dejlige overnatningsmuligheder i byen – ofte på gode tilbud. Så book et hotel og kom afsted til Billund, for her er noget for enhver.

BØRNENES PARADIS

I Billund finder du hele to fantastiske forlystelsesparker, som byder på gode oplevelser og minder til hele familien – men specielt for børnene. Dette drejer sig selvfølgelig om Legoland og Lalandia.

Legoland Billund Resort er én af Danmarks mest elskede forlystelsesparker blandt børnefamilier. Og dette er bestemt ikke uden grund. Her er nemlig noget for alle i alle aldre. Om du helst er til action fyldte forlystelser med fart over feltet, eller mere er til de rolige, hyggelige forlystelser, så finder du det hele her. Muligheder for sjove oplevelser finder du i stribevis, om dette er en trafikskole, hvor børnene kan tage et lego-kørekort, eller om det er deltagelse i det store søslag i Pirate Lagoon. Du kan også gå på opdagelse i det fascinerende Miniland, hvor alt er bygget af legoklodser – det er virkelig et imponerende syn for både børn og voksne. Her er verdenskendte bygninger, hovedstæder og storbyer fra hele verdenen bygget i miniatureudgaver af intet mindre end 20 millioner legoklodser.

Har de små lyst til vandplaskeri og sjove oplevelser i vandet, er et besøg i Lalandia Billund et must. Her er der rig mulighed for at lege i vandet, og endda også at klatre, spille minigolf, besøge bowlingcenteret og stå på ski og skøjter. Så børnevenlige aktiviteter er der mange af, og du vil også kunne finde mange familievenlige restauranter og caféer på resortet. Er du afsted med helt små børn er der også adskillige faciliteter og børnebassiner netop til denne aldersgruppe.

Tager du til Billund med familien og for at tilbringe størstedelen af tiden i enten Legoland eller Lalandia, er det klart at foretrække at bo tæt ved forlystelserne. I de 4-stjernede ferielejligheder Lalandia Billund er du allerede i Lalandias kompleks men samtidig kun 900 meter fra Legoland og 1,5 kilometer fra Billunds hyggelige bymidte. Beliggenheden er med andre ord perfekt. At benytte en lejlighed under besøget til Billund er et dejligt alternativt til både bed & breakfast og vandrehjem, da i som familie vil have væsentlig mere plads både inde og ude – og til stort set den samme pris. Selvom det er kategoriseret som ferielejligheder, er et sommerhus eller feriehus en bedre beskrivelse, da I vil kunne leje et lille hus med tilknyttet parkering – ideelt, hvis I er kørt til Billund i bil.

OGSÅ EN BY RIG PÅ KULTUR OG KUNST

Der er dog meget mere til Billund end legoklodser og vandlege. Blandt andet finder du en rigtig smuk og hyggelig Skulpturpark , der bugter sig som en kulturel oase langs Billund Å fra Legoland og Lalandia og vest til bymidten.

Skulpturstien, som følger åen og Skulpturparken er både fast og bred og egner sig derfor for både gående, løbende, cyklende og kørestolekørende. Afhængig af tempoet og mængden af stop, vil selve gåturen igennem parken tage omkring en halv time, og du vil virkelig fornemme, hvordan kultur og natur forenes. Skulpturerne er meget forskellige. Nogle byder op til leg, blandt andet ”Tre legeskulpturer” og ”Stjernedyret”, mens andre skulpturer er inspirerende, imponerende og nogle endda provokerende. Skulpturparken er under konstant fornyelse, dels i form af køb af nye skulpturer, når midlerne er til det, og dels på grund af flotte særudstillinger. Dette gør Skulpturparken vil et must at besøge, når du er i Billund, selv hvis du har været der og nydt parken ved et tidligere besøg.

Det kan anbefales at starte turen ved Legoland og Lalandia en formiddag eller eftermiddag, og langsomt bevæge dig igennem parken. Dermed slutter du i bymidten, hvor et forfriskende stop hos Billunds Bageri på Hovedgaden, vil være tiltrængt. I dette skønne og velduftende bageri kan du udover at købe brød og kager, som i ethvert traditionelt bageri, også nyde skønne frisklavede sandwicher, varm kaffe og lækkerier i caféen – perfekt efter den skønne gåtur i Skulpturparken.

Hvis vejret tillader, er det også en dejligt udflugt at købe forsyningerne hos bageren og tage det med som en picnic i Skulpturparken. Mulighederne er mange, men et besøg i parken med frisk luft og dem, du holder af, er opskriften på en dejlig dag i Billund.

ROMANTISK TUR FOR TO

Billund er ikke kun et sted for børnefamilier og bedsteforældre. Det er også en rigtig dejlig by at tage til for en romantisk get-away med din partner – selv hvis det er en spontan last minute-tur.

Lillevang Apartments kan du leje en ferielejlighed i landlig idyl og med følelsen af natur – men samtidig have en meget moderne indretning. Lillevang Apartments er et rigtig godt bud på en billig overnatning, hvor du vil kunne nyde den jyske natur og samværet med din partner, væk fra hverdagens stress og gøremål. Lejlighederne ligger kun 1,8 kilometer fra Billunds hyggelige bymidte.

Billund har en række spændende specialforretninger, som er sjove at besøge sammen – om dette er for at købe eller ej. Blandt andet finder du på Butikstorvet interiørbutikken Beth Baun. Her kan I gå på opdagelse i en imponerende butik fyldt med spændende brugskunst, lys, lamper, boligtekstiler, sengetøj, håndlavede smykker og andre smukke ting til hjemmet, eksempelvis kunstneren Dorthe Værnhøjs farvelige malerier. Det er en dejlig butik at gå rundt i, og I er næsten garanteret at falde for en unik genstand til netop jeres hjem.

Et besøg hos Billund Bryghus er også en god oplevelse, hvor der fremstilles mjød, hvilket I naturligvis vil have mulighed for at smage. Mange tror fejlagtigt, at mjød er en gammeldags øl, men det er snarere en slags vin, fremstillet af honning, som vikingerne i sin tid drak. Derudover er der også mulighed for at købe forskellige specialøl og -vin samt olier, eddiker, chokolade og andre specialiteter.

Efter en dejlig dag i Billund og den omkringliggende natur er der ikke en bedre afslutning end et skønt måltid i stearinlysenes skær. Dette kan I få på Hotel Propellen Restaurant. Nyd maden, vinen og hinandens selvskab. Specielt bøfferne kan anbefales og spørg jeres tjener efter netop den rødvin, som passer bedst til. Brødet, som I vil få serveret efter bestillingen er hjemmebagt, hvilket sætter standarden for resten af måltidet. Dette er samtidig et dejligt hotel, som kan anbefales, hvis jeres tur til Billund også skal indeholde lidt luksus som indendørs pool, jacuzzi og sauna.

Billund er bestemt et sted hvor alle i alle aldre kan nyde både de mange attraktioner i byen – mange i verdensklasse – og hinandens selvskab.

Ofte stillede spørgsmål om Billund