Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm (Brædstrup, Danmark)

Hele huset/lejligheden 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm (Brædstrup, Danmark)

Om 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm

3 værelses overnatning i Ejstrupholm Dejligt og rummeligt feriehus opført i kvalitetsmaterialer. Huset indeholder en stor stue med en hyggelig sofagruppe og stor spiseplads i åben forbindelse med køkkenet, der er et flot, stort panoramavindue med vinduer fra gulv til loft, der giver masser af lys til rummet. Køkkenet er fuldt udstyret, og har mange skabe og god bordplads til at slippe kreativiteten løs med tilberedningen af lækre feriemåltider. Der er tre gode soveværelser - et stort soveværelse med en dobbeltseng og plads til en barneseng samt udgang til terrassen, endnu et dejligt soveværelse med en god dobbeltseng og et soveværelse med en enkeltseng; den store teenager eller en bedsteforælder vil helt sikkert sætte pris på at få sit helt eget værelse. Endvidere et dejligt, stort badeværelse med bl.a. spabad og sauna samt et gæstetoilet. Haven har en stor græsplæne med spredte buske, en stor, dejlig sydvendt træterrasse og en flisebelagt terrasse på nordsiden af huset. Til huset hører også en stor garage, så bilen kan stå i ly for både sol og regn. Området indbyder til skønne udendørs aktiviteter, vandre- eller cykelture, lystfiskeri eller blot at nyde skoven i omegnen. Grundejerforeningen i området har lavet et flot fællesområde ved Rørbæksøvej, som må benyttes af alle, her findes en stor bålplads og en petanquebane. I Brande kan I besøge RemisenBrande, som er et kulturcenter med kunstudstillinger og spændende events, I kan også deltage i en rundvisning, hvor I hører fortællinger om det gamle lokomotiv værksted, I kan også køre til Lille Malunds Have ved Klovborg; en besøgshave på 25.000 m² der primært er anlagt i engelsk havestil med mere end 10.000 forskellige planter. Inden for 40 minutters kørsel finder I Legoland og Givskud Zoo og ikke mindst byen Silkeborg, som er en rigtig charmerende by, og ligger blot 30 minutters kørsel væk med et stort udbud af restauranter, caféer og mange gode specialforretninger. Byerne Herning og Aarhus nås på ca. 1 times kørsel.- Gratis garage på grunden- Forbrugsomkostninger excl.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Spacenter
  4. Vaskemaskine
Velvære / spa
  1. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm

  • Er der et poolområde på 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm?

    Nej, 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm?

    Nej, 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm?

    Ja, 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm?

    Populære attraktioner i nærheden af 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm inkluderer Legoland Theme Park, Billund Airport, Givskud Zoo, Hvidbjerg Strand, Casino Munkebjerg Vejle, Ferie For Alle, Hvidbjerg Strand, Horsens Harbour.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm?

    Afbestillingspolitikken for 3 Zimmer Unterkunft In Ejstrupholm varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.